Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

MAN, MAN teko bigsmile.gif Oj kaip teko, negaliu ir as MB kartais pernest, bet jeigu tik ramiai reguoju bet jau tai darau samoningai jeigu leisciau elgtis kaip man liepia jausmai, tai butu karas... tai jis kaip katinas pasidaro, visus norus gatavas igyvendint, o jeigu bloguoju su juo tai snipstas gaunasi doh.gif bet kaip sunku kartais normaliai sureguot, atrodo neimanoma, manau reikia pirma savo pasamonej pakeist nuostata apie mylima zmogu, o tada ir reakcija i jo poelgius pasikeis ax.gif

Bet siaip pas mus bendravimo priezastys psichologines, nes mes abu vienturciai, mirtini individualistai, vienisiai ir savanaudziai lotuliukas.gif Tai kaip galima sutarti jeigu vienam reikia vieno kitam kito ir ne vienas nenusileis box.gif bet gerai tai, kad suvokiam tai, diskutuojam sprendziam problemas, bet... dar stebuklingo budo nesuradom, o gyvent viens be kito irgi negalim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 16 gegužės 2008 - 22:58
Na as ne visai apie grynai tiesiogini bendravima rasiau, o apie poveiki mintimis.
T.y. pvz. nervuojuos as, kad jis tarkim nesidomi tuo, ko as noriu, kad pas mus nera kazkaip kaip kad man patiktu kad butu, tai jei as mintyse galvoju apie tai, t.y, akcentuojuos i tai, kas man nepatinka, ir tiesiog susinervuoju apie tai galvodama, galvoju, ar realu kad kitaip butu, tai situacija tik blogeja. O jeigu as ant tu minciu nesiciklinu, tiesiog mintyse pasvajoju, kaip gerai butu, jei butu taip ir taip, tai stebuklingai viskas realiam pasauly pasikeicia. Tik kartais taip sunku nesusierzint del to, kas yra doh.gif
Atsakyti
Liepsnele, man buna, tik ne su MB mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms 4u.gif
Pabudau ir taip uzsinorejau snd Jus visas paveikinti su tokia grazia ir sauleta diena wub.gif Pazekim kokios mes laimingos-galime dziaugtis paprastais dalykais. Vakar skaiciau skaiciau ir snd vel bandau suimti i rankas ir nuo pat ryto atsikeliau nusiteikus pozityviai ir geros nuotaikos, net posmeli sudainavau "kokia grazi diena... kokia skambi daina... ir as koks nuostabus... tai dziugina visus..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Linku visoms grazios ir smagios dieneles wub.gif Man tai lekt kur nors norisi-prie juros ar i gamta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 16, 23:54)
MAN, MAN teko  bigsmile.gif  Oj kaip teko, negaliu ir as MB kartais pernest, bet
Bet siaip pas mus bendravimo priezastys psichologines, nes mes abu vienturciai, mirtini individualistai, vienisiai ir savanaudziai  lotuliukas.gif  Tai kaip galima sutarti jeigu vienam reikia vieno kitam kito ir ne vienas nenusileis  box.gif  bet gerai tai, kad suvokiam tai, diskutuojam sprendziam problemas, bet... dar stebuklingo budo nesuradom, o gyvent viens be kito irgi negalim  lotuliukas.gif

O kokiam tikslui pasaulyje gyvena diplomatai? Kad mažiau būtų karų.
Pozytyvumas man atrodo susideda iš ramiai įvertintos situacijos ax.gif .Tai lobis moteriai , nes mes visos esma diplomatės, tik nevisada sugalvojamt tuo pasinaudoti.
tegul vyras užsispyręs , bet tu esi gudrutė studijuojanti pasamonės vingius ax.gif .
Pakedenus plunkneles biggrin.gif daug galima iš vyro pasiekti, tik nereikia tingėti.
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 17, 09:29)
Labas rytelis visoms  4u.gif
Pabudau ir taip uzsinorejau snd Jus visas paveikinti su tokia grazia ir sauleta diena  wub.gif Pazekim kokios mes laimingos-galime dziaugtis paprastais dalykais. Vakar skaiciau skaiciau ir snd vel bandau suimti i rankas ir nuo pat ryto atsikeliau nusiteikus pozityviai ir geros nuotaikos, net posmeli sudainavau "kokia grazi diena... kokia skambi daina... ir as koks nuostabus... tai dziugina visus..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Linku visoms grazios ir smagios dieneles  wub.gif Man tai lekt kur nors norisi-prie juros ar i gamta  wub.gif

Dekoju 4u.gif As prie taves prisidedu!!!! Man puiki nuotaika tesiasi jau geras dvi savaites thumbup.gif Gyvenimas - nuostabus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes wub.gif
QUOTE(Gabija. @ 2008 05 17, 08:06)
O kokiam tikslui pasaulyje gyvena diplomatai? Kad mažiau būtų karų.
Pozytyvumas man atrodo susideda iš ramiai įvertintos situacijos ax.gif .Tai lobis moteriai , nes mes visos esma diplomatės, tik nevisada sugalvojamt tuo pasinaudoti.
tegul vyras užsispyręs , bet tu esi gudrutė studijuojanti pasamonės vingius ax.gif .
Pakedenus plunkneles  biggrin.gif  daug galima iš vyro pasiekti, tik nereikia tingėti.

nu cia man ideja Gabija pakisot blush2.gif reiks bandyt, cia beveik kaip filme tas mazylis teige, jeigu zmona dziaugiasi tuo ka jus padaret, tai jis stengiasi padaryti vis daugiau ir daugiau bigsmile.gif bet manau cia netaikytina tais atvejais, kai jis zaidzia su kompu ar siaip mano nuomone nepresmingai laika leidzia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

o man siandien nuotaika labai nekokia. na, bet cia jau mano bedos su vyru. neatsakingas zmogus ir tiek. o kai visa atsakomybe uz viska suvercia man, tai nori nenori nuotaika nekokia. o dar pats biesas zino kur yra . na, numanau kur, bet.. ech verysad.gif nu niekaip pozityviai apie tai mastyt neiseina. jau nuo pacio ryto skaiciau ta "ferrari", labai uzkabinanti knyga, tik akd maziai nelabai leidzia susikaupt. beje, drauge pamate ta knyga pas mane tai sake kad to autoriaus yra berods 6knygos ta tema, jos mam ir patevis skaite ir siaip domisi tais dalykais, sake verta demesio g.gif reiks paieskot ir kitu knyguciu, tik pries tai dar labai noriu tos apie pasamones galia ir aisku gausiu ir ja.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 05 17, 16:47)
Sveikutes,

o man siandien nuotaika labai nekokia. na, bet cia jau mano bedos su vyru. neatsakingas zmogus ir tiek. o kai visa atsakomybe uz viska suvercia man, tai nori nenori nuotaika nekokia. o dar pats biesas zino kur yra . na, numanau kur, bet.. ech  verysad.gif  nu niekaip pozityviai apie tai mastyt neiseina. jau nuo pacio ryto skaiciau ta "ferrari",  labai uzkabinanti knyga, tik akd maziai nelabai leidzia susikaupt. beje, drauge pamate ta knyga pas mane tai sake kad to autoriaus yra berods 6knygos ta tema, jos mam ir patevis skaite ir siaip domisi tais dalykais, sake verta demesio  g.gif  reiks paieskot ir kitu knyguciu, tik pries tai dar labai noriu tos apie pasamones galia ir aisku gausiu ir ja.

Nesinervuok, evax, juk mes, mergaitės, išradingos bei išmintingos mirksiukas.gif . Pozityviai mąstydama palaipsniui viską sustatysi į vietas. Svarbiausia nesinervuoti ir gerai maitintis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai siandien skauda ausi ir jauciuosi labai vienisa savo tusciuose namuose. ieskau ikvepimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 17, 16:55)
man tai siandien skauda ausi ir jauciuosi labai vienisa savo tusciuose namuose. ieskau ikvepimo smile.gif

Nuo ausies skausmo labai gerai issispaust svogunu sulciu ir isilasint i skaudama ausele, man visada padedavo, o gal tai tik itaiga, bet visdelto gali pabandyt, man labai padeda mirksiukas.gif Geras oras bek kur pasivaikscioti vietoj to, kad namie liudeti bigsmile.gif
Atsakyti
na pabandysiu su tais svogunais. nesuprantu kaip taip sau pasidariau, beveik niekad nesergu jokiais persalimais smile.gif
Atsakyti