Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(eris @ 2008 05 24, 11:48)
Labutis biggrin.gif
Gal dar prisimenat mane smile.gif
Mano gyvenimas eina i prieki, gereja, aisku gaunu kartais "per galva" bet stengiuosi daryt isvados o ne pikti  mirksiukas.gif

Prisimenam drinks_cheers.gif Laaaaabai senuau matyta bigsmile.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 24, 12:19)
John Kenoe Proto galios XXIa.
Joseph Murphy Per kitokį mąstymą į sveikatą, turtą ir laimę
Louise L.Hay Pagydyk savo gyvenimą
Paul McKenna Pakeisk gyvenimą per 7 dienas

Nu va visas sitas as skaiciau ir turiu savo bibliotekoj. Visos jos - dovanotos bigsmile.gif
"Proto galios" - visiems ja rekomenduoju. Fantastiskas "pasamones galios" papildymas. Be galo daug praktiniu pavyzdziu.

Luizos knyga pateko paciu laiku i mano rankas. Man patiko thumbup.gif

Kitos dvi- is abieju kazka gavau, bet nepaliko ypatingo ispudziu.

RVB
, super cia pavarei su tais knygu sarasais ir nuorodom thumbup.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zunkelis, apie tą mano išsireiškimą - perskaityti per visą gyvenimą: sakiau juokais. Nereikia visko imti kaip už gryną pinigą. O be to, man tik šiaip įdomu, ką esat skaičiusios, ko ne. Gal galit ką patart. Ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 05 24, 15:21)

Na jau įdėjau kelias knygutes į savo pirkinių krepšelį.
Ačiu 4u.gif
Perskaičiau Vienuolis,kuris pardavė "Ferrari". Labai labai patiko.
Jaučiu, kad pasikeičiau viduje. Bet reikia dar ilgai su savimi dirbti.
Dabar skaitysiu Vienuolio, kuris pardavė "Ferrai", šeimos išminties pamokos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Šįsyk atėjau pasisemti minčių pozityvui, nes kažkokia tamsi banga atslinko. Įdomiausia, kad organizmui visai ta lietinga būsena tinka - matyt per daug saulės irgi nuvargina. unsure.gif
Atsakyti
O as siandien buvau knygyne, norejau rasti Murphy "Pasamones galia", bet deja... schmoll.gif o kitu kazkaip nepirkau nes sumasciau pradeti nuo sitos... isvis kazkokia keista diena siandien
Atsakyti
As kaip tik dabar "Pasamones galia" skatau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2008 05 25, 21:50)
O as siandien buvau knygyne, norejau rasti Murphy "Pasamones galia", bet deja...  schmoll.gif o kitu kazkaip nepirkau nes sumasciau pradeti nuo sitos... isvis kazkokia keista diena siandien

Pirmai pradziai labai rekomenduociau J.Kehoe "Proto galios XXI amziuje" - maloniai skaitosi, o esme panasi kaip ir visu panasaus pobudzio knygu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

pastaruoju metu vis galvojau, kaip čia man susidarius skaitytinų knygų sąrašiuką (vizualizacijos ir pozityvizmo tema) g.gif vis tai vienur tai kitur rasdavau paminėtą tai vieną tai kitą neblogą knygą ir vis neradau laiko užsirašyti, susisteminti viską į sąrašiuką smile.gif vis pagalvodavau kaip gerai būtų vienoj krūvoj turėti visų knygų pavadinimus smile.gif taigi sakyčiau mano noras su kaupu išsipildė thumbup.gif ačiū Kaktusei ir RVB thumbup.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 26, 09:00)
Labas rytas smile.gif

pastaruoju metu vis galvojau, kaip čia man susidarius skaitytinų knygų sąrašiuką (vizualizacijos ir pozityvizmo tema)  g.gif  vis tai vienur tai kitur rasdavau paminėtą tai vieną tai kitą neblogą knygą ir vis neradau laiko užsirašyti, susisteminti viską į sąrašiuką smile.gif vis pagalvodavau kaip gerai būtų vienoj krūvoj turėti visų knygų pavadinimus smile.gif taigi sakyčiau mano noras su kaupu išsipildė  thumbup.gif  ačiū Kaktusei ir RVB   thumbup.gif  4u.gif

user posted image

Merginos, su malonumu tai padariau (Kaktuse padare pradzia mirksiukas.gif ), tai nutariau jai siek tiek padet susirast SAVO knygas, kurias galejau rekomanduot. Kadangi daugelis musu yra mamytes, na, ir siaip labai uzimtos moteriskes, sumasciau siek tiek pagreitinti tas paieskas. Tikiuosi, pagreitinau ta "pasivaiksciojima" po knygynus. O be to, kaip minejau, uzsisakau pati netu knygas, nes kai kurios ju labai pigiai gaunasi, uzsisakant kelias is karto, arba gali sutartam knygyne nueit pasiimt. Tik man, uzsieny, tai siek tiek sunkiau iveikiamas dalykas ax.gif
Labas rytelis! Grazios savaites pradzios linkiu visoms!
Atsakyti
RVB siandien jubiliejus su taviskiu wub.gif 9 meteliai, leisk man tave pasveikint ir palinketi dar daugiau meiles supratimo bei uzuojautos Jusu gyvenimo kelyje 4u.gif

user posted image

P.S. ah, tie vyrai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 26 gegužės 2008 - 09:33
QUOTE(daiwulencija @ 2008 05 26, 08:00)
taigi sakyčiau mano noras su kaupu išsipildė  thumbup.gif

Kaip faina išpildyti žmogaus norą, net nežinant, kad išpildysi thumbup.gif . Kad tik padėtų Tau 4u.gif

Kas naujo pas Jus, mergytės?

Sveikinimai ir nuo manęs RVB 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 26 gegužės 2008 - 16:49
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 26, 11:30)
RVB siandien jubiliejus su taviskiu  wub.gif  9 meteliai, leisk man tave pasveikint ir palinketi dar daugiau meiles supratimo bei uzuojautos Jusu gyvenimo kelyje  4u.gif

user posted image

P.S. ah, tie vyrai  hihihi.gif

Sveikinimai ir nuo manęs RVB 

Aciu, brangiosios!
Man siandien kazkaip pirstai neklauso ir ne tuos mygtukus spaudzioja (matyt, per daug karoliukais uzsiimt irgi nesveika hihihi.gif , vakar visa diena sedejau prie ju). Tai, jeigu, kur klaidu nepastebesiu ir jie liks, nepykit, nes ne visur speju trint ir taisyt tongue.gif
O paveiksliukas tai geras! Butent taip ir yra ir tai labai gerai, tai nors zinom, kaip nukreipt priestaraujancia vyro diskusija su mumis i mums palankia puse lotuliukas.gif O taip ir laviruoju metu metus... Vyrui nepriestarauju, bet vis tiek su manim sutinka thumbup.gif
Vijurka, klausyk musu ismintingos busimos psichologes, -terapeutes ir dar kitokio pobudzio psicho-... srities, butent ta jos sulyta "technika" ir pasinaudok. mirksiukas.gif Ir mokslus baigsi nuostabiai gerai,kaip ir Girasol. Su mumis bendraujant ir mokslai ne tokie baisus biggrin.gif
Geros dieneles, brangutes, lekiu i darba! Visoms po oro_buckis.gif
Atsakyti