Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(pama9 @ 2008 05 12, 23:19)
paskutiniu metu naudoju margaritos su pieno baltymais, maximoj skubedama prigriebiau ir visai patiko thumbup.gif  paskui kai baigesi, vel maximoj visus isuosciau ir pasiemiau pakartot, kazkaip patiko man jo kvapas (ar as prie jo pripratau) rolleyes.gif  kiti tokie saldus schmoll.gif

Lietuviai deda mažai "parfumų" į kosmetiką, tai todėl tie kvapai tokie švelnūs, tarsi prislopinti. O tokiam produktui tikrai geriau mažiau kvapo, nes cheminiai kvėpikliai dažnai alergizuoja, tai kam rizikuoti?
Atsakyti
Margaritos prausilkiai thumbup.gif , dar patinka Carefree.
Atsakyti
Oriflame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 05 11, 17:50)
Dercomme femme labai nepatogu, kad be dozatoriaus, o ir kainele 50 virs...  g.gif

O man sitas Nr.1 4u.gif Brangokas, bet vertas tu lituku mirksiukas.gif Nes tikrai sumazejo bedeliu pradejus ji naudoti 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau vietoj žadėto Margaritos su pieno bltymais - Margaritą su šalavijais. Na, kvapas man šiek tiek per saldus, kai palyginu su alavijais... unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O man kaip tik geriausias Cliven ax.gif
Gal kas žino, kuris prausiklis tinka po gimdymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 07:08)
O man kaip tik geriausias Cliven  ax.gif
Gal kas žino, kuris prausiklis tinka po gimdymo?  ax.gif

Gali drąsiai pasirinkti Floragyn intymiai higienai skirtą prausiklį.
Jis be pieno rūgšties turi ir pakankamai daug skirtingų rūšių pieno rūgšties bakterijų 4u.gif
Aš, pasitarusi su ginekologais, jį naudoju jau nuo 26 nėštumo savaitės ir patenkinta (nėštumo metu dažnai dėl hormonų pasikeitimų kinta ir makšties terpė- ne be tokia rūgšti). Važiuojant gimdyti dar pričiupsiu ir iš tos pačios serijos Lavandą (jei kartais reiks tarpvietės tualetui po kirpimo).
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2008 06 01, 09:19)
Gali drąsiai pasirinkti Floragyn intymiai higienai skirtą prausiklį.
Jis be pieno rūgšties turi ir pakankamai daug skirtingų rūšių pieno rūgšties bakterijų 4u.gif
Aš, pasitarusi su ginekologais, jį naudoju jau nuo 26 nėštumo savaitės ir patenkinta (nėštumo metu dažnai dėl hormonų pasikeitimų kinta ir makšties terpė- ne be tokia rūgšti). Važiuojant gimdyti dar pričiupsiu ir iš tos pačios serijos Lavandą (jei kartais reiks tarpvietės tualetui po kirpimo).

O, ačiū labai smile.gif Jo vaistinėse reikia ieškoti?
Atsakyti
Margarita ir Cliven abu geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 02, 07:31)
O, ačiū labai  smile.gif Jo vaistinėse reikia ieškoti?

Taip. Parduodamas tik vaistinėse
Atsakyti
as naudoju Lactacyd thumbup.gif jau trecia bonkute sunaudoju, pakol kas jis man geriausias smile.gif
Atsakyti
As irgi Lactacyd naudoju, is dalies del pienlinges prevencijos. Ir siaip jis svelnus ir man labai patinka.
Atsakyti