Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pasklaidyk ta zemuke, gal ten nieko rimto nera. o kas kiek laiko laistai?nebus issdziuves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 10, 10:29)
lauksim ziniu po persodinimo mirksiukas.gif

na va blink.gif sekmadieni savo pinigeli ikisau i kaktusu zeme blush2.gif o kiek laiko dabar reikia laukti rezultatu? unsure.gif puse valandos ziurejau as i tas saknis ir galvojau kaip persodinti unsure.gif kazkaip labai bijau tu persodinimu kaip velnias kryziaus doh.gif
pasiskaiciusi sia tema supratau kad reikia piniguti laistyti kas 2 savaites g.gif taip?
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 10:29)
na va  blink.gif sekmadieni savo pinigeli ikisau i kaktusu zeme  blush2.gif  o kiek laiko dabar reikia laukti rezultatu?  unsure.gif puse valandos ziurejau as i tas saknis ir galvojau kaip persodinti  unsure.gif kazkaip labai bijau tu persodinimu kaip velnias kryziaus  doh.gif
pasiskaiciusi sia tema supratau kad reikia piniguti laistyti kas 2 savaites  g.gif  taip?

Dėl laistymo, tai va 10 dienų aš jo nelaisčiau. Viskas priklauso nuo zamiokulko dydžio ir vazono dydžio. Pagal apklausą, gali laistyti ir kas 1 savaitę. mirksiukas.gif Bet laistymas priklauso nuo zamiokulko ir vazono dydžio. Maniškis ne toks didelis, tai aš jį laistau rečiau, kas 2-3 savaites.

Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2008 05 10, 17:39)
Labas kaimyne  mirksiukas.gif

Nebūtinai kas nors tuos lapus turi graužti, augalą gi gali užpult ne tik kenkėjai, bet ir ligos įvairios.
O tarp lapų plono voratinkliuko nesimato? Gal voratinklinės erkės gali būt?
Pas sesę yra knyga apie gėles, ten surašyta visi kenkėjai ir ligos, gaila išvažiuoju savaitei su viršum, pažiūrėčiau ar yra kas nors panašaus aprašyta...

Labas,

Nu gi galvojau galvojau kas cia per kaimyne raso g.gif , kol neperskaiciau vaiko vardo ir supratau tada doh.gif . Nu nera jokiu nei vabaliuku, nei voratinklio schmoll.gif . Pabandysiu foto imest ir parodyt savo gele.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 10, 23:10)
Tai čia jau matyt reikia saugot finansus ax.gif  biggrin.gif

Oi jau geriau apie tai ne negalvot blink.gif , nes islaidu tai tikrai daug turim.

Rodau savo medi:
user posted image

user posted image

user posted image

Gal dabar kas nors pades ir pasakys ar dar galiu isgelbet savo gele verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo future: 12 gegužės 2008 - 11:07
QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 11:29)
na va  blink.gif sekmadieni savo pinigeli ikisau i kaktusu zeme  blush2.gif  o kiek laiko dabar reikia laukti rezultatu?  unsure.gif puse valandos ziurejau as i tas saknis ir galvojau kaip persodinti  unsure.gif kazkaip labai bijau tu persodinimu kaip velnias kryziaus  doh.gif
pasiskaiciusi sia tema supratau kad reikia piniguti laistyti kas 2 savaites  g.gif  taip?

bulvese nebuvo puvinys isimetes? g.gif
mano pinigelis po persodinimo 2 men kazkur buvo ramybes busenoje, o dabar 3 naujas sakeles leidzia wub.gif wub.gif wub.gif as mazdaug kas 2-3 savaites laistau mirksiukas.gif
future o ne ant tiesioginiu saules spinduliu laikai gelyte?
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 10:29)

Čia kiekviena gėlytė individuali. Žiemą tai aš išvis laistau kartą į mėnesį, o dabar tai kažkur kas porą savaičių

QUOTE(future @ 2008 05 12, 12:05)
Gal dabar kas nors pades ir pasakys ar dar galiu isgelbet savo gele  verysad.gif .

O ji pas tave gal ant tiesioginės saulės labai padėta g.gif Nes kai aš savo laikiau ir gavo saulės per daug tai lygiai taip pat buvo, o ka patraukiau tau geltonumas lapų dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 12, 14:34)
future o ne ant tiesioginiu saules spinduliu laikai gelyte?

Nea schmoll.gif , pas mane viso buto langai yra i siaurine puse, tai saule buna tik labai anksti ryte ir tai labai trumpai. O ir gele stovi ant komodos, nuo lango apie 1,5 m.
Atsakyti
Mano piniguotis kaip tik dabar stovi ant vakarinės palangės, kur būna daug tiesioginių saulės spindulių - bet kolkas lapai negelsta... tfu tfu tfu...
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 12, 16:43)
Mano piniguotis kaip tik dabar stovi ant vakarinės palangės, kur būna daug tiesioginių saulės spindulių - bet kolkas lapai negelsta... tfu tfu tfu...

Pas mane tada balkone buvo o mes savaitei išvažiavom tai pamiršauįnešti ir saulė nukaitino o tuo metu buvo virš 30
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 12, 11:12)
Dėl laistymo, tai va 10 dienų aš jo nelaisčiau. Viskas priklauso nuo zamiokulko dydžio ir vazono dydžio. Pagal apklausą, gali laistyti ir kas 1 savaitę.  mirksiukas.gif Bet laistymas priklauso nuo zamiokulko ir vazono dydžio. Maniškis ne toks didelis, tai aš jį laistau rečiau, kas 2-3 savaites.

si medi turiu apie 2 metus... niekad jo itin nelaisciau ir nepersodinau ne karto... stovejo jis sau ant palanges ir tiek - palaistydavau kada prisimindavau - tai jis man augo ir grozis buvo rolleyes.gif o kai sugalvojau kad reikia labiau pasirupinti ir labiau pamyleti pinigeli - tai ir nupudziau doh.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 12, 14:34)
bulvese nebuvo puvinys isimetes?  g.gif
mano pinigelis po persodinimo 2 men kazkur buvo ramybes busenoje, o dabar 3 naujas sakeles leidzia wub.gif  wub.gif  wub.gif as mazdaug kas 2-3 savaites laistau mirksiukas.gif

puvinio lyg ir nebuvo, bet ta bulve ir lyg nulauziau kur nuvyto lapai... nelabai as supratau kas ten su tom bulves ir saknim.. doh.gif man labiau slieku kruva primine ir kuo greiciau i kita vazonika kisau ir kaktusinemis zememis uzpyliau blush2.gif na palikau tik kisoti lapiuka kuris dar vis zalias

P.S. gal issaugosiu medeli... labai sirdi skauda kai nuvysta verysad.gif todel visu prasau kad man nedovanotu geliu blush2.gif bet... sis visgi man dovanotas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 12 gegužės 2008 - 16:25
QUOTE(asarele54 @ 2008 05 11, 22:27)
sveikutės.pas mane irgi yra pinigų medis
user posted image

nerodo man blush2.gif
Atsakyti