Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lidija @ 2008 05 06, 20:04)
kodėl apklausoj nėra "Kada prisimenu  blush2.gif  " bo dažniausiai aš taip darau  ax.gif  turėjau vieną, kurio net 2 metus nepersodinau, vis dar kabinasi  į gyvenimą, net nenuleipo, dabar įkurtuvių proga gavau dar 2  doh.gif  tai apsipinigavus  biggrin.gif  gal paskolą greičiau pavyks išsimokėt  rolleyes.gif  tuos persisodinau, reiks ir senbūvį atsivežt į naujus namučius ir persodint, tik kad nenuleirtų tiek dėmesio gavęs  g.gif

tai jus juos dauginkit pardavinekite ir tikrai greiciau su banku atsiskaitysite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 06, 22:46)
tai jus juos dauginkit pardavinekite ir tikrai greiciau su banku atsiskaitysite  biggrin.gif

kitaip tariant bizniauti piniguociais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 06, 22:45)
pasiskolinu nuotrauką
user posted image

O koks grozis, labai aciu 4u.gif Zinosiu ko tiketis jei pasiseks smile.gif
Kazin kodel jis jau koks geras pusmetis ar net daugiau neisleidzia nei vieno naujo stiebelio? Gal reik persodint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinas2: 06 gegužės 2008 - 22:12
sveikutes naujuose namuciuose mirksiukas.gif
lidija o tu nenori visu savo pinigeliu i viena dideli vazona susodinti, neblogai manau atrodytu mirksiukas.gif
ir kokia tinkama foto ideta pradzioje temos, kaip pavyzdys visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien žadu užsiimti piniguočio persodinimu rolleyes.gif biggrin.gif Nes jau visiškai sustojo augti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 05 06, 22:49)

Kazin kodel jis jau koks geras pusmetis ar net daugiau neisleidzia nei vieno naujo stiebelio?

cia viena is piniguociuo problema: neleidzia nauju sakeliu, kita aisku - gelsta lapeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 05 06, 22:49)
O koks grozis, labai aciu  4u.gif  Zinosiu ko tiketis jei pasiseks  smile.gif 
Kazin kodel jis jau koks geras pusmetis ar net daugiau neisleidzia nei vieno naujo stiebelio? Gal reik persodint? g.gif

Priežasčių yra keletas;
1.per didelis vazonas, tai augina sau bulbes
2.per mažai šviesos;
3. prasta finansinė padėtis doh.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 07, 08:12)
lidija o tu nenori visu savo pinigeliu i viena dideli vazona susodinti, neblogai manau atrodytu mirksiukas.gif
ir kokia tinkama foto ideta pradzioje temos, kaip pavyzdys visoms  mirksiukas.gif

tikiuosi, kad suveiks nuotrauka kaip pavyzdys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivvva: 07 gegužės 2008 - 10:19
Registruojuos ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 06, 21:46)
tai jus juos dauginkit pardavinekite ir tikrai greiciau su banku atsiskaitysite  biggrin.gif

g.gif nepagalvojau lotuliukas.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 07, 07:12)
ir kokia tinkama foto ideta pradzioje temos, kaip pavyzdys visoms  mirksiukas.gif

QUOTE(daivvva @ 2008 05 07, 10:19)
Priežasčių yra keletas;
1.per didelis vazonas, tai augina sau bulbes
2.per mažai šviesos;
3. prasta finansinė padėtis doh.gif
tikiuosi, kad suveiks nuotrauka kaip pavyzdys mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif: kaip viskas paprasta, ale man nedašilo doh.gif , o jaučiausi tokia prie protingesnių hihihi.gif
taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Čia prisistatymui mano gražuolis ax.gif

user posted image

Pasidalinkit patirtimi mergaitės. Maniškis nepersodintas ir netręštas jau kokius 3metus doh.gif blush2.gif Bet vis dar sėkmingai greitai ir sakyčiau gausiai leidžia naujus lapus. Stovi sau kampe ir bujoja. Tai kaži ar man jį persodinėt ar dar palaukt g.gif Šiaip vazonas iš pažiūros pagal gėlę jau atrodo mažas, nupirkau didesnį, pavasarį galvojau persodinsiu, alia jis pradėjo leist 5 naujus lapus. Laukiau kol tie lapai užaugs. Dabar jau jie išaugo ir šiuo metu kaip ir būtų galima bandyt perkelt jį į naujus namus, tik ar laikas tinkamas nežinau g.gif Ir kokios trašos jam tinka???
Atsakyti
Niu ir gražuolis tas Geltonos piniguotis bigsmile.gif O jau dydis bigsmile.gif Kad pas mane toks būtų rolleyes.gif Niu bet žadu šiandien saviškį piniguoti mažuliuką persodinti į naują vazoną - tai gal atsigaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 07, 16:09)
Niu ir gražuolis tas Geltonos piniguotis  bigsmile.gif O jau dydis  bigsmile.gif Kad pas mane toks būtų  rolleyes.gif Niu bet žadu šiandien saviškį piniguoti mažuliuką persodinti į naują vazoną - tai gal atsigaus  rolleyes.gif

Nu jo, lapai jau už sofą aukštesni smile.gif bet jį mum ne visai mažą ir padovanojo ax.gif
Pradėjau skaityt seną jūsų priplepėtą temelę, o ten apie kuo mažesnį vazoną rašo blink.gif Pamatavau, dabar jis auga maždaug 25-26 cm. skersmens vazone. Tai jau susimėčiau ar man jį iš viso persodinėt, ar tik patręšti ir tiek g.gif
Ir dar, nežinojau, kad jį laistyt retai reikia unsure.gif Pas mane kartais ir vandens pilna lėkštė po juo palieka doh.gif Dabar jau žinosiu, kad negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 07 gegužės 2008 - 15:19