Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 17, 20:04)
na pabandysiu su tais svogunais. nesuprantu kaip taip sau pasidariau, beveik niekad nesergu jokiais persalimais smile.gif

Ausies skausmas tau gali reikšti, kad neišgirsti kažko, neįsiklausai į kažką.
(Nori tikėk, nori ne ax.gif )
Atsakyti
ai. o as galvojau, kad skauda del to, kad girdziu kaip kaimynai riejasi uz sienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 15, 22:37)
Nors verta pasklaidyt tą knygą, gal tik įvadinis žodis toks? tongue.gif

Na, perskaičiau pusę ir numečiau į šalį. Nepatiko man schmoll.gif ''Pasąmonės galią'' įdomiau skaityti mirksiukas.gif

p.s. vistiek visos knygos apie tą patį kalba - keiskite mąstymą, keiskite mąstymą. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 18 gegužės 2008 - 09:58
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 18, 09:48)
vistiek visos knygos apie tą patį kalba - keiskite mąstymą, keiskite mąstymą.  rolleyes.gif

Nesutinki? smile.gif
Atsakyti
Mergaite kaip ausele siandien? ax.gif

Kaktuse kaip sekasi keisti ta mastyma, as labai daug atradau tarp Svijaso ir Murphio, man jie taip paciai raso, tik Svijasas i visa tai dar ijungia siela ir karma, o Murphis samone ir pasamone rolleyes.gif Paskaityk Svijasa, tikrai verta demesio, jeigu jau "pasamones galia perkandai". 4u.gif Beje jis labai fainiai aiskina tas idealizacijas ir seimos principus bei vaiku atejima, matau, kad Vijurka yra Svijaso megeja, nes kazkaip vis pagauna as keleta minciu jos pasisakymuose ir butent is Svijaso thumbup.gif

Pati asmeniskai labai noreciau paskaityt Lazareva, bet vis laiko stoka, esu kazkur skaiciusi istraukas, tai idomiai jis ten raso, bet kai kur labai radau daug kritikos jo mintims, idomu butu isigilinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 18 gegužės 2008 - 11:28
nieko siandien jau, geriau, temperatura nukrito. issijudinau: pasidzioviau skalbinius, kurie para laiko lindejo skalbenkej ir susiploviu kalna indu, nuejau i parduotuve smile.gif ir siaip dar pora ivykiu laukia siandien. pasimatymas su buvusiais uosviais ir zygis pas sese i ligonine.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 18, 11:26)
Beje jis labai fainiai aiskina tas idealizacijas ir seimos principus bei vaiku atejima, matau, kad Vijurka yra Svijaso megeja, nes kazkaip vis pagauna as keleta minciu jos pasisakymuose ir butent is Svijaso  thumbup.gif

Pati asmeniskai labai noreciau paskaityt Lazareva, bet vis laiko stoka, esu kazkur skaiciusi istraukas, tai idomiai jis ten raso, bet kai kur labai radau daug kritikos jo mintims, idomu butu isigilinti  ax.gif

Zunkeli, S.Lazarevą skaitysim, kai abi studijas baigsim. Jau nedaug liko! bigsmile.gif Laikysiu žinok kumščius už tave rytoj. smile.gif
Teisingai pastebėjai, Svijašas man patinka. blush2.gif O S.Lazarevą perprast reiktų perskaityt bent jau visas "Karmos diagnostika" dalis. Pirmosiose jis požiūrį dėsto vienaip, o su kiekviena nauja knygos dalimi,- požiūrį koreguoja. Man tai ypač patinka jo frazės "aš pats praregėjau". mirksiukas.gif
Ir tikrai verta skaityt knygą, kurią atvertus, netgi atsitiktinė pastraipa skleidžia žinojimą. Pvz., jis rašo, "kai žmogus turi problemų, pirmiausia gelbėjama jo siela. Mūsų kūnas - vienkartinis rūbas, skirtas vienam gyvenimui. O mūsų dvasiai skirta vėl ir vėl įsikūnyti. Jei ji nebus švari, mes negalėsime įsikūnyti sekančiuose gyvenimuose. Jeigu bet kokią situaciją priimate kaip Dievo siųstą, tai jėgų antplūdis, atsirandantis tuo metu, eina dvasiniam jūsų tobulėjimui. Jeigu nepriimate, gimsta agresija. Pradžioje-neapykanta ir smerkimas tų, per kuriuos jus gelbėjo, paskui neapykanta sau. Tai aptemdo jūsų sielą".
Man tokie dalykai yra laaaaaaabai įdomūs. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 gegužės 2008 - 12:01
Nežinau, kiek Jums įdomus S.Lazarevas, pacituosiu dar kai ką:
"Kai siela prisiriša prie Žemės, ji darosi pilna puikybės ir agresijos. Tai nustatoma pagal pasipūtimą, panieką, įsižeidimą ir neapykantą. Yra pirmas žemiškumo lygmuo - tai, ką galima pačiupinėti - maistas, mašina, vasarnamis ir kitos žemiškos gėrybės. Yra antras žemiškumo lygmuo - šeima, mylimas žmogus, padėtis visuomenėje. Prie antrojo siela prisiriša stipriau. Šios vertybės aukštesnės, jos arčiau Šventosios Dvasios. Yra trečias lygmuo-gabumai, dvasinės savybės ir išmintis. Prisirišti prie išminties-pati didžiausia pagunda, ji duoda daug didesnę laimę, negu visos kitos vertybės. Išmintis- kapitalas, kurį mes galime turėti daugelį gyvenimų, todėl ir prisirišimas prie jos - didžiulis ir atitinkamai-pati didžiausia agresija."
Netgi tokių situacijų aiškinimas, kaip prisirišančios prie vyrų moterys, t.y. iškeldamos vyro išmintį aukščiau už Dievo, gauna į vyrus ir tėvus vyrus, besielgiančius kvailai, žeminančius ar skriaudžiančius savo žmonas ir vaikus. Labai panašiai rašo apie idealizacijų laužymą ir Svijašas. smile.gif Tai štai, aš manau, kad vis dėlto reikia keisti požiūrį į žmones ir į įvykius. rolleyes.gif
Atsakyti
Vijurka, sutinku, tik nėra tai šitaip paprasta, kaip knygose rašoma smile.gif

Zunkeli , paskaitysiu, jei rekomenduoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 18 gegužės 2008 - 13:02
QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 18, 13:00)
Vijurka, sutinku, tik nėra tai šitaip paprasta, kaip knygose rašoma  smile.gif 

Žinau. smile.gif Mums dar mokytis ir mokytis. Tas ieškojimų kelias gana ilgas ir nelengva juo eiti. Bet jei šiandien supranti daugiau nei vakar, o rytoj suprasi daugiau nei šiandien, tai jau yra ėjimas ne šiaip sau per gyvenimą, bet ėjimą į tobulybę. smile.gif Tegul ir labai labai mažais žingsniais.
Atsakyti
Beje, įdomi jūsų nuomonė apie pyktį - ar verta atvirai pykti ant žmonių ir rodyti jiems savo nepasitenkinimą, ar verčiau nutylėti ir pasilaikyti savo nuomonę sau? Kai atsiduriu tokiose situacijose, nežinau, kaip geriau pasielgti. Juk jeigu visada nutylėsiu savo pyktį, tai turbūt vieną dieną sprogs didžiulis burbulas ir išliesiu jį visai ne tam, kam norėjau g.gif

Beje, neseniai perskaičiau Claude de Milleville ''10 Laimės įsakymų''. Visai įdomi, paprasta knygelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 18 gegužės 2008 - 13:18
Iš Pasąmonės Galios:

„Štai ką jums reikia daryti: maždaug penkias minutes tris ar keturis kartus per dieną kartokite: „Turtai. Sėkmė“. Šie žodžiai pasižymi triuškinančia jėga.“

Ar kas bandėt, ar iš tikrųjų rezultatai „triuškinantys“?
Atsakyti