QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 30, 22:20)
Kuris būtent patiko - EDT ar EDP. Nes jie gan skiriasi. EDP man irgi labai patinka
O į blogą toną nekreipk dėmesio
, jei patinka, tai ir kvėpinkis. Gi dėl savęs, o ne dėl kitų kvėpiniesi 

O į blogą toną nekreipk dėmesio

Tai va, grizau namo, visa kvepianti ir nezinau, kuriuo variantu

Aj, as kol kas nekalbu apie koncentracija, o pirma reikia issiakinti, koks kvapas yra kokio leidimo. Baisiai daug visko tas ponas G. prigamines, man per sunku

QUOTE(Ferrari @ 2010 03 30, 22:26)
My Insolence kažkada visai patiko, bet po kurio laiko pradėjo erzint.
Iš savo varpinės pasakyčiau,kad ne nuo to galo pradedi pažintį su Guerlain. Aš asmeniškai Insolence apskritai nevadinčiau Guerlain. galima sakyti, Insolense - tai pritaikytas šiuolaikinei nosiai, madingas Guerlain
Iš savo varpinės pasakyčiau,kad ne nuo to galo pradedi pažintį su Guerlain. Aš asmeniškai Insolence apskritai nevadinčiau Guerlain. galima sakyti, Insolense - tai pritaikytas šiuolaikinei nosiai, madingas Guerlain

Su visais trim teiginiais sutinku. Mane dauguma veliau pradeda erzinti.. bet man svarbiau pasidare kvepalu koncepcija, o ne jais kvepeti.. Aisku, norisi ir kvepeti

Lygiai taip pat pagalvojau ir nustebau, kas tokie kreminiai kvapai yra Guerlain. Na, nepabijokim to zodzio, popsiniai. Bet kaip ir zmogus nesirengia visada viena spalva, taip ir kvepaluose gali buti lyriniai nukrypimai (guodziu save, kad patiko popsas