Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 30, 22:20)
Kuris būtent patiko - EDT ar EDP. Nes jie gan skiriasi. EDP man irgi labai patinka thumbup.gif
O į  blogą toną nekreipk dėmesio mirksiukas.gif , jei patinka, tai ir kvėpinkis. Gi dėl savęs, o ne dėl kitų kvėpiniesi mirksiukas.gif

Tai va, grizau namo, visa kvepianti ir nezinau, kuriuo variantu lotuliukas.gif Bet akro kristutej buvo tik du.. vaikas baisiai kele skandalus, tai tiek ir galejau zmoniskai apziureti doh.gif Savaitgali keliausiu i centrine, tikiuos, ten bus didesnis pasirinkimas. Bandau fragranticoj lyginti sudeti, tai kai kur nera braskiu/zemuogiu (kas ten is ju).
Aj, as kol kas nekalbu apie koncentracija, o pirma reikia issiakinti, koks kvapas yra kokio leidimo. Baisiai daug visko tas ponas G. prigamines, man per sunku lotuliukas.gif

QUOTE(Ferrari @ 2010 03 30, 22:26)
My Insolence kažkada  visai patiko, bet po kurio laiko pradėjo erzint.
Iš savo varpinės pasakyčiau,kad ne nuo to galo pradedi pažintį su Guerlain. Aš asmeniškai Insolence apskritai nevadinčiau Guerlain. galima sakyti, Insolense - tai pritaikytas šiuolaikinei nosiai, madingas Guerlain  smile.gif

Su visais trim teiginiais sutinku. Mane dauguma veliau pradeda erzinti.. bet man svarbiau pasidare kvepalu koncepcija, o ne jais kvepeti.. Aisku, norisi ir kvepeti ax.gif
Lygiai taip pat pagalvojau ir nustebau, kas tokie kreminiai kvapai yra Guerlain. Na, nepabijokim to zodzio, popsiniai. Bet kaip ir zmogus nesirengia visada viena spalva, taip ir kvepaluose gali buti lyriniai nukrypimai (guodziu save, kad patiko popsas lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Žalia Rūta, bet buteliuko spalvą turbūt prisimeni? Jeigu ružavi, reiškia buvo EDT (arba galėjo būti dar My Insolence, bet gal būtum atkreipusi dėmesį į žodelį My). O EDP tai violetinės labai gražios spalvos.
Va tokie:
user posted image

Kažkodėl (o gal ir neteisingai) galvoju - jei patiko jų EDT, EDP turėtų dar labiau patikti.

Dar, tiesa, pas mumi , bent anksčiau buvo Insolence Eau Glacee .
Va tokie:
http://www.fragranti...lacee-5576.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 30 kovo 2010 - 21:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 30, 22:39)
Lygiai taip pat pagalvojau ir nustebau, kas tokie kreminiai kvapai yra Guerlain. Na, nepabijokim to zodzio, popsiniai. Bet kaip ir zmogus nesirengia visada viena spalva, taip ir kvepaluose gali buti lyriniai nukrypimai (guodziu save, kad patiko popsas lotuliukas.gif ).

Tame ir esmė, kad tai jau ne Guerlain. Liko tik pavadinimas ir nieko daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 30, 22:44)
Kažkodėl (o gal ir  neteisingai) galvoju - jei patiko jų  EDT, EDP turėtų dar labiau patikti.

Vieni buvo roziniai, itariu - My Insolence, o kitas - Insolence Eau Glacee, nes sviesesnis. Fioletavo nemaciau. Nezinau unsure.gif Vienas rozinis, kitas sviesiai rozinis. Ir tas sviesiai - toks dar minkstesnis kvapas.
Nieko, po savaitgalio tureciau jau tiksliai zinoti.
Kazkodel retai kada skaitau pavadinimus.. kaip ir knygose/filmuose vardus praledziu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2010 03 30, 22:50)
Tame ir esmė, kad tai jau ne Guerlain. Liko tik pavadinimas ir nieko daugiau  smile.gif

Parsidave?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 kovo 2010 - 21:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 30, 21:54)
Vieni buvo roziniai, itariu - My Insolence, o kitas - Insolence Eau Glacee, nes sviesesnis. Fioletavo nemaciau. Nezinau unsure.gif Vienas rozinis, kitas sviesiai rozinis. Ir tas sviesiai - toks dar minkstesnis kvapas.
Nieko, po savaitgalio tureciau jau tiksliai zinoti.
Kazkodel retai kada skaitau pavadinimus.. kaip ir knygose/filmuose vardus praledziu unsure.gif

Tai gal tu nueik į Gedo Kristianą? Ten teoriškai turėtų būti pats didžiausias Guerlain asortimentas, ir mano paminėtieji fioletavi smile.gif
Atsakyti
Spiginu akis i sita http://www.beautyenc...921.html?search
Bet kodel toks buteliukas?

O sio nesuprantu, kas per vesija http://www.beautyenc...910.html?search

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 30, 22:55)
Tai gal tu nueik į Gedo Kristianą? Ten teoriškai turėtų būti pats didžiausias Guerlain asortimentas, ir mano paminėtieji fioletavi smile.gif

Taip ir rasiau jau, kad eisiu savaitgali centrinen ax.gif Atsirokuosiu, kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 30, 22:00)
Spiginu akis i sita http://www.beautyenc...921.html?search
Bet kodel toks buteliukas?

O sio nesuprantu, kas per vesija http://www.beautyenc...910.html?search

Pirmojo varianto nesu mačiusi nė girdėjusi blink.gif
O antrasis vistik galvoju, kad bus tas Insolence Eau Glacee. Pagal buteliuką.
Nes pagal fragrantica išmeta taip juos visus:
http://www.fragranti...e...mp;x=6&y=11
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif buciau dekinga uz atsiliepima, jei kuri naudojat tokia baze is tu burbuliuku wub.gif ar suteikia vientisa svytejima ar matos pavieniai blizguciai kai uztepi ant veido? Ar galima naudot viena, be pudros? Laaaaabai noriu sito grozio wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 kovo 2010 - 22:13
Amber123, tai kad čia parfumerinė tema...
Atsakyti
Guerlain Idylle
user posted image, kiek beuostau tikras frezijų kvapas smile.gif, toks sakyčiau švarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 29, 14:34)
Įdomu, o kaip  iš viso pačios santykis su kitais Guerlain kvapais?

Įdomus tas santykis. Vat šiandien paėmiau Shalimar ir negaliu kvėpintis, nepatiko. Nesiderina su šios dienos nuotaika, pavasariu ir geru oru. O ypač nesiderina su grynu oru. Na jie vakariniai ir proginiai, bet nebūtinai. Bet manau dar bus progų ir jiem. Dabar jau, kaip sakoma, prisijaukinau Apres L'ondee ir anyžius suėjo, trūkumas, kad labai trumpai laikosi. Kainuoja tai nepigiai, o laikosi trumpai. Bet taip dar įdomiau. Iš esamų Lietuvoj dar patiko Samsara - toks senamadiškas panelių kvapas ir Insolense - įdomus asfalto ir dūmų kvapu, Shalimar patiko smilkalų kvapu, vanilė man pvz. ten keistai įsipaišo. O pvz. Champs Elysees, Idylle, Insolense pašvelninti, man eiliniai kvapai.
Atsakyti
QUOTE(lusunka @ 2010 03 31, 13:17)
Insolense - įdomus asfalto ir dūmų kvapu

Oho, kaip įdomiai blink.gif Kuris čia Insolence tau kvepia asfaltu ir dūmais blink.gif ?
Atsakyti