Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

Įsivaizduoju kaip mano šilko suknios padalkos šiurena aplink tuos butelaičius ir VISA platinum per stebuklą iš dangaus nukritus akinamai blykčioja boutique šviesoje biggrin.gif , oi aip aš pasiilgau šio boutique, nors tik kartelį buvau užlėkus ...

Dėkui kackac, gražūs vaizdai, miela malonu ir tiesiog spinduliuoja jie tą aromatą, kuris tvyro ore sumišus įvairių kvepalų natoms, tarsi darnaus orkestro atliekamas kūrinys greičiausiai Mocarto .... Užburtoji fleita ... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 01 liepos 2008 - 16:26
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 01, 14:24)
Įsivaizduoju kaip mano šilko suknios padalkos šiurena aplink tuos butelaičius ir

Neišvartyk ten visko su savo šilko padalkom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 07 01, 16:55)
Berods, Minervai zinomas sis aromatas. Tikekimes, pasidalins ispudziais bigsmile.gif

Tikrai taip biggrin.gif Ir Minervai jis labai patinka - nealkoholinis guerlainiškų kvepalų variantas, primenantis šventąją Mitsouko, Vol de Nuit ir L'Heure Bleue trijulę. Neįsivaizduoju vaiko juo kvepiančio, bet save - be problemų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 02 liepos 2008 - 13:01
QUOTE(Minerva @ 2008 07 02, 14:01)
Tikrai taip biggrin.gif Ir Minervai jis labai patinka - nealkoholinis guerlainiškų kvepalų variantas, primenantis šventąją Mitsouko, Vol de Nuit ir L'Heure Bleue trijulę. Neįsivaizduoju vaiko juo kvepiančio, bet save - be problemų biggrin.gif

bigsmile.gif Dabar jau ir as save isivaizduoju apsikabinusia ta minksta meskina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 07 02, 14:12)
bigsmile.gif Dabar jau ir as save isivaizduoju apsikabinusia ta minksta meskina rolleyes.gif

Tau tikrai patiktų smile.gif Prie progos susitinkant primink, kad atvežčiau parodyti smile.gif
Atsakyti
Kolekcionierius bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=eKrHLKNuV1s

Matau, kad kazkas stringa. Pabandykit cia, keliaukit puslapiu zemyn iki nuorodos A Passion for Guerlain:

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 03 liepos 2008 - 11:57
O viešpatie su viešpatėliais blink.gif , man po tokių vaizdelių kyla noras keliauti po Europą ir apeiti visus senienų turgus ir krautuvėles doh.gif
Tik čia jau tokia lengva pamišimo forma, kai visas gyvenimas tampa kolekcionavimu, va iki tos ribos tai nenorėčiau prieiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 03, 13:02)
O viešpatie su viešpatėliais  blink.gif , man po tokių vaizdelių kyla noras keliauti po Europą ir apeiti visus senienų turgus ir krautuvėles  doh.gif
Tik čia jau tokia lengva pamišimo forma, kai visas gyvenimas tampa kolekcionavimu, va iki tos ribos tai nenorėčiau prieiti  unsure.gif

Atsargiai, nes bekeliaudama po senienu krautuveles ir tu gali iki tokio "pamisimo" priet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 07 03, 13:08)
Atsargiai, nes bekeliaudama po senienu krautuveles ir tu gali iki tokio "pamisimo" priet biggrin.gif

Kol kas keliauju po internetines krautuvėles, ir tokių daiktų kainos labai gerai apsaugo nuo pamišimo biggrin.gif

Gal galit man kas paaiškint, ebėjui parduodami tokie dalykai
1980 Guerlain Shalimar perfume bottle & flower photo ad
user posted image
This is an original 1980 print ad for Guerlain's Shalimar perfume! It measures approximately 11.5" x 8" overall, has no tears or stains, comes from a dry, smoke-free environment, and is strictly graded

Tai čia kas, vienas ppopieriaus lapas g.gif (na suprantu kad tai ne paprastas popierėlis smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 07 03, 10:24)
Tai čia kas, vienas ppopieriaus lapas  g.gif (na suprantu kad tai ne paprastas popierėlis  smile.gif )

Reklaminis plakatėlis. Didelė skrajutė smile.gif
Atsakyti
Niu, moteros, pažėkit, ar gali būti toks Samsaros buteliukas? user posted image
Gundausi pirkti iš fragranceshop samsaros edt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 07 15, 11:44)
Niu, moteros, pažėkit, ar gali būti toks Samsaros buteliukas? user posted image
Gundausi pirkti iš fragranceshop samsaros edt blush2.gif

Gali gali smile.gif Gundykis ir pirk mirksiukas.gif
Atsakyti