Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

Man visai neblogas "CISTAJA LINIJA" ir nebrangus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 17, 01:07)
Esu isbandziusi nemazai rusiu visokiu prausikliu, bet jie visi is parduotuviu, t.y. ne gydomieji, nes jokiu problemu neturiu. tai man labiausiai patiko Margaritos su baltymais. Labai gaivus kvapas. jau 2 sunaudojau ir tikrai pirksiu vel thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi labiausiai patiko šis prausiklis
Atsakyti
margarita su pieno baltymais super thumbup.gif ir kvapas toks neikirus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2008 06 22, 23:46)
margarita su pieno baltymais super  thumbup.gif  ir kvapas toks neikirus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau Margaritos, tikrai geri, bet.....jei nera jokiu problemeliu. Nes man buna, kad ir isskyru padaugeja ir nemalonus perstejimas.
Dabar nusipirkau vaistineje Lactacyd femina, o dar akcija buvo tai uz viena mokedama, gavau du buteliukus. Vienas prausiklis truputi parfumuotas, toks kasdieninis sakyciau, o kitas kaip supratau stipresnio poveikio, nes naudojamas po smileysex.gif , per mmm dienas, tais kartais, kai reikia kruopstesnes higienos. biggrin.gif Dabar esu labai patenkinta, nera jokio perstejimo, pastebejau, kad ir issikyru sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 23, 13:55)
Naudojau Margaritos, tikrai geri, bet.....jei nera jokiu problemeliu. Nes man buna, kad ir isskyru padaugeja ir nemalonus perstejimas.
Dabar nusipirkau vaistineje Lactacyd femina, o dar akcija buvo tai uz viena mokedama, gavau du buteliukus. Vienas prausiklis truputi parfumuotas, toks kasdieninis sakyciau, o kitas kaip supratau stipresnio poveikio, nes naudojamas po  smileysex.gif , per mmm dienas, tais kartais, kai reikia kruopstesnes higienos.  biggrin.gif  Dabar esu labai patenkinta, nera jokio perstejimo, pastebejau, kad ir issikyru sumazejo  thumbup.gif

as irgi visa laika naudojau lactacyd thumbup.gif o kur dabar akcija tokia, reikia nusipirkti,nes i pabaiga eina smile.gif
Atsakyti
o vyrams ka naudot sitam reikalui?negi moteriska prausikli? blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 23, 12:55)
Dabar nusipirkau vaistineje Lactacyd femina, o dar akcija buvo tai uz viena mokedama, gavau du buteliukus. Vienas prausiklis truputi parfumuotas, toks kasdieninis sakyciau, o kitas kaip supratau stipresnio poveikio, nes naudojamas po  smileysex.gif , per mmm dienas, tais kartais, kai reikia kruopstesnes higienos.  biggrin.gif  Dabar esu labai patenkinta, nera jokio perstejimo, pastebejau, kad ir issikyru sumazejo  thumbup.gif

nu *****,tai reiskia,as nusipirkau ta,kur tik kartais naudoti reikia g.gif konsultante sake ,kad jie NIEKUO nesiskiria blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 24, 01:34)
o vyrams ka naudot sitam reikalui?negi moteriska prausikli? blush2.gif  biggrin.gif

na, manasis naudoja ta pati Margaritos su pieno baltymais. Manau, kad ten nieko nenutiks blogo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 23, 13:55)

Dabar nusipirkau vaistineje Lactacyd femina, o dar akcija buvo tai uz viena mokedama, gavau du buteliukus.

Kokia kaina ir kokioje vaistineje akcija? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vonioje stovi Margaritos prausiklis su pieno baltymais, jei neklystu, dar yra su alavijais - visai neblogai.
Atsakyti
QUOTE(frizzy @ 2008 06 23, 19:12)
as irgi visa laika naudojau lactacyd  thumbup.gif o kur dabar akcija tokia, reikia nusipirkti,nes i pabaiga eina  smile.gif

Eurovaistineje ax.gif

QUOTE(Maserati @ 2008 06 23, 23:34)
o vyrams ka naudot sitam reikalui?negi moteriska prausikli? blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
nu *****,tai reiskia,as nusipirkau ta,kur tik kartais naudoti reikia g.gif  konsultante sake ,kad jie NIEKUO nesiskiria blink.gif

Manau vyrams tiks tas kuris tinka ir moterims rolleyes.gif
Ziurint kokios talpos, nes jei 200 - tai cia kiekvienai dienai, o 250 - tai koncentratas, kuri siaip patartina praskiest vandenuke, bet as neskiedziu o tik maziu jo paimu, tai va sitas ir yra, kuri reikia reciau naudot.
Dabar tokios vaistininkes doh.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 06 24, 08:18)
na, manasis naudoja ta pati Margaritos su pieno baltymais. Manau, kad ten nieko nenutiks blogo blush2.gif
Papildyta:
Kokia kaina ir kokioje vaistineje akcija? bigsmile.gif

kainos neatsimenu, kazkas apie 26Lt lyg, daug pirkau, tai tik bendra suma isiminiau blush2.gif
Atsakyti
Esu nemazai tu prausikliu isbandzius, bet siuo metu apsistojaus ties Faberlic ax.gif Svelnus ir malonaus kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
Naudojau Cliven putas, bet neseniai prie Lactacyd persimečiau smile.gif
Atsakyti