QUOTE(odelija1 @ 2009 09 18, 16:22)
sveikos zinoves,isitaisiau siandien kvapo nezinodama Guerlain SHALIMAR EDT,pirmas ispudis tai kvapas smilkalu ir senos baznycios

,ir mastau dabar kaip galima kvepintis tokiais kvepalais?kokio amziaus moteriai jie tiktu?ir iskart matau vaizda- sena susiraukslejusi boba,lbai noreciau isgirst nuomonia is zinoviu nusimananciu apie kvapus,tik man butelaitis labai mielas taip ir traukia,vis paimu ,pauostau ir fe fefe,
Kaip buvau gal kokių 25-erių,tai GUERLAIN SCALIMAR,SAMSARA.,CHANEL5.,LANCOME MAGIE NOIR buvo mano patys pačiausi kvepalai.
QUOTE(Ferrari @ 2009 09 18, 16:35)
Senovinis dvaras, su storomis užuolaidomis. Jauna elegantiška dama sėdi prie židinio, aplink dega daug vanilinių žvakių, šalia sėdi šaunus vyrukas ir rūko. Vanilinių žvakių kvapas susimaišo su tabako dūmais, židinys skleidžia malonią šilumą, o už lango spaudžia šaltukas.
Kvepalai negali priklausyti jokiam amžiui
Taip ir pakvipo man dabar jie panosėje
Papildyta:
QUOTE(odelija1 @ 2009 09 18, 16:44)
ne tik del saves bet ir tam ,kad patiktumem

,as del saviskio tai dar nedrysau su siuo kvapu pasirodyt,nes pagal jo skoni tai jauciu,kad tikrai nepatiks
Nu nežinau,jei kvepintis tik tam,kad kažkam patiktum...O gal jam patiks toki kvepalai,nuo kurių jums reikės rankinėje papildomai CITRAMONO nešiotis?

Kas tada?
MAnau,kad kvepintis reikia tokiais kvapais,su kuriais pati puikiai jautiesi

Tuomet jausitės puikiai,būsite puikios nuotaikos ir,savaime suprantama,tuo pačiu patiksite ir partneriui.
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.