Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

user posted image

2008 metais Guerlain dar planuoja išleisti dvejus naujus kvapus:

1) Guerlain "Guerlain Homme" (August) (naujojo gražiojo parfumerio kūrinys, iš karto griebia už vyriškų kvepalų biggrin.gif )

user posted image

Guerlain will launch Guerlain Homme, a new fragrance for men developed by perfumer Thierry Wasser (who was recently appointed in-house perfumer at Guerlain), this coming August:

The concept plays on the theme of man’s dual nature: human and animal.

The fragrance is firmly rooted in fresh olfactive territory, which according to Guerlain holds “great potential” for the men’s market...the scent features a mojito accord with lime and mint, a fresh floral accord with bergamot and a green woody accord with cedar and vetiver.

Guerlain Homme will be available in 30 and 80 ml Eau de Parfum

info

2) Guerlain Les Elixers Charnels: Oriental Brulant, Chypre fatal and Courmand Coquin (October)- available in Guerlain boutiques unsure.gif

user posted image

Gourmand Coquin,
Notes: black pepper, rose, rum, chocolate.

Chypre Fatal
Notes: white peach, rose, patchouli, vanilla

Oriental Brûlant
Notes: clementine, almond, tonka beans, vanilla

info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 14 rugpjūčio 2008 - 14:43
Vakar ant lapelio man supurske naujuosius Guerlain Insolence kvepalus. Taip taip taip. Kvepalu pavadinimas Insolence ir pagal pardavejos paaiskinima, tai nera tie pirmieji Insolence. Siandien grizau i miesta nuzudyti smalsuma. Sitie Insolence kvepalai ipakuoti tamsiame, praktiskai nepermatomame violetines spalvos buteliuke ir is kvapo bent jau man panasaus i Melynaja valanda. Pirmieji du Insolence pasirode vaisiniai, o sitie priesingai yra daugiau geliniai ir labai kreminiai ,nors vaisiu juose manau netruksta. Bet sitie kvepalai mano nuomone daugiau apie pacias geles ir ju kremini perteikima, priesingai pries tai du esantiems Insolence, kuriuose vaisiu kvapas manau buvo pagrindine mintis. Raso, kad kvepaluose pagrindines natos zibutes ir irisai. Laaaabai gardus, negaliu riesais atsiuostyt! Ar Lietuvoje jie taip pat parduodami? Pasigirsiu, kad gavau net 4 testeriukus, tai kvepesiu kiek ilgiau nei tik siandien tongue.gif

Besnekuciuojant pardavejos darsyk paminejo, kad Spalio viduryje Guerlain isleis naujus kvepalus pavadinimu "68" ir juos sudarys 68 ingredientai. Kvepalai bus eau de cologne koncentracijos bei unisex. Apie siu kvepalu isleidima jau girdejau pavasari smile.gif Laukiu nesulaukiu. Jos jau juos uoste ir minejo, kad kvapas "heavinly" biggrin.gif

Taip pat gavau naujuju Guerlain Homme kvepalu meginukus. Testuosiu ant MB biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 25, 19:03)
Vakar ant lapelio man supurske naujuosius Guerlain Insolence kvepalus. Taip taip taip. Kvepalu pavadinimas Insolence ir pagal pardavejos paaiskinima, tai nera tie pirmieji Insolence. Siandien grizau i miesta nuzudyti smalsuma. Sitie Insolence kvepalai ipakuoti tamsiame, praktiskai nepermatomame violetines spalvos buteliuke ir is kvapo bent jau man panasaus i Melynaja valanda. Pirmieji du Insolence pasirode vaisiniai, o sitie priesingai yra daugiau geliniai ir labai kreminiai ,nors vaisiu juose manau netruksta. Bet sitie kvepalai mano nuomone daugiau apie pacias geles ir ju kremini perteikima, priesingai pries tai du esantiems Insolence, kuriuose vaisiu kvapas manau buvo pagrindine mintis. Raso, kad kvepaluose pagrindines natos zibutes ir irisai. Laaaabai gardus, negaliu riesais atsiuostyt! Ar Lietuvoje jie taip pat parduodami? Pasigirsiu, kad gavau net 4 testeriukus, tai kvepesiu kiek ilgiau nei tik siandien  tongue.gif

Besnekuciuojant pardavejos darsyk paminejo, kad Spalio viduryje Guerlain isleis naujus kvepalus pavadinimu "68" ir juos sudarys 68 ingredientai. Kvepalai bus eau de cologne koncentracijos bei unisex. Apie siu kvepalu isleidima jau girdejau pavasari smile.gif Laukiu nesulaukiu. Jos jau juos uoste ir minejo, kad kvapas "heavinly"  biggrin.gif

Taip pat gavau naujuju Guerlain Homme kvepalu meginukus. Testuosiu ant MB  biggrin.gif

o cia kurioj pardej? Arnnots ar Debenhamuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 08 25, 17:13)
o cia kurioj pardej? Arnnots ar Debenhamuose? smile.gif

Abiejose smile.gif

Vakar kaip supratau buvo kvepalu pristatymas. "68" bus pristatomi Spalio viduryje Arnotts. Bet ir Debenhams minejo apie juos.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 25, 20:16)
Abiejose smile.gif

Vakar kaip supratau buvo kvepalu pristatymas. "68" bus pristatomi Spalio viduryje Arnotts. Bet ir Debenhams minejo apie juos.

Aciu uz atsakyma 4u.gif jau zinau ka veiksiu rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 08 25, 17:22)
Aciu uz atsakyma 4u.gif jau zinau ka veiksiu rytoj ax.gif

smile.gif uzsiemimo yra smile.gif

Papildyta:
As ne i tema, bet norejau pasakyti, kad yra taip pat naujas E. Lauder Sensuous ir Debahams Cacharel turi akcija Lou Lou ir Eden kvepalams - 30ml uz 15 EUR smile.gif

C. Klein Secret Obsession taip pat isleisti i prekyba.
Atsakyti
Turbut man jau gerokai KU-KU, bet nufotografavau meginelius palyginimui bent is spalvos doh.gif

user posted image

Ryt testuosiu abu ant odos palyginimui.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 25, 17:03)
Vakar ant lapelio man supurske naujuosius Guerlain Insolence kvepalus. Taip taip taip. Kvepalu pavadinimas Insolence ir pagal pardavejos paaiskinima, tai nera tie pirmieji Insolence.

Taip, Guerlain neseniai išleido Insolence edp smile.gif
Dabar yra 3 Insolence edt, edp ir My Insolence
user posted image
user posted image
user posted image

Gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 25 rugpjūčio 2008 - 19:57
Aciu Dievui, kad yra protingu zmoniu ir tai dedikuoju KISMET smile.gif

Misle isspresta - pirmieji Insolence yra EDT, o sitie EDP koncentracijos.

Zinau, kad pykti ant kt neverta, bet kiek klausiau pardaveju koks skirtumas tarp pirmuju Insolence is siu, tai man aiskino, kad cia NAUJI INSOLENCE ir ne mur mur apie koncentracija. Internete neradau jokios uzuominos.. Vienu zodziu pomidorus galit i mane metyti ax.gif Taip pat maniau, kad pirmieji Insolence yra EDP koncentracijos, nepasiziurejau, kad visgi EDT.

Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 25, 18:55)
Taip, Guerlain neseniai išleido Insolence  edp  smile.gif
Dabar yra 3 Insolence edt, edp ir My Insolence
user posted image
Gražiai atrodo  smile.gif

angel_sadangel.gif apsisarmatinau per visa subforuma.. Einu lauk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 25, 19:56)

angel_sadangel.gif apsisarmatinau per visa subforuma.. Einu lauk..  unsure.gif

Nesupratau - kodėl? blink.gif Taigi liuks, kad su jais pati pirma susipažinai ir mums papasakojai 4u.gif
Atsakyti
9 kartus pamatuok, o 10 kirpk smile.gif Man pirma reikejo issiaiskinti kur ir kas ir kaip su tais naujaisiais Insolence..

Nelabai supratau, kodel tas pats pavadinimas, o cia DING DONG merginos kaip mat prie reikalo ir paaiskino man vistukei apie skirtingas koncentracijas smile.gif

Gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
Testuoju EDP ir EDT Insolence:

Pirmosios natos:

EDP - kremines, intensyvios daugiau gelines nei vaisines.

EDT - nera tokios kreminio ispudziu, daugiau siltos vaisines natos.

Panasumo yra, bet mano nosiai jis minimalus. Be abejoniu labiau patinka EDP.

Vidurines natos:

EDP - jauciu kremini irisa, vaisines natas. Sodrus, tirstas kvapas. Toks jausmas,kad EDT saldumas siuose pakeistas kremu smile.gif

EDT - jauciu daugiau vaisiu ir saldumo. Kvapas ne toks tirstas, kiek lengvesnis, bet saldenis.

Baziniu natu teks palaukti smile.gif Tiesa iskart paminesiu, kad EDP laikesi labai gerai. MB sake, kad visi namai juose paskende.

Atsakyti