Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 12, 19:59)
Merginos, esme ne tame, kad ne pirsto nepajudint... zinau, kad reiks dirbt ir sunkiai uzdirbt, bet juk maximos kasoj sededama ant to gyvenime neuzdirbsi, tai tikiuosi gal geresniu galimybiu  blush2.gif ivykiu klostymsi tam palankia linkme  ax.gif

itariu, kad ne taip Starburst minti supratai, uzdirbt ir turet galima labai lengvai, visai nebutina plesytis, kad sektusi, taciau ar galvoji ir apie , ka pati duosi pasauliui, t.y., ne tik ko pati is jo nori? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 13, 00:15)
uzdirbt ir turet galima labai lengvai, visai nebutina plesytis, kad sektusi

pritariu liepsnelei drinks_cheers.gif
jei mąstom, kad pinigai uždirbami tik sunkiu darbu -taip ir bus, jei tikim, kad juos gaunam lengavai, dirbdami su malonumu ir nesiplėšydami - taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 13, 00:15)
itariu, kad ne taip Starburst minti supratai, uzdirbt ir turet galima labai lengvai, visai nebutina plesytis, kad sektusi, taciau ar galvoji ir apie , ka pati duosi pasauliui, t.y., ne tik ko pati is jo nori?  4u.gif

Liepsniuk, net minties apie tai nebuvo. Plėšantis paskui sveikatą taisyti tenka, o tai irgi brangiai kainuoja biggrin.gif
Kalbėjau apie mokėjimą laukti mirksiukas.gif ir apie tai, kad belaukiant savo išsvajoto KAŽKO, galima ne tik dar ir dar kartą primygtinai grąžinti mintis apie tai, o užsiimti veikla, net savotiškai nesusijusia su jūsų noru. Tai neturi tapti meldimusi stabui. Tik laikas nuo laiko reikia patvirtinti, kad nepersigalvojai biggrin.gif
Jau bebaigdama mokyklą žinojau, kad jei ir dirbsiu, tai tik savo malonumui. Sėkmingai tą ir darau, o turiu visko daug daugiau, nei galiu panorėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės, save pakeist, pakeist aplinką yra didelis darbas. Be abejo, tai prasideda nuo suvokimo, kad noriu keistis, bet ne taip viskas greit. Ir S.Lazarevas sako "...norėdami pakeist pasaulį, pirmiausia turime pasikeisti patys". mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai turi būti malonus darbas, išplaukiantis iš širdies. Nevykęs reikalas bus, jei stumsit viską protu schmoll.gif . Jūsų vizijos, jūsų troškimai turi eiti iš širdies, tada jūs būsit susiderinusios vidumi, nejausit prieštaravimų, tada kūrybos tėkmė nekliuvinės.
P.S. liepsnelės afirmacija labai graži. Tik paskutinis sakinys... g.gif nereikia per gyvenimą riedėti. Šioj frazėj yra netinkamas atspalvis, realybėj galintis įgauti nepageidaujamą rezultatą.
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Niu va, pagaliau diskusija pakrypo tikresne vaga. Mano manymu mirksiukas.gif
Nemanau, kad materialios vertybės yra koks blogis, toli gražu. Tik labai nenorėčiau, kad būtų koncentruojamasi vien į jas. Ypač kad tą darytų pozityvios merginos ax.gif . Ko tada beliktų norėt iš kitų?.. Žinoma, svajokit, norėkit mielų namų paežerėse, prie jūros, Havajuose, bet lai tai nebus vienintelė, toji pati karščiausioji svajonė - gal lai jis lieka priemone, padedančia realizuoti kažką daugiau?..
Nes didžiumos pačių gražiausių dalykų nenusipirksi. Ir pačios įsimintiniausios gyvenimo akimirkos retai būna susijusios su didelėmis išlaidomis. Vakarienė su mylimu žmogum tegul ir bendrabučio ar nuomojamo buto kambarėly, iškyla su bičiuliais prie upės (kas, kad ne nuosavam sklype), pasivaikščiojimas su vaikiukais pavasariniam miesto parke... Tai beveik nekainuoja - o laimės kiek?.. Tereikia išmokti džiaugtis - čia ir dabar. Tuo, ką turi. Tereikia norėti ir leisti sau būti laimingam. Nespausti likimo - duok, duok, noriu... Viskas, kaip jau rašė kuri, turi eit iš širdies.
Knygų tų skaitau mažai. "Pasąmonės galia" padėjo kai ką susidėliot į vietas. Džiaugiuos, kad laiku pakliuvo į rankas. Šiaip mokaus iš aplinkos, remiuos patirtim. Žinau, kad viskas įmanoma. Kad pasieksiu viską, ko siekiu. Ko išties siekiu. Trokštu ne materijos, o gyvenimo pilnatvės.
Ir aplink toks gražus pavasaris... Gražus ne dėl to, kad Dievas taip sutvėrė, o todėl, kad Tu pamatei... Argi ne nuostabu?.. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2008 05 13, 09:08)
Ko išties siekiu.

Trokštu ne materijos, o gyvenimo pilnatvės.

Šita dalis man labiausiai patinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2008 05 13, 09:08)
Nemanau, kad materialios vertybės yra koks blogis, toli gražu. Tik labai nenorėčiau, kad būtų koncentruojamasi vien į jas. Ypač kad tą darytų pozityvios merginos 

manau, tikrai nei viena negalvojam, kad svarbiausia pinigai.. apskritai niekas negali būti svarbiau už meilę.. pagrindinis tikslas manau kaupti meilę, mokytis mylėti, ir nieko negalima iškelti ir suidealizuoti aukščiau už ją.. su pinigais ir visais kitais gyvenimiškais dalykais manau reikia tiesiog lyg ir žaisti. Jaustis taip lyg ir esam čia pasaulyje tik žaidėjai, žinoma turim teisę džiaugtis viskuo, bet nepergyventi jei kartais "pralošiam".. juk žaisdami kokius stalo žaidimus taip pat labai juk nesigraužiate, ir nepergyvenate pralaimėję, tiesa? biggrin.gif visuomet turime nepamiršti, kad svarbiausia gyvenime IŠMOKTI MYLĖTI VISĄ PASAULĮ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 13, 09:24)
svarbiausia gyvenime IŠMOKTI MYLĖTI VISĄ PASAULĮ  4u.gif  wub.gif

Tai svarbu, be abejonės. Tačiau pozityvizmo žaidimo esmė, manyčiau, išmokti sąmoningumo, minčių kontrolės, nes kai atsidursite pasaulyje, kur kiekviena mintis akimirksniu pildosi, patikėkit, sunku bus be šitų treniruočių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2008 05 13, 08:08)
Ir aplink toks gražus pavasaris... Gražus ne dėl to, kad Dievas taip sutvėrė, o todėl, kad Tu pamatei... Argi ne nuostabu?..  wub.gif

smile.gif Tiesa. Kiek daug grožio gamtoj, pačiame žmoguje. Kartais stebiu, kiek žmonių "pramogauja" Akropolyje. Pramogos. ax.gif Daug smagiau ištrūkt į gamtą, prie jūros, kur jaučiama harmonija, kur ramu, kur atsigauni. ax.gif Bet gal kiekvienam savo?

Vakar, stoviu prie Hansa bankomato, eilėje aš - ketvirta. Matau, kad moteriai kažkas nesiseka, jai nuolat išmeta kortelę. Už manęs stovėjęs vyras neiškentęs sušuko:- laikas-pinigai, jei nemoki naudotis, prašyk pagalbos kitų! Ta moteris net neatsisuko į jo repliką. bigsmile.gif
Manau, su laiku žmonės išmoks paklausti, ar reikia pagalbos, o ne "plieks" žodžiais ir taip sumišusį žmogų. Beje, tą vyriškį aš užleidau į priekį, gi skuba žmogus. tongue.gif Kadangi aš neskubu gyvent, o tiesiog gyvenu, tai praleidau jį į priekį. Jis dar kartą sutriko. mirksiukas.gif

Štai su TOKIA aplinka asmeniškai man yra sunkiausia "dirbti". ''Gyventi'' turėjau parašyt, bet pavartojau būtent tą žodį. Jei susitvarkai su savimi, su kitų požiūriu susitaikyt yra kur kas sunkiau. Labai noriu to išmokti! Nesmerkti, nekaltinti, tiesiog priimti tai, kaip yra. Juk nežinau tikrųjų to vyro skubėjimo kriterijų. blush2.gif Anksčiau man atrodė, kad neigiamas požiūris sklinda iš nepatenkintų savimi žmonių, jie tarsi "išsilieja". Bet dažnai ir šypsotis tiems žmonėms negaliu.
Kažkur perskaičiau mintį, "liaukitės šypsotis žmonėms, kurių nemėgstate, arba jie jūsų atžvilgiu nedraugiški. Taip parodysite, kad gerbiate pats save".
Kaip Jums atrodo, ta mintis teisinga? unsure.gif
daiwulencija, kaip mylėti visą pasaulį, kai jis dažnai būna štai TOKS. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 05 13, 09:39)
Tai svarbu, be abejonės. Tačiau pozityvizmo žaidimo esmė, manyčiau, išmokti sąmoningumo, minčių kontrolės, nes kai atsidursite pasaulyje, kur kiekviena mintis akimirksniu pildosi, patikėkit, sunku bus be šitų treniruočių  biggrin.gif

tai taip drinks_cheers.gif pozityvumą pagrinde naudojam savo gyvenimo žaidime sakyčiau biggrin.gif tai priemonė kažką laimėti ar pan.. bet klausimas iškilo ties tuo, kas gyvenime yra svarbiausia tai ir išreiškiau savo nuomonę, tik tiek..
o pozityvumo mokykimes toliau, nes tai manu viena iš patikimiausių žaidimo strategijų..

na, tikiuosi nenusišneku labai, nes visą naktį šianakt nemiegojau tai visko gali nutikti..
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 13, 09:44)
daiwulencija, kaip mylėti visą pasaulį, kai jis dažnai būna štai TOKS. smile.gif

na, pvz, motina savo vaiką myli nesvarbu koks jis yra- ar šioks ar anoks, ar ministras, ar kalėjime sėdi.. vistiek myli jį.. gal ir apskritai gyvenimui tą patį pajausti reikia.. nzn..
Papildyta:
.. blogi ir geri dalykai yra gal tik žiūrint iš mūsų pozicijų.. kas vienam blogai- kitam gal gerai.. pasaulio mastu tie "blogi" ir "geri" dalykai gal visai kitaip atrodo..

na, iki. einu darbų dirbt wink.gif iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man rodos, Jus cia labai jau toli i pievas nulingavot nuo mano uzvestos temos g.gif Esme ne ta, kad as nemyliu pasaulio, myliu ji visoki ir grazu ir ziauru, myliu zmones, dziaugiuosi, kad gyvenu... Namu man reikia tam kad galeciau patenkinti viena is psichologiniu zmogaus poreikiu - saugumo (t.y. namu, na manau kiekvienam rinktis kam uztenka buto, o kam namo ax.gif ), o ne tam kad va visata, Dieve ar dar kazkas duok man dabar reikia ir negaliu laukt schmoll.gif Taip noriu as tu namu labiau uz viska pasaulyje, gal pamanysit kad stogas nuciuoze, bet jau matyt amzius nebegaliu daugiau buti pas mama, noriu savo namu zindinio, kur pati galeciau kurti seima ir savo tvarka rolleyes.gif Man to reikia, kad galeciau toliau pilnai realizuoti save. Ir nereiks man namu karibuose ar kur kitur prie juru mariu irnesakyk.gif
O pasauliui as duosiu save, dirbsiu darba, kur galesiu padeti zmonems (konkreciau psichologe/psichoterapiaute) ir manau, kad man puikiai seksis ir as puikiai atstatysiu ta blansa tarp to ka man pasaulis dave ir tarp to ka duodu jam as. cool.gif Vat cia mano teorija ir prasau dabar laukiu kritikos ax.gif
Atsakyti