Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 18, 11:10)
Beje, įdomi jūsų nuomonė apie pyktį - ar verta atvirai pykti ant žmonių ir rodyti jiems savo nepasitenkinimą, ar verčiau nutylėti ir pasilaikyti savo nuomonę sau? Kai atsiduriu tokiose situacijose, nežinau, kaip geriau pasielgti. Juk jeigu visada nutylėsiu savo pyktį, tai turbūt vieną dieną sprogs didžiulis burbulas ir išliesiu jį visai ne tam, kam norėjau  g.gif

Del pykcio, tai visu pirma as vadovaujuos tokia nuostata, kad mokytis gyventi taip, kad man niekas nekeltu pykcio, nes pykcio bangos darko energetika. Vis primenu sau, kad visas pasaulis yra zaidimas ir nieko nedera per daug sureiksmint. O del parodymo, tai zinoma, galima parodyti, kad tau tai nepriimtina ir tt, tik nebutina piktai isreikst ta savo susierzinima.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 18, 14:42)
tik nebutina piktai isreikst ta savo susierzinima.

O man kitaip ir neišeina doh.gif
Atsakyti
As irgi nerodziau pykcio, bet bet kokiu atveju pykau viduje, kad ir kaip stengiausi tai nuslepti ir kaip diskutavom su jogos instruktore ji sake, kad negerai neislieti pykcio... nes jis neleidzia toliau reikstis dvasiniam tobulejimui, nes tave tarsi kazkas laiko... zinoma, jeigu galima ir imanoma, bandyti situacija uzglaistyti juokais ar siaip ramiu tonu, bet jeigu tai padaryti sunku tuomet pasakyti, cituoju jos zodzius "blym uzknisai lotuliukas.gif " ir iskarto pagereja thumbup.gif o tas apsauktasis susimasto... ir vyksta kaitos procesas cool.gif
Atsakyti
Man kažkaip graužia sąžinė, kai ką nors aprėkiu.. Tada kaltinu save už tai verysad.gif bet kai neaprėkiu, tada graužia sąžinė, kad tyliu ir laikau viską viduje doh.gif siaubas, nū 4u.gif
Atsakyti
Paskaitymui čia
Atsakyti
Daugiau informacijos apie tai čia
Atsakyti
Kaip noreciau i ta seminara ax.gif jauciu ten geru ideju pateiks, bet kaip suprantu tai bus rusu kalba... blush2.gif suprantu atrodo normaliai, bet jeigu kalbes specifine kalba tai jau bus sunkiau, o mokant pinigelius tikrai norisi perprast ir suprast tai rolleyes.gif Gal kas zinot kaina?
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 18, 13:24)
Man kažkaip graužia sąžinė, kai ką nors aprėkiu.. Tada kaltinu save už tai  verysad.gif  bet kai neaprėkiu, tada graužia sąžinė, kad tyliu ir laikau viską viduje  doh.gif  siaubas, nū  4u.gif

kaip ten ta fraze yra - kaip bepasielgsi, vis tiek gailesies, ane?

O viduriukas taip turbut butu stengtis isreikst savo pykti nerekiant, bet parodyt, kas nepatinka, ko as pati vis dar mokaus.

O siaip kai koks nors zmogus erzina vis siulau prisimint ir taikyt toki dalyka - priimt ji kaip gamtos reiskini, gamtos dali, kaip pvz. lietu. Tarkim, situacija tokia, iseini pasivaiksciot ir uzklumpa liutis ir kiaurai suslampi, tai argi gali pykti ant to lietaus, kad jis tave sulijo?? Taip ir su zmogum... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 19, 00:58)
tai argi gali pykti ant to lietaus, kad jis tave sulijo??

Aš tai galiu ir ant lietaus pykti.. laugh.gif
Atsakyti
O aš, merginos, puoliau į neviltį. Nuskambės kvailai - neviltis dėl to, kad siekiu tobulo gyvenimo, ir kuo labiau suprantu, kad tobulumas nepasiekiamas, tuo neviltis didėja.

Kuo pasireikštų mano tobulas gyvenimas? Norėčiau turėti idealius santykius su MB, idealiai sutarti su tėvais, rasti laiko savęs tobulinimui, valgyti tik sveiką maistą, o ne chemikalų prikimštą, užsidirbti daug pinigų, turėti nuostabų charakterį, atsikratyti tinginystės įpročio, būti sportiškesnė nei dabar, gražesne ir.. jaunesne. Tikiu, kad visa tai skamba kvailai, bet tai trukdo man gyventi pilnavertį gyvenimą..

Ir jokios pozityvios mintys man jau nebepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 19, 15:36)
Norėčiau turėti idealius santykius su MB, idealiai sutarti su tėvais, rasti laiko savęs tobulinimui, valgyti tik sveiką maistą, o ne chemikalų prikimštą, užsidirbti daug pinigų, turėti nuostabų charakterį, atsikratyti tinginystės įpročio, būti sportiškesnė nei dabar, gražesne ir.. jaunesne. Tikiu, kad visa tai skamba kvailai, bet tai trukdo man gyventi pilnavertį gyvenimą..
  verysad.gif

g.gif O ką darai, kad visa tai virstų realybe? Nejau tik nori ? Dėl jaunystės gal ir nieko negalėčiau patarti, neteko girdėt, kad kas būtų pasukęs laiką atgal, bet visa kita tikrai pasiekiama. Žinoma, ne per dieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad aš niekada to nepasieksiu.. doh.gif nepasitikiu savim taip, kaip turėčiau.. Mokytis ir mokytis dar man smile.gif
Atsakyti