Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(kackac @ 2009 01 14, 12:35)
Atvirai pasakius ir manęs nežavi "kabinimasis" už senosios gerosios Guerlain klasikos, norint "prastumti" naujieną.

Būtent. Juo labiau, kai Mitsouko ir L'Heure Bleue buteliukai turėjo konkrečią idėją, niekaip nepritaikomą XXI amžiuje kuriamiems kvepalams mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 14, 12:28)
Nu baikite... Greičiau jau koks Parurės eleksyras atsiras  biggrin.gif

Neduok tu dzieve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 14, 10:04)
Juoda dabar madinga kvapelyne  g.gif
O ten tikrai naktiniai? Gal juoda maža suknelė?  biggrin.gif

Teoriškai, ten juoda suknelė. Kadangi jai iki klasikinės juodos suknelės taip toli, kaip man iki balerinos, bijau, kad kvapas irgi bus toli toli nuo klasikos.
Atsakyti
Mane apskritai labai nemaloniai nustebino šita "La Petite Robe Noire". Buteliukas kičinis ir pobaisis apskritai.
Nesuprantu aš Guerlain namų strategijos šiuo metu. Tiksliau, manau, kad jie išvis pametė strategiją. Toks jausmas, kad mėto viską į sieną ir žiūri, kas prilips. Idėjas skolinasi iš Chanel (maža juoda suknelė). Net Avon'as pirmas išleido savo "Little Black Dress" kvepalus doh.gif

Nors natos skamba viliojančiai: Sicilian lemon, licorice, almond, rose, smoky tea, musk and vanilla. Bet kažkodėl įtariu, kad tik skamba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 16 sausio 2009 - 11:39
QUOTE(Minerva @ 2009 01 14, 11:18)
Pradedu разлюбить Guerlain. Rimtai. Nejaugi tikrai būtina teršti klasikinių Mitsouko ir L'Heure Bleue buteliukų istoriją  blink.gif Tuoj išleis dar kokius nors "Parure Pink" ar "Nahema in White" doh.gif

Fui, net nupurte. Smuktu akyse man Guerlain reputacija. Jau geriau koki n-iolikta Insolence in White, in Pink, Summer Edition isleidzia, o senosios klasikos pirstais neliecia.
Atsakyti
Rusų žurnalistė kalbina Guerlain namų "nosį" Thierry Wasser
user posted image
INTERVIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 sausio 2009 - 14:49
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 16, 14:47)
Rusų žurnalistė kalbina Guerlain namų "nosį" Thierry Wasser

Ale ot žurnalistė, galėjo bent namų darbus padaryt, prieš rašydama pavadinimus:

Я люблю Habit Rouge и Vetvier. Но когда на улице тепло, я пользуюсь Guerlain Homme. Обычно сам «маэстро» Жан Поль Герлен пользуется Habit Rouge, а я – Vetvier.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 01 14, 12:18)
Tuoj išleis dar kokius nors "Parure Pink" ar "Nahema in White" doh.gif

Sulaikykite kvėpavimą, gerbiamosios - prieš jus - Habit Rouge Sport.
user posted image

Štai jums ir 1965-ųjų metų klasikos išniekinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 16 sausio 2009 - 20:38
Mhm, jau skaičiau šitą naujieną. Nuostabu tiesiog.
Atsakyti
Kazkas baisaus unsure.gif Greit pradesiu galvoti, kad gimiau per velai (buciau nemacius tokio issidirbinejimo), sirdies neskaudetu
Atsakyti
Ruošiamės sportuoti:
user posted image
Atsakyti
Mano komentarų nebebus.
Atsakyti