Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Labas mergaitės

Aš jau įkaliau drinks_cheers.gif dvi dozes ir dar visai nieko.
Tikiuosi mūsų visų pozytyvas veikia. 4u.gif
Atsakyti
Tai zinoma kad veikia drinks_cheers.gif Puikiai matyti ant Jusu thumbup.gif

O cia Jums Dainele, nezinau ar suprantat angliskai, bet esme ta, kad dainuoja apie tai jog jus neviena ir MES JUS MYLIM IR PALAIKOM ir vadinasi labai graziai "Gyvenk gyvenimui" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 gegužės 2008 - 19:38
QUOTE(Marija5 @ 2008 05 07, 16:13)
O aš rytoj eisiu pirkti knygas:  "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari" ir "Vienuolio, kuris pardavė Ferrari šeimos išminties pamokos". biggrin.gif
Ar kas skaitė? g.gif
Gal net neverta pirkti unsure.gif

aš skaičiau ir labai džiaugiuosi, dzin kad pavadinimas ne viliojantis, tačiau pačios knygos nuostabios wub.gif verta verta ir dar kartą verta paskaityti biggrin.gif ypač pirmąją wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Del "Ferario.." bandziau ir as isigyt vooos ne visas knygas, bet pirkau tik ta, kuri apie seima ir vaikus. Kitas varciau. Minciu yra. Bet man, asmeniskai, kaip filologei per banalus stilius. Bet kiekvieno juk pasirinkimo teise..
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 05 07, 23:33)
Del "Ferario.." bandziau ir as isigyt vooos ne visas knygas, bet pirkau tik ta, kuri apie seima ir vaikus. Kitas varciau. Minciu yra.

O kai išgirstu tokius žodžius pasidaro gera smile.gif Tai reiškia, kad žmogus pradeda atsirinkti, kas jam aktualiausia, kad jau turi susidaręs kažkokį vaizdą tuo klausimu ir kad bet kokios rašliavos su etikete "bestseleris" jam nebeįkiši thumbup.gif

Kitaip tariant:
Pats žmogus yra KNYGA.
Kiekvieno gyvenimas - ISTORIJA.
Tik vieni jau netgi yra aprašę savo istorijas ir išleidę knygas, o kiti tiesiog dalinasi žodžiu ir gyvu pavyzdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 08 gegužės 2008 - 05:47
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 07, 17:38)
Marija5, prieš pirkdama tiesiog pavartyk knygą, paskaitinėk. Žiūrėk, gal šalia lentynoje dar kuri užklius ir įšoks į rankas. Kitą kartą būna, knygą rekomenduoja paskaityt kažkas iš pažįstamų, bet nesiskaito tuo momentu, nors tu ką. doh.gif Aš tai aiškinu, kad neatėjo dar jai laikas, nes būna, kai reikia knyga pati tave randa. "Žinai žodį, žinai kelią", vadinasi smile.gif
[/color]

Ačiu.
Man iš pradžių labai nesiskaitė "Pasąmonės galia", reikėjo išlaukti. Dabar jau į pabaigą ta knyga eina. biggrin.gif
Už kelių dienų atostogos, tai noriu kažko pozityvaus paimti į kelionę paskaityti.
Turiu dar Bodo Šaferio knygą pabaigti.

QUOTE(**SM** @ 2008 05 07, 21:02)
aš skaičiau ir labai džiaugiuosi, dzin kad pavadinimas ne viliojantis, tačiau pačios knygos nuostabios  wub.gif  verta verta ir dar kartą verta paskaityti  biggrin.gif ypač pirmąją  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na užsuksiu į knygyną šiandien tas knygas pavartyti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiaus ir aš į jūsų būrelį blush2.gif Niekad anksčiau nesidomėjau šituo dalyku, bet va kai prispaudė bėda- visokie nerimai, tai ir pradėjau biggrin.gif Ir pastebėjau kad tai veikia thumbup.gif
Man asmeniškai labai padėjo knyga Vienuolis kuris pardavė ferarį mirksiukas.gif
Šiaip tai dar nepasveikau, bet svarbu žinau kad pasveiksiu tik reikia laiko ir gerų minčių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerke: 08 gegužės 2008 - 10:07
QUOTE(Faustikas @ 2008 05 07, 23:33)
Del "Ferario.." bandziau ir as isigyt vooos ne visas knygas, bet pirkau tik ta, kuri apie seima ir vaikus. Kitas varciau. Minciu yra. Bet man, asmeniskai, kaip filologei per banalus stilius. Bet kiekvieno juk pasirinkimo teise..

Skaitant saviugdos literatura reiketu ne stiliuaus ieskoti. Nenoriu izeisti, bet labai jau idomiai filologes parasyta. Jei svarbu stilius, tuomet vertetu grozines lit skyrelius pavartyti. O cia svarbus yra visiskai ne tie aspektai ir niekas tokiu kuriniu tokia tema nekomentuoja. 4u.gif Rekomenduociau tokio pobudzio knygas skaityti pagal paskirti, o ne stiliaus ieskoti 4u.gif Sekmes atradimuose thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. bigsmile.gif Norėčiau jungtis jūsų būrin ir aš. Kaip tik prieš kelias dienas mąsčiau, kad daug lengviau gyventi ir mąstyti teigiamai, kai nesi toks vienas. O šiandien visai atsitiktinai užtikau šį skyrelį. thumbup.gif Na, atsitiktinumų nebūna ir viskas ateina tada, kai tikrai reikia. biggrin.gif

Apie Vienuolį, kuris Ferarį pardavė rašot. Pirmoji knyga man tiko/patiko, o štai kitos to paties autoriaus jau nesužavėjo... Šiaip nieko naujo ir primoj neradau, bet pats stilius patraukė. Na, ir pasikartoti ne pro šalį visas žinomas tiesas.

Įdmiai gaunasi - kai kokia gera knygutė papuola į rankas ir smagiai skaitosi, labai lengva ir paprasta viskas atrodo, bet eina laikas ir apsineša dulkėm mintys, vėl slegiasi link žemės ir nori nenori tenka ieškoti kuo "apsiprausti" - knyga, pokalbiu su kažkuo kitu ar savim. Knygos gerai, bet žmonės dar geriau. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 05 08, 09:15)
Ačiu.
Man iš pradžių labai nesiskaitė "Pasąmonės galia", reikėjo išlaukti. Dabar jau į pabaigą ta knyga eina. biggrin.gif
Už kelių dienų atostogos, tai noriu kažko pozityvaus paimti į kelionę paskaityti.
Turiu dar Bodo Šaferio knygą pabaigti.
Na užsuksiu į knygyną šiandien tas knygas pavartyti.  biggrin.gif

Apie knyga "Jūsų pasąmonės galia" turiu stai ka pasakyti-tai labai rimtas ir vertas demesio kurinys. Gali pasirodyti, kad yra daug pasikartojimu, bet tai butent del gilesnio isisavinimo. Kas skaitysite-suvoksite. O man asmeniskai pradejus sia knygele skaityti net nejaukus jausmas buvo apemes. Baime del to, ka suzinojau. Buvau sukresta. Bet po to pasidziaugiau igytomis ziniomis ir bandau pritaikyti sau jau kuris laikas. sioje knygoje galima rasti daug atsakymu i rimtus klausimus. Dideliausios sekmes skaitant thumbup.gif Esate vien del to saunios, kad domites tokia literatura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 05 08, 12:14)
Esate vien del to saunios, kad domites tokia literatura  thumbup.gif

Gyvenimas priverčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokias dar patartumėte knygas paskaityti? Norėčiau, kad nebūtų labai sunkiai skaitomos, kad būtų lengva įsisąmoninti kas parašyta, nebūtų kalbama ''auštomis'' frazėmis smile.gif
Atsakyti