Sveikos, mergickos!
Kaktuse, labai jau tu cia fainai atgaivinai aptingusia tema
Zunkeli ir
daiwulencija, puikiai suprantu, ka snekat del antruju pusiu. Zinot, kai susipazinau su saviskiu, jis irgi buvo didesnis optimistas, o pastaruoju metu ko tai labiau pesimista primena. Bet stengiuos nenuleist ranku, kai tik nesiparinu del jo minciu, poelgiu, tik galvoju, vat gerai, kad taip ir taip butu, tai jis kazkaip ir kitaip elgtis ima.
Ir kazkokiu tokiu dvasiniu knygu (gal ir is jau cia mineto Lazarevo, o gal ir Azanovo pasakymu, tiksliai nepamenu) uzstrigus man tokia mintis, kad moters vieta seimoje dvasiniu poziuriu yra super svarbi, mat moteris lemia lyg ir apie 70% savo vyro likimo ir apie 80% savo vaiku likimo!
O del pinigu, na ir taip apsnekejot, kad savaime jie nera blogis, jokiu budu, taip pat jie savaime nera ir geris, tiesiog jei atveria ivairias galimybes.
O del panorejimo, kad nedrasu kartais labai daug is karto noreti, kad kaip ir reiktu zingsneliais eiti, tai tik is dalies tiesa. Zingsneliais bet kokiu atveju eiti teks, nes kaip sakoma, juk ir 1000km kelione prasideda nuo pirmojo zingsnio

, taciau priklausomai, kur mes uzsibresim savo galutine stotele, jei uzsibresim per anksti (del kuklumo ar kitu priezasciu), tai teks ir sustoti per anksti, o toliau vel is naujo planuot dar viena kelione. Bent jau tokios mintys man pasitvirtino Svijaso knygoj, kur jis sako nebijoti daug noreti, nes kai suformuluojam savo nora, tai visatos jegos skuba mum i pagalba, ir nori kuo greiciau padet ji mum pildyt, taciau jei mes neleidziam sau pilnai tiek ko norim noret (pvz., is tikro norim namo prie ezero, bet galvojam, na gal dabar tai nerealu, ner cia ko per daug noret, gal pradzioj uzteks buto su graziu vaizdu pro langa), tai kai gaunam tai, nesam pilnai patenkinti, kaip ir dziaugiames, bet galvojam, kad tai nera idealiai tai, ko noreta giliai sirdyje, ir tada vel is naujo pergalvojam nora. O tai blasko mums padedancias visatos jegas, juolab, jei pas mus viduje kirba kazkoks nepasitenkinimas - na kodelgi nesiekiau iskart, ko norejau??, tai tos jegos toliau gali imt nebe taip noriai padedinet. Zodziu, rekomenduojama noreti daug

, o jau likimas pats atseikes taip, kad gautume tiek, kiek priklauso.
Ir as pradzioj save taip ribodavau save kaip
Zunkelis, kad tureciau tiek, kad man uztektu, bet ne per daug, bet paskui pasigavau gera minti, kad noriu gyventi gausoje, kad man pilnai visko pakaktu ir dar liktu virsaus, pasidalinti ar dar kazkaip panaudoti.
Tiesa, o del vaiku, tai man orientavimasis i tam tikra lyti tai jau nelabai gerai atrodo

Galim planuot ivairius zemiskus pasiekimus, o vat vaikuciai ateina is kazkur aukstai, nuo musu tai nelabai priklauso, jie ateina, kada reikia, atnesa mum gyvenimo pamoka.
Tai tiek minciu, tikiuos, bus peno apmastymam
Papildyta:Dar prisiminiau, norejau parasyt grazia afirmacija, kuria jau kazkur rasiau, kuri padeda mylet save ir pritraukt visokius gerus dalykus, ir kuria sakant organizmas nepriestarauja
As visada einu teisinga kryptimi. Mano energija ir motyvacija yra begaline. Gyvenimas yra lengvas ir as sklandziai riedu per ji!