Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Oi RVB dekui jau taip prigyrei, bet dar tik psichologe, o iki psichoterapiautes ir visoskios kitokios psicho.... dar toli unsure.gif na bet kaip nors kopsiu lipsiu per tuos kalnus ir tikrai laimesiu thumbup.gif Klausyk, RVB, nagi atskleisk tas savo paslaptis kaip ten su SB manipuliuoji, kad jis su tavim nesigincija ir pritaria... nagi nagi greiciau, labai reikia isbandyti bigsmile.gif reikia cia kaip ji man uzkalbeti del to namo "abra kadabra", nes jis jau link buto linksta doh.gif
Atsakyti
Atsitempiau šiandien iš bibliotekos knygas: „Neapsijuok“, „Proto galios XXIa.“ ir „100 paprastų sėkmės paslapčių“.
„Neapsijuok“ - labai linksma knygelė, man labai patiko. Praskaidrina nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios wub.gif turiu prasyma blush2.gif

gavau toki prasyma, tad kvieciu ir jus pasirasyti ir isplatinti savo biciuliu rate.
Prasau apsilankyti svetaineje http://www.gyvensiu.lt ir pasirasyti po peticija (kad
zmonems sergantiems leukemija konpensuotu vaistus.Tai labai svarbu) .
Zinau, kad turi begale draugu ir pazistamu, taigi labai prasau padaryti sio
laiskucio sklaida... Reikia, kad kuo daugiau zmoniu pasirasytu Po peticija
(apytiksliai 20 tukst.), nes tik taip galima atkreipti valdzios demesi...
Nuosirdziai aciu ir geros dienos!!!

Tikiuosi neliks abejingu, juk smagu kai galima kad ir maza dalele, bet isgelbeti kazkam gyvybe 4u.gif
Atsakyti
pasirasiau sita jau seniai mirksiukas.gif man tai svarbu labai atrodo, juolab kai mano mama mire nuo leukemijos...

suvizualivau meile ir ji atejo pas mane smile.gif tik reikejo lukteleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 27, 23:00)
Mielosios  wub.gif  turiu prasyma  blush2.gif 

gavau toki prasyma, tad kvieciu ir jus pasirasyti ir isplatinti savo biciuliu rate.
Prasau apsilankyti svetaineje http://www.gyvensiu.lt ir pasirasyti po peticija (kad
zmonems sergantiems leukemija konpensuotu vaistus.Tai labai svarbu) .
Zinau, kad turi begale draugu ir pazistamu, taigi labai prasau padaryti sio
laiskucio sklaida... Reikia, kad kuo daugiau zmoniu pasirasytu Po peticija
(apytiksliai 20 tukst.), nes tik taip galima atkreipti valdzios demesi...
Nuosirdziai aciu ir geros dienos!!!

Pasirasiau ir bandau toliau tavo prasyma skleisti, tikiuosi, gausis.
O ten ne 150 000 parasu reikia? Bent sitaip supratau ax.gif Bendrom jegom, kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 05 27, 23:30)
suvizualivau meile ir ji atejo pas mane smile.gif tik reikejo lukteleti smile.gif

as jau 1.5 m. vizualizuoju, rezultatu jokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 05 28, 12:50)
as jau 1.5 m. vizualizuoju, rezultatu jokiu  unsure.gif

Labas rytas!
Galbut tu per daug konkreciai vizualizuoji arba jau visiskai ties tuo uzsiciklinai? Taip buna ir tai sunku kontroliuot, nes dazniausiai tai tave kontroliuoja pamenu, labai vizualizavau del leliaus, buvau tikrai uzsiciklinus, nes jau net kliedejau - net mintyse, ir nieko nesigauna, o dabar atleidziu vadzias ir zinau, kad ateis savu laiku. Geriau, jei leidzia galimybes, pakeliauk, pamatyk visai ka kita (nebutina net is LT keliaut, nes ir joje juk yra graziu vietu) Pasistenk pakreipt mintis i “visai kita puse ir apsistot ties tuo, ka siuo metu darai, o ne laukt, kada gi tas issvajotas ateis is uz kampo. Jei moki kokias sventes organizuot, pasisiulyk, isitrauk i tai ir pamirsi po kiek laiko savo buvusi prioriteta. Tu jau savo meile pasaukei, leisk tam norui atsipalaiduot ir ieskot tavo puses 4u.gif Tikiuosi, netrukus tave irgi taip pat galinti pasveikint, kaip ir Mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 05 28, 11:50)
as jau 1.5 m. vizualizuoju, rezultatu jokiu  unsure.gif

na, as ilgiau vizualizavau smile.gif nenukabink nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

aš paskutiniu metu visiškai užsikasus darbais, nors ir stengiuosi keisti gyvenimo būdą, ty noriu kad būtų daugiau laisvo laiko, bet ir daugiau pinigų blush2.gif žinau, kad viskas bus ok. O dabar, kad dar vis užgriūva darbų lavinos, nelabai ir stebiuosi- juk visą laiką mąsčiau klaidingai doh.gif su panieka žiūrėjau į tuos, kurie mažiau už mane dirba ir daugiau uždirba lotuliukas.gif mano visas laikas iki sekundžių suplanuotas būdavo (tiesą sakant dar ir yra), ir tiesiog nepatogiai jausdavausi jei kokią minutę pratinginiaudavau... sąžinė grauždavo doh.gif o tos moteriškės, kurios matydavau darbe internete landžioja ir į parduotuves pasprunka arba dar neduok die darbe nagus lakuojasi, tai iš viso mane įsiūtis paimdavo... aišku su jom net ir neįdomu bendrauti būdavo... žodžiu tipiška darboholikė... bet dabar bandau keist mąstymą ax.gif supratau, kodėl man gyvenime tiek daug dirbti reikia- pasirodo dėl to kad pati tą ir "prisivizualizavau"... na, bet susiprast susipratau, manau situacija gerės (gerėja) ax.gif
ir dar. kartais būna pritrūksta laiko normaliai ir išsimiegoti (kaip ir pastarąsias pora savaičių)... o neišsimiegojimas man yra siaubas doh.gif na sakykim, buvo smile.gif nes irgi supratau savo mąstymo spragą (beje, tik šiandien po eilinės nemiego nakties susivokiau)- pasirodo aš visada buvau įsitikinus, kad jei neišsimiegosiu, labai blogai jausiuosi... ir kadangi tokių neišsimiegojimų pasitaiko, iš tiesų jaučiuosi baisiai, atrodau baisiai, nuotaika prasta, dar kavos išgeriu tada širdis rankos kalatojasi, mastymas suprastėja, išsiblaškius būnu doh.gif tai va. manau mano įsitikinimas dėl tokios savijautos kaltas... nes dažnai būna, jog matau žmogų visą naktį ar kelias naktis nemiegojusį, kuris atrodo geriau negu aš miegojus 5 valandas ... be to, ir iš vaikystės man įdiegta, jog neišsimiegojimas vos ne savižudybei lygus... tai va... pasirodo net ir nepastebėjau, kad mąsčiau neteisingai... reikia nebijoti to miego trūkumo... ir aišku dar geriau pakeisti gyvenimo būdą taip kad būtų galima miegoti į valias biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 28 gegužės 2008 - 11:48
daiwulencija, visada žaviuosi tavo sugebėjimu kritiškai į save pažiūrėti ir su humoru. Bet kaip suprantau dabar, tu TO dar tik mokaisi, nes dabar savyje susivokei. Matai šimtus poreikių keistis. mirksiukas.gif
Nu gi, sveikinu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 28, 10:46)
daiwulencija, visada žaviuosi tavo sugebėjimu kritiškai į save pažiūrėti ir su humoru. Bet kaip suprantau dabar, tu TO dar tik mokaisi, nes dabar savyje susivokei. Matai šimtus poreikių keistis.  mirksiukas.gif
Nu gi, sveikinu. drinks_cheers.gif

Vijurka mars mokytis lotuliukas.gif ba ryt su tavim bilieto mintim netrauksiu ir zinosi tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 28, 12:41)
Sveikutės  4u.gif
... ir aišku dar geriau pakeisti gyvenimo būdą taip kad būtų galima miegoti į valias  biggrin.gif  biggrin.gif

Ši mintis aukso kainos. thumbup.gif
Atsakyti