Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Atsimenat, guodžiausi savo piniguočium, tai va aš jį jau persodinau, tik rankas spėjau nusiplauti ir duodu ataskaitą biggrin.gif . Bijau net pagalvoti, kad gali kas nors atsitikti, o kada aš pastebėsiu, kad jam viskas gerai ax.gif
jis buvo toks, o koks bus parodysiu vėliau
user posted image
Atsakyti
as neseniai persodinau irgi saviski i didesni vazoba, nes jau anas man pasirode labai per mazas, visi svogunai iskile virs zemes (nors gal taip ir tui but g.gif ), bet po persodinimo jau praejo nu gal 2-3 savaites, bet atrodo nieks nevyskat-nei gyvybes naujos, nei jis dziusta g.gif ziuresim kas bus toliau, bet paskaicius tema supratau, kad gal per daug laistau., Nu laistymas is tirkot oks-nelaistau kokias 2 savaites doh.gif , paskui kai jau ziuriu-perdziuvo-palieju saziningai, tai kol vanduo isdziusta doh.gif ir vel tas poats. Visos kambarines gelkes taip, nes labai jau myletoja, ale visos padovanotows, nuo mazu uzaugintosd tai kazkaip gaila butu, kad numirtu. Juka nuo mazytes uzsiauginau iki vos ne savo ugio, dracena va jau 10 metu uzaugo iki kokio 1.8, bet as nesu labi myletoja, laistau tik kada jau nukeoistap, perdziusta ir t.t doh.gif ir tai pas mane auga, pietryciu puse tokia, matyt tinkama g.gif
Atsakyti
Na mano persodintas pinigelis apie 2 men jokiu gyvybes zenklu nerode, matyt gelytei stresas buvo, o dabar 2 naujus lapelius leidzia.

Svarbiausia sios gelytes neperlieti, kad neisimestu koks puvinys, saikingai mazdaug kas 2 svaiteles palaistyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 09, 10:02)
Na mano persodintas pinigelis apie 2 men jokiu gyvybes zenklu nerode, matyt gelytei stresas buvo, o dabar 2 naujus lapelius leidzia.

Svarbiausia sios gelytes neperlieti, kad neisimestu koks puvinys, saikingai mazdaug kas 2 svaiteles palaistyti mirksiukas.gif

Matyt bulvytę augino mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pagal apklausą, dažniausiai lieja kas 2 savaites. Aš taip pat lieju 2 savaites.

@@vandeniuke@@- po persodinimo maniškis apie metus komoj stovėjo, svarbiausia čia kantrybės turėti. Labai išugdo lotuliukas.gif

sobieska-laukiam foto po persodinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivvva: 09 gegužės 2008 - 09:26
as kaip apie maza vaika tupinejau, vis ziurejau ar mano pinigelis kokios sakeles neleidzia, pastebejau 1, vyras pradejo darbo ieskoti, o ziuriu kad 2 lenda, bet dar tokios mazos, tai turiu tokia maza vilti kad pageres finansine padetis mirksiukas.gif

sobieska lauksim foto, tavo gelytes po persodinimo bigsmile.gif ir kaip tau pavyko is to didziojo vazono ja istraukti?
Atsakyti
Ale pas Sobieska prie piniguočio sekcijoj kokio gėrio pridėta bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 09, 10:47)
Ale pas Sobieska prie piniguočio sekcijoj kokio gėrio pridėta  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

gerai laisto lotuliukas.gif , tai ir bujoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 09, 12:05)
gerai laisto lotuliukas.gif , tai ir bujoja lotuliukas.gif

tai taip ir bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 09, 10:02)

cray.gif o as perliejau ir man nupuvo doh.gif zadejau jau ismesti, bet ziuriu kad mazytis salia dar zaliais lapeliais (na tie lapeliai gal puses cm dydzio) rolleyes.gif tai ir nekilo ranka ismesti... g.gif ka man dabar su juo daryti?

blush2.gif labai daug skaityti kaip elgis su piniguociu, o as nesu geliu myletoja rolleyes.gif gal kuri man patartumet ka dabar daryti su juo? gal persodinti (bet nezinociau nuo ko pradeti doh.gif medelis visgi dovanotas ir negaliu as jo taip paimti ir "atsikratyti" blink.gif myliu geles, bet nesekas man su jomis ax.gif turiu sia viena ir ta pati kaprizus rodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 09 gegužės 2008 - 20:10
QUOTE(sherla @ 2008 05 09, 22:08)
cray.gif o as perliejau ir man nupuvo doh.gif  zadejau jau ismesti, bet ziuriu kad mazytis salia dar zaliais lapeliais (na tie lapeliai gal puses cm dydzio)  rolleyes.gif  tai ir nekilo ranka ismesti... g.gif  ka man dabar su juo daryti?

blush2.gif labai daug skaityti kaip elgis su piniguociu, o as nesu geliu myletoja  rolleyes.gif  gal kuri man patartumet ka dabar daryti su juo? gal persodinti (bet nezinociau nuo ko pradeti  doh.gif medelis visgi dovanotas ir negaliu as jo taip paimti ir "atsikratyti"  blink.gif myliu geles, bet nesekas man su jomis  ax.gif turiu sia viena ir ta pati kaprizus rodo  wink.gif

butinai turi traukti ir ziureti, apipuvusias bulves pasalinti, o sveikas persodinti i kaktusams skirta zeme.

Pas mane va kokia situacija buvo:
gavau dovanu pinigeli, tai sliukstelejau vandenio ir ziuriu man pradejo 2 sakeles geltonuoti, tai as isitraukiu ir ziuriu jog puvinys isimetes, pasalinau, ir viena neaiskia bulve pasodinau i vazona, vakar ziuriu leidzia lapeli thumbup.gif

o tas kitas sveikas visiskai bulves i kita vazona susodinau, tai ten leidzia 3 lapelius thumbup.gif thumbup.gif

Ir gerai kad as ta kur pasalinau puviny bulve i kita vazona persodinau, prigijo ir dar lapeli augina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 10, 09:24)
butinai turi traukti ir ziureti, apipuvusias bulves pasalinti, o sveikas persodinti i kaktusams skirta zeme.

labai labai aciuks.gif reiksi "Senukus" begti ir zemiu pirkti... tikrai tiks kaktusams skirta zeme mano pinigeliui...
Persodinant reikia visa ta bulve i zeme ikisti??? g.gif nes dabar jos dalis lauke kyso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 10 gegužės 2008 - 09:08