Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

o čia labai tylu unsure.gif

Sveikos 4u.gif perskaičiau knygą Vadim Zeland 1 dalį, nors kai kas ir kartojasi, tačiau man labai patiko rolleyes.gif Dabar skaitau knygą apie vaikų auklėjimą "Laimingi vaikai, iššūkis tėvams", na tikrai nebloga knyga, yra ko pasimokyti, tik kai ką galima ir trumpiau parašyti biggrin.gif

Atsakyti
skaitau Sekmes universitetas, gerai raso bet, kad liudna darosi nuo to gerumo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 05 29, 19:40)
skaitau Sekmes universitetas, gerai raso bet, kad liudna darosi nuo to gerumo  cool.gif .

o kodėl liūdna unsure.gif

Beje ryt einu į pokalbį dėl darbo, na ir kaip save nuteikti pozityviai, jei pergyvenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 29, 20:48)
o kodėl liūdna  unsure.gif

todel, kad viskas aisku ir suprantama ph34r.gif uz tai ir liudna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 29 gegužės 2008 - 20:41
Labas rytas 4u.gif tik pramerkiau akis ir pamačiau, kad oras nuostabus wub.gif
ruošiuosi vežti vaiką pas senelį, o pati keliausi 9 val į pokalbį dėl darbo rolleyes.gif baisu kažkiek, bet ai dzin kaip bus taip cool.gif

Visoms geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 30, 07:00)
ruošiuosi vežti vaiką pas senelį, o pati keliausi 9 val į pokalbį dėl darbo  rolleyes.gif 

labas rytas 4u.gif

lauksim naujienų bigsmile.gif viskas bus ok, laikykis cool.gif

Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 30, 08:00)
Labas rytas  4u.gif  tik pramerkiau akis ir pamačiau, kad oras nuostabus  wub.gif
ruošiuosi vežti vaiką pas senelį, o pati keliausi 9 val į pokalbį dėl darbo  rolleyes.gif  baisu kažkiek, bet ai dzin kaip bus taip  cool.gif

Visoms geros dienos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

SM, kaip praejo pokalbis? Gal jau laistyt reikia? bigsmile.gif
Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 05 30, 10:59)
SM, kaip praejo pokalbis? Gal jau laistyt reikia?  bigsmile.gif
Labas rytas

pokalbis praėjo tikrai sklandžiai, aš jaudinausi, tačiau mano pašnekovai buvo tikrai super wub.gif mieli žmonės, mandagūs, man patiko, jei parėjau šį turą, kitas laukia kitą savaitę su Gen.direktoriumi. Man tik labai nepatiko, kad klausinėjo visko visko, net apie tėvų, sesers darbus blink.gif gal per daug jau čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 30, 13:01)
Man tik labai nepatiko, kad klausinėjo visko visko, net apie tėvų, sesers darbus  blink.gif gal per daug jau čia  unsure.gif

nieko čia tokio manau smile.gif man kelis kart yra tekę vesti pokalbius priimant žmones į darbą, tai irgi kelis kart esu apie šeimą klausus: ką dirba, ką veikia, bet klausiau tam, kad išsisukt iš padėties, kol kitą su adrbu susijusį klausimą sugalvosiu lotuliukas.gif
gali ir šiaip klausinėti- tiesiog kad pasikalbėti ir pažinti žmogų, pažiūrėti jo bendravimo įgūdžius, ar mokės su klientais kalbėtis ir pan.,tiesiog gal bando charakterį tokiomis kalbomis "apie orą" ištirti rolleyes.gif , įvertinti atviras ar uždaras žmogus ir pan.
bet gali būt ir dėl kitų priežasčių- iš smalsumo patikrinti iš kokios šeimos žmogus, ar neturi kokių įtakingų giminaičių ir pan... bet čia manau ne esmė..
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 30, 12:20)
nieko čia tokio manau smile.gif man kelis kart yra tekę vesti pokalbius priimant žmones į darbą, tai irgi kelis kart esu apie šeimą klausus: ką dirba, ką veikia, bet klausiau tam, kad išsisukt iš padėties, kol kitą su adrbu susijusį klausimą sugalvosiu  lotuliukas.gif 
gali ir šiaip klausinėti- tiesiog kad pasikalbėti ir pažinti žmogų, pažiūrėti jo bendravimo įgūdžius, ar mokės su klientais kalbėtis ir pan.,tiesiog gal bando charakterį tokiomis kalbomis "apie orą" ištirti  rolleyes.gif , įvertinti atviras ar uždaras žmogus ir pan.
bet gali būt ir dėl kitų priežasčių- iš smalsumo patikrinti iš kokios šeimos žmogus, ar neturi kokių įtakingų giminaičių ir pan... bet čia manau ne esmė..

aaaaaaa, nu aš manau, kad nereikėjo man viską pasakot, o aš kaip kokia atviraširdė išpyškinau viską, kas kur dirba doh.gif božėėėėėė nemoku aš atsakyti kitaip, tik atvirai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 30, 13:22)
aaaaaaa, nu aš manau, kad nereikėjo man viską pasakot, o aš kaip kokia atviraširdė išpyškinau viską, kas kur dirba  doh.gif  božėėėėėė nemoku aš atsakyti kitaip, tik atvirai  blush2.gif

čia manau gera savybė 4u.gif atviras žmogus sako kaip yra, visada žinai ko iš jo tikėtis, o uždaras niekad nežinai ką gali iškrėsti... bet čia tik mano nuomonė smile.gif pvz., aš labiau būčiau linkus rinktis nuoširdų, atvirą žmogų ax.gif

ps: o kokia tavo specialybė, jei ne paslaptis? kokio darbuko ieškai? aišku, jei nenori gali neatsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 30, 12:31)
čia manau gera savybė  4u.gif  atviras žmogus sako kaip yra, visada žinai ko iš jo tikėtis, o uždaras niekad nežinai ką gali iškrėsti... bet čia tik mano nuomonė  smile.gif  pvz., aš labiau būčiau linkus rinktis nuoširdų, atvirą žmogų  ax.gif

ps: o kokia tavo specialybė, jei ne paslaptis? kokio darbuko ieškai? aišku, jei nenori gali neatsakyti  4u.gif

ai mano tai specialybė soc.pedagogė, bet aš tik diplominį apsigyniau šios specialybės, bet šiaip 4 metus studijavau anglų klb.pedagogiką, bet jos nebaigiau, nes po akademinių nebeturėjau kur grįžti unsure.gif tai va diplomą turiu nei šiokį nei tokį, darbo ieškau kokiam biure, kompanijoj, dabar turiu darbą bet ieškau ko nors geresnio bei širdžiai mielesnio wub.gif
Atsakyti