Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 15, 19:21)
nu pas mane irgi istiklintas balkonas, tik ale jis labai labai didelis (18 m2), tai gal neprisila tiek kad per nakti butu silta, bet va kitom gelem gerai - tik salotom nepatiko schmoll.gif

o variantas, gal sušalo nuo betoninių grindų g.gif ; tuo atveju, arba įnešk salotites vidun , arba pastatyk ant kokio kito paviršiaus rolleyes.gif . Niu aišku balkonas naktį neįšils, bet kad ten būtų minusinė tempa netikiu schmoll.gif . Eksperimentui, įnešk ten vandens. Neturėtų jis užšalti. g.gif .
O dėl piniguočio, tai praeitą vasarą piniguotis prabuvo balkone, įskaitant ir naktis, bet be šalnų.Rezultate gyvas dar.
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 15, 18:25)
Ne visos orchidejos o tik Cymbidium mirksiukas.gif nes reikalingos ypatingos salygos jam pražydinti. Daug šviesos, gerai užkasti, temperatūrų svyravimai (diena/nakti).
Balkonas neistiklintas, atviras cool.gif juos galima laikyti net ir lauke thumbup.gif

supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 15, 19:51)
o variantas, gal sušalo nuo betoninių grindų g.gif ; tuo atveju, arba įnešk salotites vidun , arba pastatyk ant kokio kito paviršiaus rolleyes.gif . Niu aišku balkonas naktį neįšils, bet kad ten būtų minusinė tempa netikiu schmoll.gif . Eksperimentui, įnešk ten vandens. Neturėtų jis užšalti. g.gif .
O dėl piniguočio, tai praeitą vasarą piniguotis prabuvo balkone, įskaitant ir naktis, bet be šalnų.Rezultate gyvas dar.

zodziu buvo ant palanges... nu mistika kazkokia... nu pries leliaus gimima reiks piniguoti isnesti i balkona... nu tada salnu tikrai 100 proc nebebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 15, 16:35)
Mano MB pinigėlis atsigavo  thumbup.gif
Paklausiau jūsų patarimų ir va turim naujų šakelių.

Niekada žinokit netikėjau, jog sako, kad išlenda šakelė ir pagerėja padėtis. Ale dabar pradėsiu tikėti  bigsmile.gif

Kaip atsigavo mūsų pinigėlis tai ir gavom valiutos daug  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Net juoktis pradėjom ar čia sutapimas ar kaip  ax.gif
Galėtų tos šakutės taip po pora mėnesių vis po naują išlysti.

ikelk nuotraukele, pasirodyk su savo pinigeliu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 16, 09:52)
zodziu buvo ant palanges... nu mistika kazkokia... nu pries leliaus gimima reiks piniguoti isnesti i balkona... nu tada salnu tikrai 100 proc nebebus  biggrin.gif

dar nenešk, pranašauja šalnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 19, 10:06)
dar nenešk, pranašauja šalnas mirksiukas.gif

aha, girdejau. bet kokie nepastovus tie orai. doh.gif
kur dingo saltos ziemos ir karstos vasaros? verysad.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
noriu paklaust kas daros mano pinigeliui unsure.gif atsirado ant keliu stiebu va tokios demes
user posted image
ar jos kenkia gelytei ar ne? anksciau lyg ir nebuvo ju g.gif jei cia kas ja apstojo tai kaip isnaikint tas zarazas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 11:26)
sveikos mergaites 4u.gif
noriu paklaust kas daros mano pinigeliui  unsure.gif  atsirado ant keliu stiebu va tokios demes
user posted image
ar jos kenkia gelytei ar ne? anksciau lyg ir nebuvo ju  g.gif jei cia kas ja apstojo tai kaip isnaikint tas zarazas? g.gif

gal valai servetelem su trasomis? cia gali buti tos demes nuo ju. pas mane irgi kelios yra bet nieko blogo gelytei nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 10:26)
sveikos mergaites 4u.gif
noriu paklaust kas daros mano pinigeliui  unsure.gif  atsirado ant keliu stiebu va tokios demes

ar jos kenkia gelytei ar ne? anksciau lyg ir nebuvo ju  g.gif jei cia kas ja apstojo tai kaip isnaikint tas zarazas? g.gif

Pas mane irgi yra bet gėlytei nieko nuo to nesidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 19, 10:24)
aha, girdejau. bet kokie nepastovus tie orai.  doh.gif
kur dingo saltos ziemos ir karstos vasaros? verysad.gif

susikeitė vietomis mirksiukas.gif . Dabar į balkoną nešti žiemą doh.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kas pasakysit, kas darosi gelei ir ka daryt.
Pora geltonu lapu, nebeauga, saka viena luzo... unsure.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 05 19, 13:10)
Sveikos
Gal kas pasakysit, kas darosi gelei ir ka daryt.
Pora geltonu lapu, nebeauga, saka viena luzo...  unsure.gif  g.gif

Įtariu, kad puvinys g.gif .Perlaistei. Pats zamiokulkas pasodintas į didelį vazoną. Įšimk jį iš ten, patikrink šaknis, jei įsimetęs puvinys, tai tą dalį nupjauk. Jei šaknys sveikos, tiesiog persodink į mažesnį vazoną.
Atsakyti