Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

Gal kas nors netyčia uostėte Djedi by Guerlain? Pirmasis leidimas berods 1927, o ribotu kiekiu perleistas bene 1996.
Čia keletas pastabų:
http://209.85.129.13...u...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 03 11, 17:39)
Gal kas nors netyčia uostėte Djedi by Guerlain? Pirmasis leidimas berods 1927, o ribotu kiekiu perleistas bene 1996.

Bijau kad šis klausimas - šauksmas tyruose smile.gif
Yra ne vieni tokie kvepalai "vaiduokliai", apie kuriuos galima rasti tik atsiliepimų draiskanas, bet įmerkti nosį praktiškai neįmanoma.
Atsakyti
Merginos, gal jus zinote kokia situacija su L'Instant de Guerlain (ne Magic)... Kristianoje ju negauna jau apie pusmeti ir sake nezino kodel -ar ju tiesiog i Lietuva nebeveza, ar apskritai is gamybos isima... g.gif Tai mano itin mylimas aromatas, jei zinociau, kad daugiau nebegamins, paprasyciau, kad parveztu is uzsienio kol dar yra uzsilikusiu ir imanoma gauti.
Atsakyti
Tugras, aš jums dar BŪTINAI BŪTINAi patariu pabandyti YSL Opium, bet ne šiap pauostyti, o užsipurkšti ant riešo ir visą dieną pavaikščioti. Juos siūlau ne dėl to, kad tai tikriausiai patys stipriausi iš visų mano mėgintų kvepalų, bet kad tai kvapas- meno kūrinys ,prieš kurį galimai gali nublankti ir Shalimar ir bent jau man tai taip pat yra vienas kvepalų pasaulio simbolių. Tik jokiu būdu jų nepadauginkite , nes tada aplinkiniams tikrai užuojauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 13, 02:45)
Tugras, aš jums dar BŪTINAI BŪTINAi patariu pabandyti YSL Opium, bet ne šiap pauostyti, o užsipurkšti ant riešo ir visą dieną pavaikščioti. Juos siūlau ne dėl to, kad tai tikriausiai patys stipriausi iš visų mano mėgintų kvepalų, bet kad tai  kvapas- meno kūrinys ,prieš kurį galimai gali nublankti ir Shalimar ir bent jau man tai taip pat yra vienas kvepalų pasaulio simbolių. Tik jokiu būdu jų nepadauginkite , nes tada aplinkiniams tikrai užuojauta  doh.gif

Ačiū, Tuberosa,
šitą kvapą taip pat žinau iš aprašymų ir jis mane labai domina. Bet pirmenybė seniesiems Guerlain'ams smile.gif. Kai Mitsouko, Jicky, Shalimar ir etc. bus mano, tuomet ateis eilė ir Opium'ui, ir kitiems klasikams. Ir jeigu tik bus įmanoma, laikysiuosi principo neuostyti prieš perkant lotuliukas.gif Nes esu įsitikinusi, kad kvapai-meno kūriniai (kaip Jūs sakote), negali nepatikti. Tik jiems reikia tam tikrų aplinkybių, jausmo, brandos, o gal net ir tam tikro psichologinio pasiruošimo.
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 03 13, 16:32)
Ačiū, Tuberosa,
šitą kvapą taip pat žinau iš aprašymų ir jis mane labai domina.  Bet pirmenybė seniesiems Guerlain'ams  smile.gif. Kai Mitsouko,  Jicky, Shalimar ir etc. bus mano, tuomet ateis eilė ir Opium'ui, ir kitiems klasikams. Ir jeigu tik bus įmanoma, laikysiuosi principo neuostyti prieš perkant lotuliukas.gif Nes esu įsitikinusi, kad kvapai-meno kūriniai  (kaip Jūs sakote), negali nepatikti. Tik jiems reikia tam tikrų aplinkybių, jausmo, brandos, o gal net ir tam tikro psichologinio pasiruošimo.

Bet gali tarkim net ir labai patikti, tačiau būna juk, kad vieno ar kito kvapo tiesiog negali žmogus dėvėti. Pvz. galbūt sukels migreną. Esu girdėjusi ir apie alergiją nuo kvepalų, pažįstu kai kurioms kvepalų sudėtinėms dalims alergišką žmogų. Beje, kiek žinau, bent du (jei ne daugiau) būtent Guerlain kvepalai provokuoja tai merginai alergiją. Aišku, jei tokių bėdų neturit, tai galima gal pirkti ir ant nematuškių.
Man pačiai iš Guerlain'o kvepalų neprilipo Nahema (nors ir suprantu, už ką kitos tą kvapą myli), Chant d'Aromes, Jardins de Bagatelle, tiesiog tai ne mano kvapai ir tiek. Ir negaliu fiziškai dėvėti Mitsouko, jų bazėje yra nata, kuri man provokuoja migreną. Shalimar dar visai neseniai nesuprasdavau, bet jau pagaliau perkandau šį kvapą, tiesa, kol kas tik EDT koncentracijos, ir jau noriu jį turėti (kol kas tenkinuosi miniuku). O iš esmės kuo toliau tuo labiau klimpstu į Guerlain liūną smile.gif ir šių kvapų namų kvapai vis labiau virsta mano susižavėjimo objektu.
O jei jau paminėjau neprilipusius, tai reikia gal įvardinti ir mylimus Guerlain kvapus smile.gif Tai Chamade, Apres L‘Ondee , L‘Heure Bleue (labai patinka ir EDT, ir EDP) , Samsara, Insolence EDP, Aqua Allegoria Figue - Iris. Dabar jau ir Shalimar (kol kas perkandau tik EDT). Taip pat patinka, vis svarstau apie jų pirkimą, Jicky (gaila, išbandžiusi esu tik jų EDT versiją, svajoju pabandyti EDP).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 kovo 2010 - 16:59
Pritariu, dėl migrenos ir įvairių alergijų. Aš esu naujokė kvapų pasaulyje, todėl ir optimistė. Kadangi kol kas jokių alergijų ir migrenų neturiu, bandysiu rinkti Guerlain'us aklai, pagal aprašymus. Dabar laisvalaikiu mirkstu įvairiuose tinklapiuose, iš įvairių nuomonių susidarau savąją.
Nusipirkau neuosčiusi CHAMPS ELYSEES EDT ir ... jie atitiko mano įsivaidzavimą. Lengvi, paprasti, nepretenzingi. Labai tiks, kai norėsiu likti nepastebima.
Parvažiuoja VOL DE NUIT EDT ir bent 10 metų SAMSARA EDT- bus labai įdomu "atrasti" biggrin.gif
Atsakyti
Shalimar kvepalai patiko, vanilė, smilkalų kvapas. Toks išlaikytas, truputi vyresnėms damoms sakyčiau.
O va Apres L'ondee, tikėjausi kiek kitokio kvapo, pagal atsiliepimus. Mano uoslę užpjauna aštrus kvapas, toks spiritinis sakyčiau. O visumoj įdomus kvepalai, tik nusigaruoja greitai. Kažkuo primena "Krasnaja moskva" bei tarybinius odekolonus, dabar tokių kvepalų su žiburiu neatrasi.
Norėtusi, kad jie būtų tokie patys, tik nuėmus tą spiritą biggrin.gif. Kvapas alkoholinis.
Atsakyti
QUOTE(lusunka @ 2010 03 28, 00:36)
Shalimar kvepalai patiko, vanilė, smilkalų kvapas. Toks išlaikytas, truputi vyresnėms damoms sakyčiau.
O va Apres L'ondee, tikėjausi kiek kitokio kvapo, pagal atsiliepimus. Mano uoslę užpjauna aštrus kvapas, toks spiritinis sakyčiau. O visumoj įdomus kvepalai, tik nusigaruoja greitai. Kažkuo primena "Krasnaja moskva" bei tarybinius odekolonus, dabar tokių kvepalų su žiburiu neatrasi.
Norėtusi, kad jie būtų tokie patys, tik nuėmus tą spiritą biggrin.gif. Kvapas alkoholinis.

Kap keista. Man jokių minčių nėra apie spiritą tuose kvepaluose. Vien lengvos pudrinės našlaitės, drėgnas juodžemis, molinis vazonas, jokio aštrumo, jokio spirito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lusunka @ 2010 03 28, 00:36)

QUOTE(Ferrari @ 2010 03 28, 10:46)
Kap keista. Man jokių minčių nėra apie spiritą tuose kvepaluose. Vien lengvos pudrinės našlaitės, drėgnas juodžemis, molinis vazonas, jokio aštrumo, jokio spirito  smile.gif

Pritariu Ferrari postui. Ir visiškai kitaip , nei lusunka užuodžiu Apres L'ondee. Anei jokio spirito nei alkoholio:mmm , anei jokių asociacijų su Krasnaja moskva" bei tarybiniais odekolonais doh.gif schmoll.gif Kiek aštroką pradžią, kurios aštrumas labai greit išsisklaido, manyčiau , priduoda anyžius. Aš Apres L'ondee apibūdinčiau kaip skaidrų, perregimą, tyrą, šiek tiek melancholišką, labai gerai drėgnu oru skambantį kvapą rolleyes.gif Be abejo, šie kvepalai yra odė našlaitei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 kovo 2010 - 12:09
Aš nieko nesuprantu tada, nes man grynas spiritusas. Nors iš pat pradžių kirbėjo mintis, kad kažkas čia ne taip. Gal aš sakau kokia padzielka nusipirkau? Arba jau mano nosis kitokia, bet šiaip gera uoslė mano. O jūs apie tualetinį vandienį šnekat? Nes maniškis prie viso to labai greit nusigaruoja.
Atsakyti
QUOTE(lusunka @ 2010 03 28, 15:01)
Aš nieko nesuprantu tada, nes man grynas spiritusas. Nors iš pat pradžių kirbėjo mintis, kad kažkas čia ne taip. Gal aš sakau kokia padzielka nusipirkau? Arba jau mano nosis kitokia, bet šiaip gera uoslė mano. O jūs apie tualetinį vandienį šnekat? Nes maniškis prie viso to labai greit nusigaruoja.

O iš kur pirkai juos? g.gif
Taip, kalbu apie EDT.
Atsakyti