Aš taip pat Lactacyd naudoju šiuo metu, tai pirmas buteliukas, labai jis man tinka, ir manau jį pirksiu toliau

QUOTE(Cheetah @ 2008 06 04, 17:25)
Aš taip pat Lactacyd naudoju šiuo metu, tai pirmas buteliukas, labai jis man tinka, ir manau jį pirksiu toliau 

as kaip tik ruosiuosi pirkti -patarkit ar margarita ar geriau lactacyd ? bus aciukas
QUOTE(Maserati @ 2008 06 05, 16:37)
jokio,nes dar neradau tokio,kuris butu be visokio brudo,o jau TEN as tikrai neplausiu su betkokiu prausikliu,kurio sudetis prilygsta vos ne ,,Fairy" 

o tai koki naudoji? jokio?teko girdeti, kad kitos vaikisku muiliuku prausiasi, bet man tai

QUOTE(evita100 @ 2008 06 05, 16:55)
o tai koki naudoji? jokio?teko girdeti, kad kitos vaikisku muiliuku prausiasi, bet man tai

jokio,nes gyd.sake,jei nera jokiu ligu,problemu tai vandens turi pilnai uztekti svarai palaikyti
Femilyane jau 3 metus naudoju
Ir kai
buvau ir po gimdymo ir dabar naudoju

Ir kai

Naudoju Margarita, turejau su alijošiumi, o dabar su salavijais naudoju. Ir tas ir tas geras 
Vaikiskas muilas netiko, nes sausino oda.

Vaikiskas muilas netiko, nes sausino oda.
QUOTE(evita100 @ 2008 06 04, 19:41)
as kaip tik ruosiuosi pirkti -patarkit ar margarita ar geriau lactacyd ? bus aciukas
na iš savo patirties galiu papasakoti: išbandžiau galybę intymkių prausiklių -Avon, Carefree, Cliven, Bionsen, Nivea, AA, Margarita (su alijošiais ir su šalavijais), Krasnaja linija...
Man labiausiai patiko Bionsen, Nivea ir Krasnaja linija su arbatmedžiu. Bet įvyko toks nutikimas - po naudojimosi Margaritos prausikliu su šalavijais praeitą vasarą man "išdygo" pienligė, kurios gyvenime niekad neturėjau

as siuo metu lactacyd naudoju ir esu patenkinta

QUOTE(Cheetah @ 2008 06 04, 17:25)

http://www.vaistai.l...chword=lactacyd
kuri is siu naudoji?
Esu isbandziusi nemazai rusiu visokiu prausikliu, bet jie visi is parduotuviu, t.y. ne gydomieji, nes jokiu problemu neturiu. tai man labiausiai patiko Margaritos su baltymais. Labai gaivus kvapas. jau 2 sunaudojau ir tikrai pirksiu vel