Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

Labutis visoms wub.gif

noriu jūsų nuomonės ax.gif aš labai stengiuosi kad pas mane susitvarkytų finansiniai reikalai, to jau siekiu ilgą laiką, bet niekas neina geryn unsure.gif žinau, kad galbūt idealizuoju, tačiau gal galit kuri patarti kaip man negalvoti apie pinigėlius arba galvoti apie gausą pinigų, jei jau metai laiko stoviu ant kraštelio su dukryte, aną mėnesį jau padaviau skelbimą parduoti butą, nes nebeišmoku paskolos, kurią su vyru buvom paėmę bendrai (aš viena auginu mažiukę). Aš stengiuosi galvoti apie pinigų gausą, arba kad mums jų netrūksta tačiau....mintys sukasi apie tai, kur reikės gyventi ir pan. unsure.gif žalia rūta kaip savyje susitvarkyti kai yra tokia situacija?? Kur nukreipti mintis, kad bent jau jos neprieštarautų viena kitai g.gif Ieškausi geriau apmokamo darbo, nes man šiuo metu būtų tiesiog nuostabus, tada manau viskas stotų į savo vietas, tačiau su darbo paieškomis labai prastai, nors patirties geros turiu, tai kame čia reikalas? Kur aš darau klaidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 05 08, 16:54)
Šiandien jau pajutau, kad pakrovė malkų, bet dar gyventi galima.

Gabija, laikykis įsikibus į mus!
Kokie nemalonūs pojūčiai? Pykina, skauda, nuovargis? verysad.gif
Nenusimink. Ilsėkis, miegok (jei tai įmanoma). oro_buckis.gif Gink visas negeras mintis šalin. Žinau, kad nežinau tos būsenos, kaip jaučiasi žmogus praėjęs chemijos kursą. Beje, kodėl tai taip vadinasi? Kai tik tai išgirsdavau (kol nebuvau su tuo susidūrusi gyvenime) galvojau, kad jei jau chemija, tai turi švitint, o tai vaistai, leidžiami lašinės infuzijos būdu?

Papildyta:
**SM**, negalvok, kad darai klaidas. Žinai, man atrodo, kad aš tave pamenu iš tų anų senųjų Konstruktyvaus mąstymo temelių, tik tada tu buvai kitu nicku. Ar gali taip būti? blush2.gif Atkreipiau dėmesį jau tada, nes mūsų dukrytės skiriasi tik viena diena. Mūsų gimusi 13 d. 4u.gif
Tai štai.
Aplamai esi šaunuolė, kad sugebi išmokėt paskolą! O žiūrint iš šono...., ar galiu paklausti? Kaip tau pačiai atrodo, ar būsto pakeitimas į mažesnį palengvintų šiandien tavo su dukryte gyvenimą? Ir aš užtektų judviems vietos mažesniame būste?
Pagalvok.
Jei TAIP, tada gal Gyvenimas siūlo tau visai gerą išeitį? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 08, 17:19)
**SM**, negalvok, kad darai klaidas. Žinai, man atrodo, kad aš tave pamenu iš tų anų senųjų Konstruktyvaus mąstymo temelių, tik tada tu buvai kitu nicku. Ar gali taip būti? blush2.gif Atkreipiau dėmesį jau tada, nes mūsų dukrytės skiriasi tik viena diena. Mūsų gimusi 13 d. 4u.gif
Tai štai.
Aplamai esi šaunuolė, kad sugebi išmokėt paskolą! O žiūrint iš šono...., ar galiu paklausti? Kaip tau pačiai atrodo, ar būsto pakeitimas į mažesnį palengvintų šiandien tavo su dukryte gyvenimą? Ir aš užtektų judviems vietos mažesniame būste?
Pagalvok.
Jei TAIP, tada gal Gyvenimas siūlo tau visai gerą išeitį? wub.gif

tikrai tai aš biggrin.gif pameni gerai, mūsų mažiukės skiriasi tik 1 dienele wub.gif tik tada man buvo visko tik pradžia, viso pozityvaus mąstymo, nuo to laiko aš daug įveikiau, ir labai daug pasiekiau bigsmile.gif
aš žinau, kad nebus lengviau jei butą parduosiu, nes paksolą vistiek man tektų imti, pardavus šį butą, atidavus skolą bankui liktų labai mažai ir neužtektų naujam butukui, todėl nenoriu aš parduoti butuko šito unsure.gif mums čia gera su mažiuke, ji turi savo kambariuką o aš savo, ji miega atskirai kitame kambaryje smile.gif va todėl, aš visais būdais stengiuosi, kad nereikėtų parduoti mums buto savojo, tik jau nebesugalvoju į ką koncentruoti visą savo dėmesį doh.gif ar į naują darbą, kurio jau ieškausi daugiau nei pusė metų ir nesugebu susirasti, ar dar kur, truputėlį pasimečiau, todėl norėčiau kad mergytės užvestų mane ant to kelio teisingo, į ką man sutelkti savo jėgas? savo mintis? gal aš persistengiu blink.gif nes visos mintys sukasi apie tai, kaip išbristi iš visko, kaip susirasti darbą ir pan, jaučiu kad galiu perspausti blush2.gif bet bandžiau ir paleisti norą (čia kalbu apie darbą) bet va dar tebedirbu senajam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 05 08, 17:35)
Tikiu, kad ieškojimuose tu rasi išeitį. Arba ji jau dabar yra, tik nematai. smile.gif Dažnai problema ir nesprendžiama išsisprendžia. Tiesiog išlauki. Gal sunkus laikas? Ir jis neužsitęs per ilgai. To labai linkiu tau.

ačiū už palaikymą 4u.gif
išėjom po mažiuko apypiečio šiandien pasivaikščiot, tai taip smagu wub.gif medžiai soduose baltai žydi, alyvos jau išsiskleidė, dar našlaičių prisiskynėm ir prisimerkėm namuose biggrin.gif o išeities tai nuolat ieškau, na tikiuosi viskas bus ok ..
nuo tėčio dar sklinda pykčio bangos (geriau tokiu atveju man rodos kuo mažiau į akis lyst ir palikt jį ramybėj..), ale mažiukui pasispiriamą mašinėlę nupirko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 08 gegužės 2008 - 20:00
mano mažoji šnd labai šaukėsi tėvelio unsure.gif tai taip širdelę man suspaudė, nežinau ką jai paaiškinti, tiksliau kaip jai paaiškinti doh.gif
šiandien oras buvo nuostabus, kiek žinau ir savaitgalis toks pat nusimato, savaitgalį mes švęsi gimtadienius pas sesę gamtoje, jetau kaip laukiu, bus šašlykai, geras oras, graži gamta ir mylimi žmonės šalia wub.gif wub.gif faina, verta verta stengtis dėl tokių akimirkų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 08, 20:41)
kaip susirasti darbą ir pan, jaučiu kad galiu perspausti  blush2.gif  bet bandžiau ir paleisti norą (čia kalbu apie darbą) bet va dar tebedirbu senajam  biggrin.gif

bandau įsivaizduoti ką daryčiau tokiu atveju.. g.gif manau paleidus tą norą, kol jis realizuosis, ieškočiau gal papildomų darbukų namuose prie kompo kai mažiukas miega ..
Atsakyti
Na del tu akimirku tai tikrai, kad verta stengtis drinks_cheers.gif

mes su drauge visa vakara buvom dainu sleni, cia pas mus taip Alytuj vadinasi lotuliukas.gif tai prifotkinom geru fotkiu ax.gif vaikai su motoroleriai kad duodasi, tokie faini, tai paprasi ir su jais fotosesija padarem, saunu thumbup.gif Nu verta gyventi tik todel, kad sviecia saule, kad sprogsta medziai ir kad aplinkui tiek nuostabiu zmoniu wub.gif

ir vienas is pagautu mudvieju kadru blush2.gif linkiu visoms sulaukusioms tokio amziaus taip vaikscioti su mylimu zmogumi ir dziaugtis gyvenimu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 gegužės 2008 - 20:26
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 08, 21:13)

daugiau nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 05 08, 19:32)
daugiau nuotrauku  bigsmile.gif

Aristokrates prasymu daugiau fotkiu

Cia as, bandanti mastyti pozityviai, esu naujoke, bet labai stengiuosi ax.gif Manau jog man pavyks cool.gif

user posted image

Cia jaunimelis isdykauja, smagu, kaip paauglystej nieks nerupi tik pramogos wub.gif

user posted image
Atsakyti
viskas einu miegoti, ilsėtis.... rolleyes.gif
labanakt visoms, ramaus, šviesaus visoms sapno wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 08, 21:13)

mes su drauge visa vakara buvom dainu sleni, cia pas mus taip Alytuj vadinasi  lotuliukas.gif 

dainų slėnį iš tiesų labai grazu wub.gif nekartą ten esu buvusi - tikrai labai grazios vietovės thumbup.gif ech.. daug aplinkui mus grožybių wub.gif ypač dabar pavasrį smile.gif

Atsakyti
Sveikos merguzeles smile.gif
Vakar knaisiojausi po interneta ir atkasiau dar viena gera knyga (toje pacioje bibliotekoje, kur ir Svijasas buvo). Cia kazkas klause, kokia dar knyga galima butu paskaityti, tai stai rusu kalba :John Kehoe "Pasamone gali viska"
Geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 09 gegužės 2008 - 05:57