LANKEM MES ANCIUKU GRUPE TADA MUSU AUKLETOJOS BUVO RIMA IR VIDA MAAN ASMENISKAI JOS ABI PATIKO MALONIOSRUPINASI VAIKAIS NEISEIS I LAUKA NEUZSEGTOM STRIUKEM BE KEPURIU ,VISAD AVAIKAI BUDAVO PAVALGE ,O NE TAIP KAIP KITAM DARZELI BUVO NEVALGAI TAI TAVO REIKALAS ,CIA IR VISADA PAKARTOT IDEDA.NUOSTABI LOGAPEDE TIK VARDA PAMIRSAU MERGAITE MANO DAUGIUA KALBET PRADEJO IR GRAZIAI.O IR MAITNA VAIKUS SKANIAI IR PORCIJOS NORMALIOS.
NA TIESIOG SIS DARZELIS NUOSTABUS IR TIKIMES KAD GRYZIM ATGAL
Mes lankom si darzeli jau antrus metus mano princese labai patenkinta ,ir su nekantrumu lauke atostogu galo ,kada prades vel lankyti darzeli.Ir aukletojos tenais nuostabios su vaikuciais sutare,mes lankome Gandriuku grupe
Visiems gandriukams linkejimai

kylam mamytes...

mamytes labai smalsu ka nutaret per tevu susirinkima vyturiuku grupej?kadangi sirgo tad ir nedalyvavom...
kaip jums auklytes?man labai patinka esu patenkinta,kad lankom sia grupe auklytes
super

QUOTE(etynsur @ 2008 09 23, 13:02)
mamytes labai smalsu ka nutaret per tevu susirinkima vyturiuku grupej?kadangi sirgo tad ir nedalyvavom...
kaip jums auklytes?man labai patinka esu patenkinta,kad lankom sia grupe auklytes
super 

Ku ku
kaip gyvena vyturiukai?

Sveikutes, ar niekam neuzkliuva darzelio aplinka? Ne karta maciau, kai paaugliai ruko pavesinese, spjaudo, nors tuo tarpu darzelinukai taipogi buna lauke. Jau nekalbu apie vakarinius jaunimo "pasisedejimus" po kuriu daznai lieka sukiu, nuoruku ir netgi...pris... Ir saip viskas islauzyta, nors kitoj gatves pusej esanciame darzelyje puikiausia aplinka. Mane labai liudina sitoks vaizdas, todel ir abejoju ar leisti savo maze i si darzeli. Nors atsiliepimai apie vidaus tvarka labai viliojantys.

QUOTE(vikma9 @ 2008 12 04, 06:29)
Sveikutes, ar niekam neuzkliuva darzelio aplinka? Ne karta maciau, kai paaugliai ruko pavesinese, spjaudo, nors tuo tarpu darzelinukai taipogi buna lauke. Jau nekalbu apie vakarinius jaunimo "pasisedejimus" po kuriu daznai lieka sukiu, nuoruku ir netgi...pris... Ir saip viskas islauzyta, nors kitoj gatves pusej esanciame darzelyje puikiausia aplinka. Mane labai liudina sitoks vaizdas, todel ir abejoju ar leisti savo maze i si darzeli. Nors atsiliepimai apie vidaus tvarka labai viliojantys. 

Jei matai tuos paauglius,tai ko ju nesudrausmini ir neisvarai?Kodel musu visuomene neakleja tokiu paaugliu,bet iskart skuba kitus teisti? jei tokia gudrute tai pamacius isvaryk...Ir nepamirsk aukleti savo atzalu ka sitaip nesielgtu kai pasieks toki amziu-paauglyste...
QUOTE(Ingaida @ 2008 12 06, 20:20)
Jei matai tuos paauglius,tai ko ju nesudrausmini ir neisvarai?Kodel musu visuomene neakleja tokiu paaugliu,bet iskart skuba kitus teisti? jei tokia gudrute tai pamacius isvaryk...Ir nepamirsk aukleti savo atzalu ka sitaip nesielgtu kai pasieks toki amziu-paauglyste...
Na, siaip as nieko ir nezadu teisti, man tik buvo idomu ka kitos mamytes apie tai galvoja.

jie sėdi, o auklėtojos vaiko.. o po to dar sulaužo...
pati maciau kaip vaikinas su mergina sedejo ir gere alu, o auklėtoja jų prašė išeiti...sako:"Nagi eikit iš čia, juk čia mano darbo vieta, o jūs atėjot sau ir veikiat ka norit...'

visa bėda, kad tiem vargšam paaugliam nėra kur dėtis...