Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

Aš taip pat Lactacyd naudoju šiuo metu, tai pirmas buteliukas, labai jis man tinka, ir manau jį pirksiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 06 04, 17:25)
Aš taip pat Lactacyd naudoju šiuo metu, tai pirmas buteliukas, labai jis man tinka, ir manau jį pirksiu toliau  smile.gif

as kaip tik ruosiuosi pirkti -patarkit ar margarita ar geriau lactacyd ? bus aciukas
Atsakyti
jokio,nes dar neradau tokio,kuris butu be visokio brudo,o jau TEN as tikrai neplausiu su betkokiu prausikliu,kurio sudetis prilygsta vos ne ,,Fairy" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 05, 16:37)
jokio,nes dar neradau tokio,kuris butu be visokio brudo,o jau TEN as tikrai neplausiu su betkokiu prausikliu,kurio sudetis prilygsta vos ne ,,Fairy" lotuliukas.gif

o tai koki naudoji? jokio?teko girdeti, kad kitos vaikisku muiliuku prausiasi, bet man tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evita100 @ 2008 06 05, 16:55)
o tai koki naudoji? jokio?teko girdeti, kad kitos vaikisku muiliuku prausiasi, bet man tai  schmoll.gif  schmoll.gif

jokio,nes gyd.sake,jei nera jokiu ligu,problemu tai vandens turi pilnai uztekti svarai palaikyti
Atsakyti
Femilyane jau 3 metus naudoju thumbup.gif
Ir kai nestuke.gif buvau ir po gimdymo ir dabar naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Margarita, turejau su alijošiumi, o dabar su salavijais naudoju. Ir tas ir tas geras thumbup.gif
Vaikiskas muilas netiko, nes sausino oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 06 birželio 2008 - 15:31
QUOTE(evita100 @ 2008 06 04, 19:41)
as kaip tik ruosiuosi pirkti -patarkit ar margarita ar geriau lactacyd ? bus aciukas

na iš savo patirties galiu papasakoti: išbandžiau galybę intymkių prausiklių -Avon, Carefree, Cliven, Bionsen, Nivea, AA, Margarita (su alijošiais ir su šalavijais), Krasnaja linija...

Man labiausiai patiko Bionsen, Nivea ir Krasnaja linija su arbatmedžiu. Bet įvyko toks nutikimas - po naudojimosi Margaritos prausikliu su šalavijais praeitą vasarą man "išdygo" pienligė, kurios gyvenime niekad neturėjau doh.gif Tai dabar jau kaip ir nepagydoma ji, mokinuosi susigyventi su ja... taip pat ir prausiklius renkuosi jau atidžiau, atradau Lactacyd, ir man viskas ok, pienligė tepasivaidena gal kokią dieną prieš mmm, ir viskas. O kai atsirado pirmąkart tai mėnesį kokį "vargą vargau" doh.gif Šiuo metu aš apsistojusi esu ties Lactacyd ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
as siuo metu lactacyd naudoju ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 06 04, 17:25)
Aš taip pat Lactacyd naudoju šiuo metu, tai pirmas buteliukas, labai jis man tinka, ir manau jį pirksiu toliau  smile.gif

http://www.vaistai.l...chword=lactacyd

kuri is siu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 13, 19:49)

Naudoju Lactacyd emulsiją, štai šitokią:

apie Lactacyd

mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi nemazai rusiu visokiu prausikliu, bet jie visi is parduotuviu, t.y. ne gydomieji, nes jokiu problemu neturiu. tai man labiausiai patiko Margaritos su baltymais. Labai gaivus kvapas. jau 2 sunaudojau ir tikrai pirksiu vel thumbup.gif
Atsakyti