Kažkaip buvau geros nuomonės apie šiuos gimdymo namus, bet dabar nusivyliau, sekmadienį juose gimdė brolienė, nesitarus, nemokėjus, tai viena pati ir pagimdė - lovoje, nieks pažiūrėt ir paklaust kaip jaučias neatėjo, visa laimė spėjo atsigult, o tai kaip kulka išlindo, laimei viskas gerai baigėsi
bet tai kaip taip neziureti, kiek atsidare siaubas nei viena sesute net neatejo paziureti negaliu patiketi linkiu sekmes naujai mamytei ir jos leliukui ir kuo maziau tokio nerupestingumo - gerai, kad viskas gerai baigesi
bet tai kaip taip neziureti, kiek atsidare siaubas nei viena sesute net neatejo paziureti negaliu patiketi linkiu sekmes naujai mamytei ir jos leliukui ir kuo maziau tokio nerupestingumo - gerai, kad viskas gerai baigesi
Žinokit visų smulkmenų nežinau, gyd pavardės irgi. Brolienė pirmus 2 sūnus ten pat gimdė ir buvo patenkinta, o dabar viską dideliu cirku pavadino, gerai, kad nesustresavo dar labiau. Man plaukai pasišiaušė sužinojus, tuo labiau, kad nėra nei metų, po pirmo sūnelio netekties, o dabar tokia situacija. Viskas gerai ir tuo džiaugiamės, bet nuo visų jausmų antplūdžio, nemaža bombikė susidaro, ir pikta, ir džiugu, kad viskas gerai, ir skaudu, kad nepasirūpino...
Svarbi taisyklė moterims: negalima "taupyti" kvepalams, kosmetikai ir apatiniams. Jei jau "taupote", tai tik valgio sąskaita.
Žinokit visų smulkmenų nežinau, gyd pavardės irgi.
Brolienė pirmus 2 sūnus ten pat gimdė ir buvo patenkinta, o dabar viską dideliu cirku pavadino, gerai, kad nesustresavo dar labiau. Man plaukai pasišiaušė sužinojus, tuo labiau, kad nėra nei metų, po pirmo sūnelio netekties, o dabar tokia situacija. Viskas gerai ir tuo džiaugiamės, bet nuo visų jausmų antplūdžio, nemaža bombikė susidaro, ir pikta, ir džiugu, kad viskas gerai, ir skaudu, kad nepasirūpino...
Bet tai gal tikrai gimdyviu daug labai buvo.. nors ir tai nepateisintu kad nieko isvis salia nebuvo... gal gali suzinoti gydytojos pavarde, tikrai idomu...
Kažkaip buvau geros nuomonės apie šiuos gimdymo namus, bet dabar nusivyliau, sekmadienį juose gimdė brolienė, nesitarus, nemokėjus, tai viena pati ir pagimdė - lovoje, nieks pažiūrėt ir paklaust kaip jaučias neatėjo, visa laimė spėjo atsigult, o tai kaip kulka išlindo, laimei viskas gerai baigėsi
žinai ar čia tik nesigauna sugedęs telefonas? netikiu, kad jau taip paliks gulėti ir niekas nežiūrės... gimdžiau ilgai, gydytojai ir akušerės keitėsi per pamainas ir visi žiūrėjo, padėjo... tiesiog gal tikrai buvo daug gimdyvių ar labai jau greit pagimdė... turi būti priežastis
Ji mano brolio žmona, su ja pačia kalbėjau, tad tarpininkų nebuvo.
Sutinku, visur visko pasitaiko, laimei viskas gerai, kaip jau minėjau, skaudu, nes nepasirūpino tinkamai, o po visko dar pakiliu tonu bumbėjo, kad vaikiuks per mažai svorio priaugo, ir kai buvo atsakyta, jog buvo nemažų stresų, pradėjo dar labiau bumbėt, jog kokie dar stresai nėštumo metu, Nusiramino, kai sužinojo, jog sūnų palaidojo. Gimdžiau pati Mažeikiuose dusyk, nė karto niekam nemokėjau ir nesitariau, bet buvau kaip reikalas apšokinėta, o Kaunas vistik didmiestis, maniau ten kitaip kažkiek, tikrai nesitikėjau, jog mūsų šeimai taip papuls. O jeigu būtų baigęsi blogai, kas būtų kaltas Kaip būtų skaudu, kad po sūnelio netekties atėjęs stebuklas būtų dingęs Kartoju smulkmenų dar konkrečių nežinau, telefonu visko neišpasakos. Gyd pavardę bandysiu sužinot.
nu tikrai idomu pasidare. man dar ankstyvas laikas, bet vaikstau tiesiai i krikscioniskus, neinu pas ginkologe pagal seimos klinika... nes pagalvojau kad nenoriu lakstyti is vienu pas kitus su siuntimais ir t.t. norejau kad viena gydytoja manim visa laika rupintusi. tai net kai pirma karta nuejom baimes pilnom akim (nes pirma karta buvau ten, nezinojau kas per tvarka, ir siaip testas vos vos rode, o kadangi irgi turejau nelaime tai norejau kad nuo kuo anksciausiai jau gydytoja butu kurse). bet visos net praeinancios sesutes sypsojosi, klause pas ka laukiu, viska isaiskino, patare.. nu tikrai. buvau nustebinta. o viena diena, sestadienis buvo, atsistoju galva sukasi, rankos kojos dreba, galvojau spaudimas gal krito. emiau ir nuvaziavau i priimamaji, be jokiu kalbu apziurejo, ismatavo spaudimus pulsus, echoskopu patikrino (net ir nuotraukyte gavau pirmaja su juokingu taskiuku, ir nieko nereikejo moketi), paskyre iskarto kraujo tyrimus, bet kadangi buvo sestadienis laboratorija nedirbo. liepe atvaziuoti pirmadieni. tai nuvaziavau pirmadieni, iskart visi tyrimai buvo padaryti, kortele uzvesta, viskas aiskiai isaiskinta kada nerimaut kada ne, nu tikrai patiko... na bet cia gal tikrai kaip zmoniu aura veikia gal priklauso, ir siaip, nuo darbo uzimtumo, juk kartais ir tos gydytojos persiplesti tai negali... na bet kolkas tikrai patenkinta. bent jau kiek turejus patirties II ligoninej tai ooooooooooooj, cia KGN-muose tai kaip rojuje, chi chi
juk buna staigiu gimdymu ,pagaliau ko ji nieko nesauke ,juk gimdymo skyrius toks mazytis,negi pirmajame aukta nebuvo nei vieno zmogaus daugiau,na sunku patiketi ,as gimdziau irgi nesitarus,ir zinoma visa laika niekas prie manes nesedejo ,kas 10-15 minuciu ateidavo paziureti kaip jauciuosi ,bet durys buvo atidarytos i koridoriu ir jei tik garsiau sudejuodavau tuoj pat kuri ateidavo paziureti,zinoma jei guli ir jokio garso neisleidi jos ir nelenda i akis
nenoriu nieko įžeisti, bet negali būti, kad nebuvo taip jau blogai, tiesiog mamytei dabar taip viskas atrodo kol dar viskas "ant karštųjų"? Taip pat neteisinu ir gydytojų, nes ir per manoo gimdymą padarė klaidų, bet kad paliktų per gimdymą ir nesirūpintų...
Kalbėjom šiandien, žodž pamatavo jai tonus ir nepamatė, jog gimdo, nuvedė į palatą, ten ji ir pradėjo gimdyt, jai paruošė kažkokią tai kėdę, gal tą su ratukais, na nžn, nes pačiai neteko susidurt, kai jau ėjo sėst, pajuto, kad kažkas ne taip ir bėgo į lovą, ten ir pagimdė, seselės atėjusios tik akis išvertė, gydytoja iš gretimos gimdyklos tik atėjo padėjo ant pilvo ir apklojus išėjo, grįžo po gero pusvalandžio, tada ir placentą išgimdė ir bambagyslę nukirpo, visa kita sutvarkė, tą laiką prabuvo viena. O nerėkė, nes ji ne rėksnė, ji labai kantri, o tuo metu matyt dar ir užsiblokavo. Manau turėjo būt ir mygtukas koks pagalbai išsikviest, buvo kaip buvo, viskas gerai bent jau. Vistiek nepateisinu, turi atidžiau sužiūrėt ir pasirūpint, ne tik tada kai pinigėliais patepama, o jeigu būt kas blogai, būt nukritęs ant žemės, Ir išvis, negi dirba pirmą dieną, kad nemato, nei atsivėrusios gimdos, ( čia aš nežinau ar žiūrėjo, tikrino, ir kada tai buvo), galų gale matavo tonus, turėjo kažką pastebėt. Man pačiai kai matavo tonus ir pamatė, jog kažkas ne taip, išsiuntė staigiai į ligoninę, iškart pasakė, jog jie rodo gimdymą, nors nieko net nejaučiau, o čia vandenys nuleisti ir visa kita. Aplaidumas mano galva ir tiek, pikta.
Mamai ir vaikeliui viskas gerai. Baigiau. Daugiau nekomentuosiu, tiesiog buvo kaip buvo. Ne visur žibutės žydi.
Na aš tai visai tikiu,kad galėjo neužsukti pažiūrėti gimdyvės Nes pirmąją gimdant priešgimdyvinėj palatoj irgi ilgokai viena gulinėjau, mat gimdykloj kita moteris gimdė... Gerai,kad vyras spėjo nubėgti pakviesti visą personalą kai prasidėjo stangos gulint šiltai sau lovoj paprastoj Jei ne vyras pašonėj tai manau būčiau pati šaukusi ką nors