QUOTE(sherla @ 2008 05 09, 22:08)

o as perliejau ir man nupuvo

zadejau jau ismesti, bet ziuriu kad mazytis salia dar zaliais lapeliais (na tie lapeliai gal puses cm dydzio)

tai ir nekilo ranka ismesti...

ka man dabar su juo daryti?

labai daug skaityti kaip elgis su piniguociu, o as nesu geliu myletoja

gal kuri man patartumet ka dabar daryti su juo? gal persodinti (bet nezinociau nuo ko pradeti

medelis visgi dovanotas ir negaliu as jo taip paimti ir "atsikratyti"

myliu geles, bet nesekas man su jomis

turiu sia viena ir ta pati kaprizus rodo
butinai turi traukti ir ziureti, apipuvusias bulves pasalinti, o sveikas persodinti i kaktusams skirta zeme.
Pas mane va kokia situacija buvo:
gavau dovanu pinigeli, tai sliukstelejau vandenio ir ziuriu man pradejo 2 sakeles geltonuoti, tai as isitraukiu ir ziuriu jog puvinys isimetes, pasalinau, ir viena neaiskia bulve pasodinau i vazona, vakar ziuriu leidzia lapeli
o tas kitas sveikas visiskai bulves i kita vazona susodinau, tai ten leidzia 3 lapelius
Ir gerai kad as ta kur pasalinau puviny bulve i kita vazona persodinau, prigijo ir dar lapeli augina
Šuniui nusispjauti į gražias mašinas, pinigus, didelius namus. Šuniui vis vien, ar tu esi turtingas ar vargšas. Protingas ar kvailas. Atiduok jam savo širdį ir jis tau atiduos savąją. O ar apie daugelį žmonių galėtum tai pasakyti? Ar su daugeliu jautiesi reikalingas, mylimas, vienintelis? Ar su daugeliu jautiesi laimingas?(Dž.Groganas)