Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 14, 22:43)
maniškis pernai vasarojo balkone, beje - atvirame  ax.gif gavo ir saulės spinduliukų tiesioginių, ir lietučio - sakiau, grūdinkis, rupūžioke  lotuliukas.gif tai, žinokit, rudenį tokį bajavą parsinešiau, kad gražu žiūrėt  thumbup.gif o per žiema irgi puikiai augo, matyt nuo vasaros energijos pasikrovęs  lotuliukas.gif man net neramu - kada jis pailsi?..  g.gif
šiais metais gal būsiu ne tokie kietaširdė ir nešiu į uždarą balkoną  ax.gif  rolleyes.gif

reiks ir man savo mazaji istremti vasarai i atvira balkona mirksiukas.gif eksperimento tvarka ax.gif nes ant palanges ir taip vietos nera doh.gif
Atsakyti
o kaip pas jum balkone, nesalta, jie nesusals, nes per uzpraita nakti pas mane salotos nusale blink.gif blink.gif blink.gif nu bet fikusas ir dracena gerai laikosi balkone. kazkaip bijau...o gal nevertetu bijoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 15, 13:38)
o kaip pas jum balkone, nesalta, jie nesusals, nes per uzpraita nakti pas mane salotos nusale blink.gif  blink.gif  blink.gif nu bet fikusas ir dracena gerai laikosi balkone. kazkaip bijau...o gal nevertetu bijoti g.gif

Dabar dar negali nešti, reikia palaukti kol šilčiau bus 4u.gif bent man taip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 15, 13:54)
Dabar dar negali nešti, reikia palaukti kol šilčiau bus  4u.gif bent man taip atrodo  ax.gif

Na va as savo jau isgabenau i balkoniuka ax.gif Ziuresiu kas bus, manau turetu but viskas gerai mirksiukas.gif Mano rozeles ir lavongeles jau 3savaites kaip megaujasi grynu oru thumbup.gif orchideja cimbidis jau 2 savaites kaip balkone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 15, 14:30)
Na va as savo jau isgabenau i balkoniuka ax.gif Ziuresiu kas bus, manau turetu but viskas gerai mirksiukas.gif Mano rozeles ir lavongeles jau 3savaites kaip megaujasi grynu oru thumbup.gif  orchideja cimbidis jau 2 savaites kaip balkone thumbup.gif

Orches irgi galima nešti bigsmile.gif O tu jas nakčiai įneši arpalieki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 15, 14:37)
Orches irgi galima nešti  bigsmile.gif O tu jas nakčiai įneši arpalieki  mirksiukas.gif

Is orchiu isnesus tik Cymbidium ir palieku ja ten nakciai mirksiukas.gif o phaleonopsiu tai nenesu ax.gif
Atsakyti
Mano MB pinigėlis atsigavo thumbup.gif
Paklausiau jūsų patarimų ir va turim naujų šakelių.

Niekada žinokit netikėjau, jog sako, kad išlenda šakelė ir pagerėja padėtis. Ale dabar pradėsiu tikėti bigsmile.gif

Kaip atsigavo mūsų pinigėlis tai ir gavom valiutos daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Net juoktis pradėjom ar čia sutapimas ar kaip ax.gif
Galėtų tos šakutės taip po pora mėnesių vis po naują išlysti.
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 15, 13:38)
o kaip pas jum balkone, nesalta, jie nesusals, nes per uzpraita nakti pas mane salotos nusale blink.gif  blink.gif  blink.gif nu bet fikusas ir dracena gerai laikosi balkone. kazkaip bijau...o gal nevertetu bijoti g.gif

kad gal dar ankstoka - naktys šaltos g.gif nebent balkonas stiklintas... ax.gif

QUOTE(agnir @ 2008 05 15, 15:09)
Is orchiu isnesus tik Cymbidium ir palieku ja ten nakciai mirksiukas.gif o phaleonopsiu tai nenesu ax.gif

agnir, patikslink, nes sėdžiu išsižiojusi blink.gif - orhidėjos balkone ??> blink.gif tai tas balkonas neatviras, taip? ir greičiausiai dar plastikinis, šiltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 15, 15:09)

Aišku, pas mane phaleonopsiai 4u.gif
Atsakyti
[quote=upsikaz,2008 05 15, 18:00]
kad gal dar ankstoka - naktys šaltos g.gif nebent balkonas stiklintas... ax.gif
agnir, patikslink, nes sėdžiu išsižiojusi blink.gif - orhidėjos balkone ??> blink.gif tai tas balkonas neatviras, taip? ir greičiausiai dar plastikinis, šiltas? g.gif
[/quote
Ne visos orchidejos o tik Cymbidium mirksiukas.gif nes reikalingos ypatingos salygos jam pražydinti. Daug šviesos, gerai užkasti, temperatūrų svyravimai (diena/nakti).
Balkonas neistiklintas, atviras cool.gif juos galima laikyti net ir lauke thumbup.gif
Atsakyti
Merginos- orchėms patarinėti yra skyrelis orchidėjos mirksiukas.gif

O maniškis balkonas įstiklintas, taip kad piniguotis šalnų dar neparagavęs mirksiukas.gif , manau, jau šalnos jį visiškai pribaigtų blink.gif , kai auga sausose Afrikos vietose, tai šalnos jam būtų pražutingos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 15, 19:05)
Merginos- orchėms patarinėti yra skyrelis orchidėjos mirksiukas.gif

O maniškis balkonas įstiklintas, taip kad piniguotis šalnų dar neparagavęs mirksiukas.gif , manau, jau šalnos jį visiškai pribaigtų blink.gif , kai auga sausose Afrikos vietose, tai šalnos jam būtų pražutingos unsure.gif

nu pas mane irgi istiklintas balkonas, tik ale jis labai labai didelis (18 m2), tai gal neprisila tiek kad per nakti butu silta, bet va kitom gelem gerai - tik salotom nepatiko schmoll.gif
Atsakyti