Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(Minerva @ 2009 01 16, 19:48)
Mano komentarų nebebus.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 16, 21:51)

O gal jūs ką nors apie skarytes išmanote? Girdėjau, kad galėtumėte patarti bigsmile.gif
Atsakyti
Esu tokia naivuolė,kad tikiu-jei tuos "Guerlain"us-t.y.jų puslapį užverstų žinutėmis parfumaniakės-tame tarpe ir iš Lietuvos-kada nors jie atsižvelgtų.Nes kartais gyvenime taip būna,nors neįtikėtina,kad kreiptų dėmesį.
Atsakyti
Guerlain Chant d'Aromes
user posted image

Sukurti Jacques Guerlain 1962

QUOTE(JVana @ 2009 01 19, 21:51)

Chant d'Aromes vel patiko smile.gif Citrusai kvepaluose man visumoje siaip sau  ax.gif , bet sitieji neikyrus  rolleyes.gif . Man kazkodel kylo asociacija su pudrine, su senu lupdaziu. Sakyciau labai geras unisex'as.

Prisimenu tartum tuos kvepalus, kur uzuosdavau vaikystej. Sitieji turi islaike to tuometinio specifiskumo, tos tradicijos.

Apres L'Ondee sikart nepasiseke apuostyt. Gal kitakart pasiseks.

QUOTE(kackac @ 2009 01 19, 21:59)
Unisex'as? g.gif  Kokios mūsų nosys skirtingos...

QUOTE(JVana @ 2009 01 19, 22:02)
Man tikras unisex'as. Tau ne? Idomu pasidare smile.gif

Dabar galvoju, kodel man jie unise'xiniai atrodo.Gal butent del tu citrusu ir sakyciau medzio bazes?  Taip pat neuzuodziu ryskiu geliu. O ir kvepalai man turi to moterisko pudriskumo, bet taip pat tokio stipresnio citrininio ryskumo ir medzio  rolleyes.gif Balansas geriausias tarp ju, tad man jie turbut del to pritaikomi abiems atrodo smile.gif

QUOTE(kackac @ 2009 01 19, 22:14)
Gražiausi kvietkeliai "lenda" ant manęs. Dar švelus, lyg medaus, salsvumas. O aldehidas aromatui teikia vėsumo. Man grynai damskas kvapas.

QUOTE(JVana @ 2009 01 19, 22:17)
Sedziu i riesa nosi ikisus. Turbut skirtumas musu pojuciuose yra butent geles. As ju nerandu smile.gif O sutinku del medaus. Turbut ji as ivardinau kaip ta jauku "pudriskuma".

Darsyk progai pasitaikius apsipurksiu  rolleyes.gif , o geriau MB ranka smile.gif

P.S. reiktu turbut dat turet omenyje, kad manasis riesas jau bazinese natose, o jusiskis tik ka papursktas.

QUOTE(kackac @ 2009 01 19, 22:21)
Įlindau dar į osmoz'ą. Yra tų kvietkelių. Spėju, kad tavo įvardintas seno lūpdažio ir pudros kvapas - tai aldehidas smile.gif

top notes
Mirabelle, Gardenia, Aldehydes

heart note
Jasmine, Honeysuckle, Cloves, Ylang-Ylang

base note
Siam Benzoin, Oliban, Vetiver, Heliotrope

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 01 19, 22:33)
Kackac, turbut esi teisi del aldehidu. Man jie tokie svelnus, kad tikriausiai juos ivardinau pudra.

Sudomino. Noriu vel isbandyt ant rankos, nes man sukele ispudi, kad jie unisex'ai, o tau jie moteriski. Gal ka praleidau? Sveika abejoti, o ir rupi suzinoti smile.gif Butinai prie ju grisiu ir tave vel pakalbinsiu su savais ispudziais.

O gal kas dar prisijungtu su nuomone apie Chant d'Aromes?

Atsakyti
Gaila,kol kas nuomonės dar neturiu.Bet mielai perskaičiau jūsų."Chant d'Aromes"-pirmas mano sąraše iš ieškomų.Sudomino todėl,kad testas tokį pasiūlė.Bet svarbiausia,kad visas sudarytas iš natūralių ingredientų,bent taip rašo.Tai mane labiausiai žavi,nes įsitikinau,kad dažniausiai tinka ir neerzina,malonu nešiot.Norėjau parsisiųst nebandžius,bet ar pabrango,ar tai dingo 50ml,nepamenu,nespėjau.Rinkausi iš tų dviejų-"Apres l'Ondee" ir šito.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 20, 15:41)
Bet svarbiausia,kad visas sudarytas iš natūralių ingredientų,bent taip rašo.

Micek, dar šiek tiek pasidomėk cool.gif
Atsakyti
This perfume contains only natural essences -taip rašo Fragrantica.Man to kaip ir pakanka,jei tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 21, 00:00)
This perfume contains only natural essences -taip rašo Fragrantica.Man to kaip ir pakanka,jei tai tiesa.

Jei tau to pakanka, tai gal ir neverta plėstis.
Sudėtyje ta pat fragrantica nurodo aldehidus, ar tau tai nieko nesako?
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 19, 22:34)
Guerlain Chant d'Aromes
user posted image

Sukurti  Jacques Guerlain  1962

Pasitaisau blush2.gif
Sukurti 1962 metais, Jean-Paul Guerlain
user posted image
Vertimas turėtų būti Kvapų daina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 21 sausio 2009 - 13:46
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 21, 13:39)
Vertimas turėtų būti Kvapų daina ?

Tiesiogiai - taip.
Aš tai versčiau "Aromatų giesmė" biggrin.gif Kodėl? Nes kvapai gali būti ir nemalonūs, o štai aromatas visada asocijuojasi su kažkuo tauresniu; tas pats su "daina" - kiek labiau egzaltuotame kontekste (toks šiuo atveju ir yra) chant dažniausiai verčiamas kaip "giesmė". Bet čia jau interpretacijos plonybės... smile.gif
Atsakyti
Turėjau galvoje tai,kad tas natūralių esencijų paminėjimas man yra dar vienas pliusas,kodėl norėčiau išbandyt.
Pastebėjau,kad apie sudėtį dažnai sužinau vėliau,jau išbandžius kvapą.Ir taip sutampa,kad tie ,kur sąlyginai daugiau natūralių medžiagų,mane veža.Taip nutiko ir su "Eau du soir".Bet čia jau ne ta tema.
Atsakyti