Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

noriu patarimo ax.gif
visa gyvenima (nors dar ir neilga smile.gif man 23) turejau salyginai lengvus bet gan popsinius kvepalus (diorinius "remember me", "ferre", "rosamor" oscaro de la renta na ir pan.)
beieskodama ko nors naujo supratau kad negaliu ishsirinkti is masines leidybos kvepalu. visi atrodo kazkokie ploksti. shipriniu prisibijau, ir noriu universalesnio dieninio kvapo.
vienu zodziu, apsistojau ties Aqua Allegoria Pamplelune ir L'instant de Guerlain. Suprantu kad jie visiskai skirtingi, ir vasarai artejant AA atrodo tinkamesnis. Patinka abu, bet abieju deja sau leisti negaliu verysad.gif
ka patartumet? blush2.gif aciu

Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 05 06, 17:08)
noriu patarimo ax.gif
visa gyvenima (nors dar ir neilga smile.gif man 23) turejau salyginai lengvus bet gan popsinius kvepalus (diorinius "remember me", "ferre", "rosamor" oscaro de la renta na ir pan.)
beieskodama ko nors naujo supratau kad negaliu ishsirinkti is masines leidybos kvepalu. visi atrodo kazkokie ploksti. shipriniu prisibijau, ir noriu universalesnio dieninio kvapo.
vienu zodziu, apsistojau ties Aqua Allegoria Pamplelune ir L'instant de Guerlain. Suprantu kad jie visiskai skirtingi, ir vasarai artejant AA atrodo tinkamesnis. Patinka abu, bet abieju deja sau leisti negaliu verysad.gif
ka patartumet?  blush2.gif  aciu

Pati tu sau gali patarti.

Is mano patirties L'Instant patiko, bet po kurio laiko eme dusinti pudriskumas. Esu Guerlain gerbeja. Sitie vieninteliai, kurie su laiku tapo neimanomais kvepintis. Atidaviau.

Bandyk ir uostyk. Ir nuspresi su laiku smile.gif
Atsakyti
Šiandien susipažinau su Guerlain Guet Apens
user posted image

Sukurtas 1999 m, Mathilde Laurent.

Įvardijamas kaip vaisinis šipras,
Natos
Top: Rose, jasmine, tuberose, violet
Heart: peach
Base: amber, musk, vanilla

Mano pirmieji įspūdžiai tokie
Pradinėse ir širdies natose - papudrintas, salstelėjęs, turintis klasikinių bruožų Guerlain'as. Pakankamai sodrus, bet nedusinantis.
Yra kas lygina jį su Mitsouko. O man labiau panašu į Vol de Nuit. Tik Nakties skrydis turi daugiau žalio kartumo, o čia vietoj jo pudrinis saldumas.
Priartėjam prie bazės- ir čia jau nepažinčiau Guerlain‘o. Nors sudėtyje neradau cinamono, bet kvapas man pasirodė panašus į Organza Indecence.
Apskritai, šio kvapo negalėčiau statyti šalia Guerlain klasikinių šedevrų. Nors iš pradžių ir turi jis klasikinių Guerlain bruožų, bet kiek per saldus, kad būtų tikrasis Guerlain. Ir bazėj visai praranda Guerlain‘iškumą.

Bet kuriuo atveju man jis patinka. Patinka nuo pradžios iki galo smile.gif

Atsakyti
Aciu 4u.gif Skamba gerai.
Atsakyti
Tęsiant LVMH (Louis Vuitton Moёt Hennessy) tradicijas, kepami naujieji Guerlain kvepalai. unsure.gif
2009m. gegužės mėnesio naujienos
Guerlain Les Voyages Olfactifs:
01 Paris Moscow - (Floral Woody Musk)
02 Paris New York - (Oriental Woody)
03 Paris Tokyo - (Floral Green )
user posted image

Belieka stebėti, kaip ne tik kvepalai, bet ir buteliukai praranda bet kokį panašumą su Guerlain.
Talpa šitų buteliukų po 250 ml - doh.gif matyt, kad ne kiekvienas mirtingasis galėtų juos įsigyti. Juk taip galima pabrėžti, kad LV - tai prabanos prekė ir ji skirta tik turtingiesiems - nesvarbu, kad nieko prabangaus ten jau nebeliko.

Vis dėlto, susipažinti su kvapais būtų įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 09 gegužės 2009 - 15:46
Dar vienas žaisliukas Naujiesiems turtuoliams Guerlain tema cool.gif

Guerlain’s Le Muguet
, luxury for a day - limituotas leidimas
user posted image
Galima buvo įsigyti tik šių metų balandžio 29 dieną (kaip dovaną motinos dienos proga)(Fragrantikoj nurodyta gegužės 12) Guerlain butikuose Maskvoje, Paryžiuje, Niujorke,Hong Konge ir Tokijuje.
Kaina - 60 ml - 250 EUR unsure.gif

Natos - lelijos, pakalnutės, rožės, jazminai, bergamotė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 10 gegužės 2009 - 14:46
Tikriausiai kažkur ankstesnėse temose buvo kalbėta........ Gerlenistės, ar didelis skirtumas tarp L'Heure Bleue edt ir edp?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 05 10, 20:38)
Tikriausiai kažkur ankstesnėse temose buvo kalbėta........ Gerlenistės, ar didelis skirtumas tarp L'Heure Bleue edt ir edp?

Asmeniskai man gan didelis skirtumas. EDT daugiau nesaldzios naslaites kur kas lengvesnis aromatas nei EDP ir neturi tokio kompleksiskumo kaip EDP. Manau labiau dieniniai.

EDP itin kompleksiski kvepalai, sodrus, tirsti, jausmingi. Galbut dienai jie kiek per sunkus (nors man patinka intensyvus kvapai),bet EDP jauciu, kad kiek per daug man dienos metui.

Isties, tai sakyciau net Apres L'ondee ir Melynosios valandos EDT turi daugiau bendrumu, nei EDT ir EDP.

Jei galima butu rinktis tik vienus, visgi imciau EDP. Jie man sedevriniai smile.gif O jei jau galimybes kisene plestu, tai tureciau PP smile.gif

O zinau, kad tau BO prie sirdies, tai melynosios valandos EDP tikrai taves neisgasdins smile.gif
Atsakyti
Tokio dydelio skirtumo tarp EDT ir EDP as neradau, kaip aprase JVana. Bet sutinku kad EDT lengvesni ir man rodos truputi daugiau tos pudros, o EDP jie tokie stipresi, riskesni.

QUOTE(JVana @ 2009 05 11, 11:40)
Isties, tai sakyciau net Apres L'ondee ir Melynosios valandos EDT turi daugiau bendrumu, nei EDT ir EDP.

O va cia dristu nesutikti. ax.gif Panasuma tarp Apres L'ondee ir L'Heure Bleue EDT tikrai radau, bet mano nosiai tikrai maziau nei tarp L'Heure Bleue EDT ir EDP.
Atsakyti
Aciu labai, linkstu prie EDP 4u.gif
Atsakyti
Birželio 17 bus pristatytas naujas Guerlain kvapas Idylle, kurį sukūrė Thierry Wasser. Kol kas nedetalizuojant pranešama, kad jame dominuos gėlių natos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 14 gegužės 2009 - 22:04
Nuomone apie Mitsouko naujaja formule.
Atsakyti