Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 14, 08:53)
nu ziuresim kaip taviskis reaguos balkone, gal ir as istremsiu, nes mane jau nervina tas jo stovejimas vietoje

kuo toliau nuo akių, tai nenervina lotuliukas.gif .

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 14, 10:18)
manyciau, kad balkone turetu atsigauti, tik kad nenudegtu nuo tiesioginiu saules spinduliu.

Nenudegs, uždengtas žaletais mirksiukas.gif
Atsakyti
pamatysit kaip atsigaus, ziuresit, kad leidzia lapelius ar netgi ziedeliu nustebins wub.gif mano pinigelis buvo ramybeje kazkur 2 men, jau galvoju taip ir styros kokius metus, o se tau jis leidzia 3 sakas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
merginos, kas mano medeliui negerai, nors jis nėra dar didelis, ir, rodos, prižiūriu, naujų šakelių pasirodo, viskas gerai, tik tai, kad jau antrą kartą pagelsta man viena šakelė ir vėliau sudžiūsta bei nukrenta verysad.gif

štai kokia bėda
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 14, 18:07)
merginos, kas mano medeliui negerai, nors jis nėra dar didelis, ir, rodos, prižiūriu, naujų šakelių pasirodo, viskas gerai, tik tai, kad jau antrą kartą pagelsta man viena šakelė ir vėliau sudžiūsta bei nukrenta  verysad.gif
štai kokia bėda

gal puvinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 05 14, 19:07)
merginos, kas mano medeliui negerai, nors jis nėra dar didelis, ir, rodos, prižiūriu, naujų šakelių pasirodo, viskas gerai, tik tai, kad jau antrą kartą pagelsta man viena šakelė ir vėliau sudžiūsta bei nukrenta  verysad.gif
štai kokia bėda

kuo greiciau tikrink saknis, manau kad gali buti isimetes puvinys, apipuvusias bulves pasalink ir persodink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 14, 21:53)
kuo greiciau tikrink saknis, manau kad gali buti isimetes puvinys, apipuvusias bulves pasalink ir persodink mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau puvinys bulvyteje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 14 gegužės 2008 - 21:05
maniškis pernai vasarojo balkone, beje - atvirame ax.gif gavo ir saulės spinduliukų tiesioginių, ir lietučio - sakiau, grūdinkis, rupūžioke lotuliukas.gif tai, žinokit, rudenį tokį bajavą parsinešiau, kad gražu žiūrėt thumbup.gif o per žiema irgi puikiai augo, matyt nuo vasaros energijos pasikrovęs lotuliukas.gif man net neramu - kada jis pailsi?.. g.gif
šiais metais gal būsiu ne tokie kietaširdė ir nešiu į uždarą balkoną ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 14, 23:43)
maniškis pernai vasarojo balkone, beje - atvirame  ax.gif gavo ir saulės spinduliukų tiesioginių, ir lietučio - sakiau, grūdinkis, rupūžioke  lotuliukas.gif tai, žinokit, rudenį tokį bajavą parsinešiau, kad gražu žiūrėt  thumbup.gif o per žiema irgi puikiai augo, matyt nuo vasaros energijos pasikrovęs  lotuliukas.gif man net neramu - kada jis pailsi?..  g.gif
šiais metais gal būsiu ne tokie kietaširdė ir nešiu į uždarą balkoną  ax.gif  rolleyes.gif

atlaike ir lietu, ir saule viska biggrin.gif nesuprasi kas jiems tinka, kas patinka, reikia grudinti nuo maziuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 14, 22:43)
maniškis pernai vasarojo balkone, beje - atvirame  ax.gif gavo ir saulės spinduliukų tiesioginių, ir lietučio - sakiau, grūdinkis, rupūžioke  lotuliukas.gif tai, žinokit, rudenį tokį bajavą parsinešiau, kad gražu žiūrėt  thumbup.gif o per žiema irgi puikiai augo, matyt nuo vasaros energijos pasikrovęs  lotuliukas.gif man net neramu - kada jis pailsi?..  g.gif
šiais metais gal būsiu ne tokie kietaširdė ir nešiu į uždarą balkoną  ax.gif  rolleyes.gif

va šitą metodą aš panaudosiu mirksiukas.gif . Sutinku su @@vandeniuke@@ reikia jį grūdinti, tada ir "imunitetas" sustiprės.Tegul kraunasi energijos, rupužiokas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 14, 22:43)

Aš savo irgi norėčiau išnešti, ale baisoka. Betjaučiu vėl reikės nešti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 15, 09:39)
atlaike ir lietu, ir saule viska biggrin.gif nesuprasi kas jiems tinka, kas patinka, reikia grudinti nuo maziuko lotuliukas.gif

QUOTE(daivvva @ 2008 05 15, 10:16)
va šitą metodą aš panaudosiu mirksiukas.gif . Sutinku su @@vandeniuke@@ reikia jį grūdinti, tada ir "imunitetas" sustiprės.Tegul kraunasi  energijos, rupužiokas lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
reikia jiems parodyt iš pat pradžių, kas čia viršininkas nono.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 11:48)
drinks_cheers.gif
reikia jiems parodyt iš pat pradžių, kas čia viršininkas  nono.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ziuriu galioja taisykle, kuo maziau aplink juos sokineji, tuo jie graziau auga, nebaisi nei saule pasidaro, nei lietus ax.gif
Atsakyti