QUOTE(Vijurka @ 2008 05 08, 14:08)
Ten kur kas giliau ir plačiau aiškinama, kodėl žmonėms nesiseka (viena iš priežasčių gali būti - idealizacijos).
Tavo požiūris teisingas, daugelis žmonių mums siunčiami, kad "pakeistų" mus, "griautų" mūsų įsitikinimus, kad mes mažiau gyvenimą idealizuotume, o priimtume jį tokį, kokio esame verti.
Beje, jei skaitai rusų kalba, tai
TikGerai buvo įkėlus A.Svijašo knygų int. adresus, na bent dalį jų. Taip pat daug naudingo info!
Galėsiu vakare, būdama namuose įkelt nuorodas. 
[/color]
Esu skaičius Svijašo "Išmintingą pasaulį"

ir tikrai laikui bėgant kažkaip gal užsimiršta.. reiks dar pavartyti.. tikrai gali būti, kad čia mano problema dė idealizacijų

gal man per daug svarbu idealūs santykiai
pvz, šiandien pratrūkau ašarom.. vyrui čia tokių visokių nesėkmių iškilo, tai visas piktas kaip širšė

aš kažką leptelėjau, kad neskleistų blogų bangų, tai pradėjo aiškint kad aš sėdžiu namie ir nieko neveikiu

tai taip skaudu pasidarė.. iš tikrųjų sėdžiu namuose, bet netik namų šeimininkės vaidmenį atlieku, vaiką auginu, bet ir dirbu iš namų savo ankstesnį darbą (nors gaunu pinigus iš sodros ir galėčiau nedirbti).. naktim, dieną kai vaikas miega ir dar papildomų darbelių kartais imuosi .. tai vat dėl to man baisiai skaudu pasidarė.. apsiverkiau kaip mažas vaikas.. per tą laiką neužmačiau ir mažius dar vyro telefoną į vandenį įmetė tai visai skandalas kilo

atleiskit, kad čia taip išsiliejau, bet kitą kart atrodo gali sprogti jei savy laikysi..
ps: ačiū, Vijurka, kad ant kelio užvedei- reiks pamąstyt apie tas idealizacijas
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.