Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 28, 19:24)
Ir as sorry uz off dar  blush2.gif  Ju oficiali kaina 30 ml -  $65, 75 ml - $120. na tai zinai - ne is pigiuju  unsure.gif

aaa, čia taip biggrin.gif kiekio nepamenu, kokį aš mačiau, bet tikrai ne mažiau 50 ml g.gif ko gero, net didesnis g.gif
be to, nu kaip čia pasakius, geras kvapas ir negali kainuoti pigiai (gal ir durnai pasakiau) ax.gif ką aš įvardinu kaip brangu, tai sukas virš kokių 80 EUR, čia tai tikrai jau brangu, o ne įperkama (jei visai tiksliai, tai įperkama yra dauguma kvepalų, jei perki kaip narnalūs žmonės- buteliuką ar du, o ne "šiek tiek" bigsmile.gif daugiau bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 28, 18:31)
aaa, čia taip biggrin.gif kiekio nepamenu, kokį aš mačiau, bet tikrai ne mažiau 50 ml g.gif ko gero, net didesnis g.gif
be to, nu kaip čia pasakius, geras kvapas ir negali kainuoti pigiai (gal ir durnai pasakiau)  ax.gif ką aš įvardinu kaip brangu, tai sukas virš kokių 80 EUR, čia tai tikrai jau brangu, o ne įperkama (jei visai tiksliai, tai įperkama yra dauguma kvepalų, jei perki kaip narnalūs žmonės- buteliuką ar du, o ne "šiek tiek" bigsmile.gif  daugiau  bigsmile.gif ).

50 ml jų nebūna rolleyes.gif
Persiprašau gurelian'isčių, kad dar paooftopinsiu čia blush2.gif
Mano manymu, "normalus" kvepalai turi kainuoti vidutiniskai nuo 50 iki 70 USD (bet cia jau max.) uz 50ml JAV parduotuvej, lentynoj (persimeciau dabar kazkaip ant JAV rinkos, na bet tokios kainos turetu but ir Europoj, nekalbu apie LT - cia uzdeda nerealius antkainius). Raritetai, selektyvai - taip, gali kainuot brangiau. O va cia kaip tik toks netipinis variantas - gamintojas lyg ir "paprastas" - Estee Lauder, bet su limituotu leidimu, kuris suteikia teise uzdet didesne kaina g.gif Tiesiog nesamoningai lyginu siu kvepalu kaina su kitais E.Lauder kvepalais, todel atrodo, kad per brangu blush2.gif
Be to, aišku, kaip nosys visu skirtingos, taip ir kisenes tongue.gif
Atsakyti
Hi, merginos, Gervela, welcome back, aš jau buvau susirūpenus kur tu dingai drinks_cheers.gif Bais sveikinu su visais tavo grobiais, tikrai didelio pasitenkinimo ir pasididžiavimo verti tavo pirkiniai thumbup.gif

O aš irgi dabar offtopiką numesiu. Užsisakiau Tigrą už melejoną ir sėdžiu kaip katinas į miltus prišikęs doh.gif
Tikiuosi tas tinklapis ne lievakai ir ne apgavikai blink.gif Dee, tu žinai, apie kurį kalbu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 28 gegužės 2008 - 19:00
Dee , aš nesutinku su tavimi. smile.gif Internetinėse parduotuvėse taip, kvepalai daug pigesni, kartais net labai , bet Douglas, Sephora, Marionnaud ir kt. kosmetika bei parfumerija prekiaujantys gigantai tikrai nedaug mažesnėmis kainomis prekiauja, nei LT parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 28, 18:59)

O aš irgi dabar offtopiką numesiu. Užsisakiau Tigrą už melejoną ir sėdžiu kaip katinas į miltus prišikęs doh.gif
Tikiuosi tas tinklapis ne lievakai ir ne apgavikai blink.gif Dee, tu žinai, apie kurį kalbu unsure.gif

Sveikinu Smaugliau, apsisprendus tongue.gif Manau, ten normalus geri kvepalai, gal ir as kada pribresiu, bet kol kas tai man - astronomine suma doh.gif

QUOTE(Africa @ 2008 05 28, 19:01)
Dee , aš nesutinku su tavimi.  smile.gif  Internetinėse parduotuvėse taip, kvepalai daug pigesni, kartais net labai ,  bet Douglas, Sephora, Marionnaud ir kt. kosmetika bei parfumerija prekiaujantys gigantai tikrai nedaug mažesnėmis kainomis prekiauja, nei LT  parduotuvės.

Africa, as kalbejau apie JAV parduotuviu lentynas, o ne interneta mirksiukas.gif Kaip tik neseniai grizo bendradarbe is ten, tai pasakojo kainas ir tai sutapo su kazkada cia besilankiusia Isabelle zodiziais, kad pas juos parduotuvese kvepalai iki 60 USD kainuoja, o jei apie 80 cia jau skaitosi brangu.
Aisku, negaliu nieko teigti, pati nemacius, bet pvz. Sephoroj galima juk pirkti internete ir kainos tokios pat, kaip pacioj parduotuvej g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 28 gegužės 2008 - 19:35
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 28, 20:06)
Africa, as kalbejau apie JAV parduotuviu lentynas, o ne interneta  mirksiukas.gif  Kaip tik neseniai grizo bendradarbe is ten, tai pasakojo kainas ir tai sutapo su kazkada cia besilankiusia Isabelle zodiziais, kad pas juos parduotuvese kvepalai iki 60 USD kainuoja, o jie apie 80 cia jau skaitosi brangu.
Aisku, negaliu nieko teigti, pati nemacius, bet pvz. Sephoroj galima juk pirkti inetrnete ir kainos tokios pat, kaip pacioj parduotuvej  g.gif

Nežinau, bent man Sephora , Neiman Marcus, Norsdstrom , Saks ir kt. parduotuvės neatrodo pigios - remiuosi internetiniais duomenimis. O kad yra ten "neprestižinių" parduotuvių, kuriose kai kurie kvapai daug pigesni, tai ir aš neabejoju ir ne kartą girdėjau.
Atsakyti
Vis laukiu Guerlain Aqua Allegoria serijos kvepaliuku Tutti Kiwi aptarimo, bet ko gero niekas dar neturite ju ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 11, 21:44)
Vis laukiu Guerlain Aqua Allegoria serijos kvepaliuku Tutti Kiwi aptarimo, bet ko gero niekas dar neturite ju ?  blush2.gif

Tai kad jie senoki, jei kas norėtų, turbūt jau turėtų smile.gif Manau, pernelyg vaisiniai jie rolleyes.gif
Papildyta:
Pasirodo 2007 m. Kalėdoms buvo išleisti "Shalimar édition limitée Noël" limituoto leidimo juoduose buteliukuose blink.gif
user posted image

Koks grožis, kaip noriu, vien dėl buteliuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 11, 22:01)
Pasirodo 2007 m. Kalėdoms buvo išleisti "Shalimar édition limitée Noël" limituoto leidimo juoduose buteliukuose  blink.gif
Koks grožis, kaip noriu, vien dėl buteliuko  doh.gif

bigsmile.gif Grozis neispasakytas. Idomu, kiek ryskus kvapo pakitimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 06 11, 22:11)
bigsmile.gif Grozis neispasakytas. Idomu, kiek ryskus kvapo pakitimas? g.gif

Raso, kad kvapas visai nepakites, tas pats. Tiesiog cia kolekcioneriams isleisti juodi buteliukai edp ir pp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 11, 23:18)
Raso, kad kvapas visai nepakites, tas pats. Tiesiog cia kolekcioneriams isleisti juodi buteliukai edp ir pp  smile.gif

Gaila... rolleyes.gif Aš vat manau, kad jei į tą leidimą būtų pridėję cinamono ir gvazdikėlių, tai Shalimarui pakenkę tikrai nebūtų, o jis būtų tapęs tokiu labai šiltu ir šventiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 11, 23:01)
Pasirodo 2007 m. Kalėdoms buvo išleisti "Shalimar édition limitée Noël" limituoto leidimo juoduose buteliukuose 

nerealiai gražūs thumbup.gif
Atsakyti