Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

Man visiškai jokie prausikliai netinka... verysad.gif Po prausimosi driaužia ir tokiai spuogeliais išberia. Tai tinka vienintelis daiktas - vaikiškas pigus muilas. doh.gif Gal kas ką patarsit YPATNGAI jautriai odai?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Avon firmos bekvapi ir esu labai patenkinta.Kaina nedidele,o kokybe gera.
Atsakyti
Dercome buvo ir bus pats sauniausias manau g.gif
Atsakyti
Muilas intymiai higienai nevartotinas.
Muilas - šarminės terpės, o makštyje ph (normalus) žemiau 4.
Jokios laktobacilos (pieno rūgšties) neišgyvens šarminės terpės g.gif .
Galima rinktis nuo pieno išrūgų (nepasterizuoto) iki skirtų prausiklių su pritaikytu ph (jautriai gleivinei - be kvapų, dažiklių ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaival: 11 liepos 2008 - 10:31
man pats paciausias Lactacyd femina,vaistinej pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 11, 11:42)
man pats paciausias Lactacyd femina,vaistinej pirkau  ax.gif

dar tik pirma karta naudoju bet man jis irgi good.gif dar kai buvo akcija tai dvi pakuotes nusipirkau bigsmile.gif vienas kasdieninei prieziurai kitas kaip vaistininke sake "apsiplovimui" g.gif lotuliukas.gif tai panaudoju ir ji kars nuo karto, bet ji skiest reikia nes ten tipo koncentratas blink.gif tai nelabai zinau kaip tai daryti blush2.gif bet jau turiu tokia sistemele cool.gif
Atsakyti
margarita :-)
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 11, 11:42)
man pats paciausias Lactacyd femina,vaistinej pirkau  ax.gif

va, man sitas irgi pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtes mama @ 2008 07 10, 22:40)
Man visiškai jokie prausikliai netinka... verysad.gif Po prausimosi driaužia ir tokiai spuogeliais išberia. Tai tinka vienintelis daiktas - vaikiškas pigus muilas. doh.gif  Gal kas ką patarsit YPATNGAI jautriai odai?? blush2.gif  4u.gif

as esu ypatingai jautri, radau sau tinkama, abena firmos. foto pamatysi ankstesniame puslapyje. 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka Avon bespalvis prausiklis.Jo kvapas kazkoks keistokas is pradziu pasirode, bet pati is tikruju visa diena jauciuosi labai svari ir jokio kvapelio.Naudoju dar tik pirma buteliuka, nu kol kas labai patenkinta, nes siaip esu linkusi i daznus uzdegimus ir kitokie nepadedavo.Esu pirkusi ir Margaritos, pakankamai svelnus, bet i vakara jau ir vel noredavosi apsiplauti.
Atsakyti
o man buvo taip, kad pasibaige mao prausiklis, tad pasinaudojau savo leliuko Seba Med duso zele (kudikiams), nuo to laiko viena perku vaikui prausti, viena sau, labai malonus pojutis , ir sudreke ''ten'' visada gerai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Naudoju Cliven skysta muila ir putas. is esmes patinka (putos labiau patinka) taciau atrodo kad sausina ten jis.... Beje, Clivenas tinka vyrams, maniskis juo naudojasi.

Irt neseniai nupirkau Margarita su pieno baltymais. thumbup.gif
Atrodo nesausina. ir pagal sudeti, tikrai maziau visokiu konservantu negu Clivene. Pabaigsiu Clivena ir naudosiu vien Margarita, nes dabar derinu - kas po ranka papuola..
Atsakyti