Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(BlackDee @ 2008 06 11, 23:18)
Raso, kad kvapas visai nepakites, tas pats. Tiesiog cia kolekcioneriams isleisti juodi buteliukai edp ir pp  smile.gif

Stebėjau aukcione juos, tai "nuėjo" už nežmonišką kainą doh.gif
O grožis tikrai nerealus rolleyes.gif
Atsakyti
Tetos, o buna Aqua Allegoria Anisia Bella ? Bo Guerlain psl ju nerandu. ar buna 125 ml? kazkaip man keista g.gif nebus cia kokia padielka Fragranceshope? ir kaina labai jau maza g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglantina: 18 birželio 2008 - 08:42
QUOTE(Eglantina @ 2008 06 18, 09:37)
Tetos, o buna Aqua Allegoria Anisia Bella ? Bo Guerlain psl ju nerandu. ar buna 125 ml? kazkaip man keista  g.gif nebus cia kokia padielka Fragranceshope? ir kaina labai jau maza  g.gif

Būna. O kaina jų daug kur nedidelė - anie itin savotiški ir žmonės juos retai kada perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 06 18, 08:37)
Tetos, o buna Aqua Allegoria Anisia Bella ? Bo Guerlain psl ju nerandu. ar buna 125 ml? kazkaip man keista  g.gif nebus cia kokia padielka Fragranceshope? ir kaina labai jau maza  g.gif

Buna buna cool.gif Ir turbut musu Kristianose yra/buvo si anyzine Allegoria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 18, 09:50)
Būna. O kaina jų daug kur nedidelė - anie itin savotiški ir žmonės juos retai kada perka smile.gif

Pabusiu toji retenybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 06 18, 11:23)
Pabusiu toji retenybe smile.gif

O bent jau uosčiusi? smile.gif
Atsakyti

Nu nu nu, paprašysiu, mano anyžių čia keistais nevadinti - yra labai geri ir visai anyžius nemacnus, superinis variantas karštai vasaros dienai biggrin.gif
O turiu aš, beje Eglantina, kaip sykis 125 ml ir pirkau iš braškių už labai juokingą kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 18, 13:39)

O turiu aš, beje Eglantina, kaip sykis 125 ml ir pirkau iš braškių už labai juokingą kainą biggrin.gif

Tai kad fragranceshop'e dar juokingesne (perpus pigiau) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 18, 12:46)
Tai kad fragranceshop'e dar juokingesne  (perpus pigiau) blink.gif

Visa laime (ar nelaime), kad neturiu kreditines korteles.. Tai uzupakalio nepajudinus is namu bankrutuociau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 18, 14:46)
Tai kad fragranceshop'e dar juokingesne  (perpus pigiau) blink.gif

A jo? blink.gif Nu ir gerai, tada mano reiškia geresni - labiau gerleniški lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Guerlain kvepalų reklaminiai plakatai smile.gif
Atsakyti
labai idomu bigsmile.gif dekui smile.gif
Atsakyti