Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Geltona @ 2008 05 08, 00:04)
g.gif Tai dabar galvoju, kad ko gero mano senai jam nupirktas vazonas gali būt per didelis  doh.gif Bo pirkau kaip pagal gėlės dydį tokį nemažą puodą.
Nu bet jūs man paaiškinkit, pas mane jis iki šiol augo visai priešingomis sąlygomis nei radau, kas jam geriausia būtų: Stovi jis šiaurinėj pusėj (nes buto langai beveik visi į tą pusę) saulė pro langą pašviečia tik vidurvasarį anksti ryte. Ir tai stovi ne prie lango o įgrūstas į kampą. Laisciau kokia vieną kart per savaitę ir gausiai. Netręštas, nepersodintas  blink.gif atrodo kaip apskritai jis pas mane dar gyvas  unsure.gif

yra išimčių iš taisyklės mirksiukas.gif

maniškis atsigauna lyg ir rolleyes.gif ; balkone stovi tai leidžia naujas šakeles. Lyg ir naujų užuomazgų matau. rolleyes.gif Tai apsipatenkinusi sėdžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 08, 08:47)
Geltona, vitulka koki jusu grazus medeliai wub.gif  wub.gif  wub.gif
tikriausiai ir finansine padetis nebloga g.gif
GELTONA manau reiketu persodinti tau medeli mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aha, MB kaip tik premiją parsinešė.
Jaučiu numirs mano tas medis po persodinimo, bo planuojam dar didesnę paskolą namui imt doh.gif
Aha, persodinsiu... Dar paskaičiau senoj temoj, kad jei ir pati mažiausia šakutė pagelsta, tai irgi puvinys vadinasi yra, tai visgi reiks kažkaip per daug jos nejudinant apžiūrėt ir man šaknis, nes pora mažulyčių šakyčių pageltonavusių nukirpus esu unsure.gif
Atsakyti
Košmaras, taip saugau, glostau savo piniguotį ir šiandien radau kad triušis 2 lapus apgraužė , besotis - reiks ko gero išsitroškint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2008 05 08, 11:55)
lotuliukas.gif aha, MB kaip tik premiją parsinešė.
Jaučiu numirs mano tas medis po persodinimo, bo planuojam dar didesnę paskolą namui imt  doh.gif
Aha, persodinsiu... Dar paskaičiau senoj temoj, kad jei ir pati mažiausia šakutė pagelsta, tai irgi puvinys vadinasi yra, tai visgi reiks kažkaip per daug jos nejudinant apžiūrėt ir man šaknis, nes pora mažulyčių šakyčių pageltonavusių nukirpus esu  unsure.gif

na paziurek saknis, gali koks puvinys buti isimetes, didele gelyte, tai gaila butu, jei suputu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 08, 08:47)
Geltona, vitulka koki jusu grazus medeliai wub.gif  wub.gif  wub.gif
tikriausiai ir finansine padetis nebloga g.gif

mano pinigelis ir po persodinimo tunojo, dar naujas 2 sakeles leidzia, gal cia reiskia finansines padeties pagerejima? g.gif  mirksiukas.gif

joa, joa, maudomės piniguose laugh.gif
man ta viena nulinkusi šaka nepatinka,reiks kažkaip kelt, nes baisu, kad koks kerėpla nulauš ax.gif

pas mane,kai tik nauja šaka atsirasdavo į kelionę išvažiuodavau, arba alga čiut čiut pakildavo biggrin.gif

pas mane ir keli lapeliai mažyčiai nugelto unsure.gif
Atsakyti
Nu ir Gražuoliai jūsų piniguočiai wub.gif Mano kol dar Geltonos dydį pasieks tai dar ne vieni meteliai praeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 05 08, 13:11)
pas mane,kai tik nauja šaka atsirasdavo į kelionę išvažiuodavau, arba alga čiut čiut pakildavo biggrin.gif

biggrin.gif mes irgi į kelionę ruošemės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 08, 12:47)
Košmaras, taip saugau, glostau savo piniguotį ir šiandien radau kad triušis 2 lapus apgraužė , besotis - reiks ko gero išsitroškint lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pavedžiok triušelį po pievą, tegul graužia lapus lotuliukas.gif

Pas mane nusimato jau dvi kelionės lotuliukas.gif , iki parduotuvės ir atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 08, 13:16)
Mano kol dar Geltonos dydį pasieks tai dar ne vieni meteliai praeis  rolleyes.gif

mano tai turbut niekados toks nebus doh.gif

QUOTE(daivvva @ 2008 05 08, 15:43)

Pas mane nusimato jau dvi kelionės lotuliukas.gif , iki parduotuvės ir atgal lotuliukas.gif

as turbut irgi turejau i 2 keliones isvaziuoti, bet po persodinimo, kaip sustojo augti...taip as vis namuose ir namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 08, 15:43)

lotuliukas.gif pas mus truputi toliau, iki Suomijos ir atgal nu tai irgi tada kaip dvi galima užskaityt lotuliukas.gif Bo šakas tai 5 išleido... Tai jau už dvi bus. Reik šeštos, o tai kaip nukeliausiu kur nors tai ir nebegrįšiu blink.gif Bilietas į vieną pusę taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 08 gegužės 2008 - 16:21
linksmuoles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 05 08, 16:05)
mano tai turbut niekados toks nebus doh.gif
as turbut irgi turejau i 2 keliones isvaziuoti, bet po persodinimo, kaip sustojo augti...taip as vis namuose ir namuose lotuliukas.gif

reikia pataupyti babkes kelionėms mirksiukas.gif , tai piniguotis ir neauga. O kai tų babkių jau susirenka, tai piniguotis ir subujoja lotuliukas.gif

QUOTE(Geltona @ 2008 05 08, 17:20)
lotuliukas.gif  pas mus truputi toliau, iki Suomijos ir atgal nu tai irgi tada kaip dvi galima užskaityt lotuliukas.gif Bo šakas tai 5 išleido... Tai jau už dvi bus. Reik šeštos, o tai kaip nukeliausiu kur nors tai ir nebegrįšiu  blink.gif Bilietas į vieną pusę taip sakant  lotuliukas.gif

o tu persodink jį, pamatysi ir kelionės baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti