pasklaidyk ta zemuke, gal ten nieko rimto nera. o kas kiek laiko laistai?nebus issdziuves?

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 10, 10:29)
na va

pasiskaiciusi sia tema supratau kad reikia piniguti laistyti kas 2 savaites

QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 10:29)
na va
sekmadieni savo pinigeli ikisau i kaktusu zeme
o kiek laiko dabar reikia laukti rezultatu?
puse valandos ziurejau as i tas saknis ir galvojau kaip persodinti
kazkaip labai bijau tu persodinimu kaip velnias kryziaus
taip?

Dėl laistymo, tai va 10 dienų aš jo nelaisčiau. Viskas priklauso nuo zamiokulko dydžio ir vazono dydžio. Pagal apklausą, gali laistyti ir kas 1 savaitę.

QUOTE(Geltona @ 2008 05 10, 17:39)
Labas kaimyne
Nebūtinai kas nors tuos lapus turi graužti, augalą gi gali užpult ne tik kenkėjai, bet ir ligos įvairios.
O tarp lapų plono voratinkliuko nesimato? Gal voratinklinės erkės gali būt?
Pas sesę yra knyga apie gėles, ten surašyta visi kenkėjai ir ligos, gaila išvažiuoju savaitei su viršum, pažiūrėčiau ar yra kas nors panašaus aprašyta...

Nebūtinai kas nors tuos lapus turi graužti, augalą gi gali užpult ne tik kenkėjai, bet ir ligos įvairios.
O tarp lapų plono voratinkliuko nesimato? Gal voratinklinės erkės gali būt?
Pas sesę yra knyga apie gėles, ten surašyta visi kenkėjai ir ligos, gaila išvažiuoju savaitei su viršum, pažiūrėčiau ar yra kas nors panašaus aprašyta...
Labas,
Nu gi galvojau galvojau kas cia per kaimyne raso

QUOTE(baltė @ 2008 05 10, 23:10)
Oi jau geriau apie tai ne negalvot

Rodau savo medi:

Gal dabar kas nors pades ir pasakys ar dar galiu isgelbet savo gele

QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 11:29)
na va
sekmadieni savo pinigeli ikisau i kaktusu zeme
o kiek laiko dabar reikia laukti rezultatu?
puse valandos ziurejau as i tas saknis ir galvojau kaip persodinti
kazkaip labai bijau tu persodinimu kaip velnias kryziaus
taip?

bulvese nebuvo puvinys isimetes?

mano pinigelis po persodinimo 2 men kazkur buvo ramybes busenoje, o dabar 3 naujas sakeles leidzia

future o ne ant tiesioginiu saules spinduliu laikai gelyte?
QUOTE(sherla @ 2008 05 12, 10:29)
Čia kiekviena gėlytė individuali. Žiemą tai aš išvis laistau kartą į mėnesį, o dabar tai kažkur kas porą savaičių
QUOTE(future @ 2008 05 12, 12:05)
O ji pas tave gal ant tiesioginės saulės labai padėta

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 12, 14:34)
Nea

Mano piniguotis kaip tik dabar stovi ant vakarinės palangės, kur būna daug tiesioginių saulės spindulių - bet kolkas lapai negelsta... tfu tfu tfu...
QUOTE(babyface @ 2008 05 12, 16:43)
Mano piniguotis kaip tik dabar stovi ant vakarinės palangės, kur būna daug tiesioginių saulės spindulių - bet kolkas lapai negelsta... tfu tfu tfu...
Pas mane tada balkone buvo o mes savaitei išvažiavom tai pamiršauįnešti ir saulė nukaitino o tuo metu buvo virš 30
QUOTE(daivvva @ 2008 05 12, 11:12)
Dėl laistymo, tai va 10 dienų aš jo nelaisčiau. Viskas priklauso nuo zamiokulko dydžio ir vazono dydžio. Pagal apklausą, gali laistyti ir kas 1 savaitę.
Bet laistymas priklauso nuo zamiokulko ir vazono dydžio. Maniškis ne toks didelis, tai aš jį laistau rečiau, kas 2-3 savaites.

si medi turiu apie 2 metus... niekad jo itin nelaisciau ir nepersodinau ne karto... stovejo jis sau ant palanges ir tiek - palaistydavau kada prisimindavau - tai jis man augo ir grozis buvo

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 12, 14:34)
bulvese nebuvo puvinys isimetes?
mano pinigelis po persodinimo 2 men kazkur buvo ramybes busenoje, o dabar 3 naujas sakeles leidzia
as mazdaug kas 2-3 savaites laistau 

puvinio lyg ir nebuvo, bet ta bulve ir lyg nulauziau kur nuvyto lapai... nelabai as supratau kas ten su tom bulves ir saknim..

P.S. gal issaugosiu medeli... labai sirdi skauda kai nuvysta

QUOTE(asarele54 @ 2008 05 11, 22:27)
nerodo man