QUOTE(Smauglius @ 2008 07 23, 11:46)
Nu vat bukvaliai užvakar praleidau geras dvi valandas Lisabonos shoping centro El Corte Ingles parfumerijos miiilžiniškam skyriuje prie GUERLAIN stendo. Pasitaikė beveik neblogai angliškai kalbanti pardavėja (kuri, skirtingai nuo Kristutės diletančių fantastiškai išmano savo darbą), tai jie savo stende turėjo tikrai nemažai senųjų Guerlain'ų - Mitsouko, L'Heure Bleue, Chamade, Nahema, Jardins de Bagateille, Jicky, visus imperatoriškus vandenis, Chantes d'Aromes, Vol de Nuit - lyg ir viskas
Tai vat pardavėja man pasakė, kad Parure, Quand Vient la Pluie ir kitus senus arba retus - jau niekur Guerlain'ai nebeparduoda išskyrus kaip tik pas save Guerlain namuose Paryžiuje Eliziejaus laukuose. Ir tai - kainos milžiniškos, nes belikę kolekciniai egzemplioriai.
Tai aš uosčiau uosčiau, purškaliojau, mąsčiau ir .... nusipirkau Chamade edp - nu visgi juos aš myliu labiausiai

Tai vat pardavėja man pasakė, kad Parure, Quand Vient la Pluie ir kitus senus arba retus - jau niekur Guerlain'ai nebeparduoda išskyrus kaip tik pas save Guerlain namuose Paryžiuje Eliziejaus laukuose. Ir tai - kainos milžiniškos, nes belikę kolekciniai egzemplioriai.
Tai aš uosčiau uosčiau, purškaliojau, mąsčiau ir .... nusipirkau Chamade edp - nu visgi juos aš myliu labiausiai