Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

O man kaskada ginekologe pasake kad "Margarita" su pieno baltimais (melyna) lb gerai ! rolleyes.gif tai nuo to laiko ir naudoju... man viosai patinka ax.gif
Atsakyti
Naudoju Cliven Intimo skystą muilą thumbup.gif Dar kartais mama nuperka ką nors iš Oriflame, bet aš vis tiek pirmenybę teikiu Cliven mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti Dr.Wolf firmos Vagisan prausikli. Jis nepigus - kainuoja ~50 Lt, bet jo uztenka geriems metams (jei ne ilgiau). Ji rekomenduoja ir ginekologai. Nzn, as katik pirkau jau antra, ir nesigailiu isleistu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 23, 11:55)
Naudojau Margaritos, tikrai geri, bet.....jei nera jokiu problemeliu. Nes man buna, kad ir isskyru padaugeja ir nemalonus perstejimas.
Dabar nusipirkau vaistineje Lactacyd femina, o dar akcija buvo tai uz viena mokedama, gavau du buteliukus. Vienas prausiklis truputi parfumuotas, toks kasdieninis sakyciau, o kitas kaip supratau stipresnio poveikio, nes naudojamas po  smileysex.gif , per mmm dienas, tais kartais, kai reikia kruopstesnes higienos.  biggrin.gif  Dabar esu labai patenkinta, nera jokio perstejimo, pastebejau, kad ir issikyru sumazejo  thumbup.gif

Labai geras sis prausiklis thumbup.gif jau virs dvieju metu naudoju ir jokiu nusiskundimu juo neturiu thumbup.gif ir beje jo ilgam uztenka
Atsakyti
Naudoju "Krasnaja linija". Nuo Margaritos intymios higienos prausikliu mane kamavo nepakeliamas niezulys. Is pradziu dar nelabai susigaudziau kas prie ko. Galvojau, kad kazkokios kitos priezastys, ginekologiniai susirgimai ir pan. Tuo metu kaip tik baigesi mano naudotas Margaritos prausiklis su alavijais, ir visi nemalonus pojuciai po keliu dienu liovesi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 07 05, 23:01)
Naudoju "Krasnaja linija".  Nuo Margaritos intymios higienos prausikliu mane kamavo nepakeliamas niezulys. Is pradziu dar nelabai susigaudziau kas prie ko. Galvojau, kad kazkokios kitos priezastys, ginekologiniai susirgimai ir pan. Tuo metu kaip tik baigesi mano naudotas Margaritos prausiklis su alavijais, ir visi nemalonus pojuciai po keliu dienu liovesi.  4u.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats buvo su Carefree su ramunelem prausiklio,nuo yprastinio Carefree to lyg ir nebudavo.Maniau kazkas negerai,bet pakeiciau prausikli ir viskas puiku.
Atsakyti

Man geriausias Cliven Intimo skystas muilas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 25, 15:28)
Eurovaistineje  ax.gif
Manau vyrams tiks tas kuris tinka ir moterims  rolleyes.gif
Ziurint kokios talpos, nes jei 200 - tai cia kiekvienai dienai, o 250 - tai koncentratas, kuri siaip patartina praskiest vandenuke, bet as neskiedziu o tik maziu jo paimu, tai va sitas ir yra, kuri reikia reciau naudot.
Dabar tokios vaistininkes  doh.gif
kainos neatsimenu, kazkas apie 26Lt lyg, daug pirkau, tai tik bendra suma isiminiau  blush2.gif

Lactacyd 200 ml yra ir hyper maximoje vilniuje,siek tiek pigiau ten nei eurovaistinej:)
Atsakyti
user posted image

sitas man super. turejau tokiu problemeliu blink.gif . nenorejau eit pas ginekologe... doh.gif tai pavartojau sita ir viskas susitvarke blush2.gif . man jis labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 07 08, 15:53)
user posted image
sitas man super. turejau tokiu problemeliu  blink.gif . nenorejau eit pas ginekologe...  doh.gif tai pavartojau sita ir viskas susitvarke  blush2.gif . man jis labai patinka.  smile.gif

O kur juo prekiauja? Kazkoks visiskai nematytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 07 08, 16:07)
O kur juo prekiauja? Kazkoks visiskai nematytas  g.gif

as ji pirkau akropolio maximoj vilniuj. jo sudetyje yra baltymu kazko, db nepamenu. butent to ingridiento pruasikliuse mano sesei ginekologe sake ieskot, todel lb apsidziaugiau radusi. blush2.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju "Abena" - labai geras, nealergizuoja. Pirkau "Eurovaistineje"...
Atsakyti