Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

reiks aiku eit,ka darysi smile.gif
Atsakyti
Čia, Vokietijoj, mane apžiūrėjo ir namo išleido labai fainas daktariukas ax.gif
tai jis sakė, kad negerai naudot net ir intymiai higienai muilo g.gif ir mano didžiausiam amo netekimui pasakė, kad kraujuot moterys turėtų 6sav blink.gif aš buvau kažkur girdėjus, kad tik 2.. tai kaip nustebau ir kiek jam juoko buvo (dėl mano veido išraiškos) blush2.gif lotuliukas.gif
o šiaip tai aš vėpla: susiradau šį skyrelį dėl vieno, o paskaičius nublūdijau kitur.. doh.gif paklaust norėjau, ar siūlėms gyjant gali niežtėt, ar man pienligė??
Atsakyti
na man ir kartais paniezti,bet retai,manau tai delto jog gyja siuta vieta schmoll.gif na ziuresiu ka sakys kai nueisiu,bet jei praeis tos meiles dienos blush2.gif
Atsakyti
Man ilgai ir labai skaudėjo po gimdymo... verysad.gif
Gydytoja sakė, kad jau galėsiu sėstis po 1 sav., bet man labai skaudėjo, todėl pradėjau bandyti sėdėti tik po 2 sav. ir tai labai atsargiai...
Baisų tarpvietės raumenų tempimą jaučiau beveik 4 savaites, negalėjau pastovėti ar eiti, atrodydavo, kad mano raumenys ten išsiskirs verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bet pagaliau, jau man geriau thumbup.gif jau galiu sėdėti ir eiti - nejaučiu diskomforto drinks_cheers.gif
Stengiuosi užpakaliuku kėdžių netrinti mirksiukas.gif nes dar jautrios randų vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat kirpo ir dar plysau verysad.gif gimdymo nenoriu net prisimint... jau reiks eit pas gydytoja pasitikrint (po 6 savaiciu), o man net pagalvot apie tai baisu doh.gif norejau paklaust kas jau buvo, ar skausmingas tas patikrinimas, ka ten daro? blush2.gif
Atsakyti
as ejau pas gydytoja po 2 men., bet skausmas vistiek buvo. tai yra eilinis patikrinimas, ar gerai gyja zaizdos, ar nera kokios infekcijos ir t.t
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 11 24, 17:43)
Man taip pat kirpo ir dar plysau  verysad.gif  gimdymo nenoriu net prisimint... jau reiks eit pas gydytoja pasitikrint (po 6 savaiciu), o man net pagalvot apie tai baisu  doh.gif  norejau paklaust kas jau buvo, ar skausmingas tas patikrinimas, ka ten daro?  blush2.gif

as buvau po 6sav ir visai neskaudejo,tiesiog patikrino ir paeme tepineli ir tiek...svarbiausia nebijot ir atsipalaiduot... smile.gif
Atsakyti
labukas, nu ir man plyso gimdan nuo iki kaip sakant, ir siuvo ir ko nedare, 2 savaites paskui ne pasedti negalejau o apie toleta ne priisimnti nenoriu doh.gif , bet po tu 2 saviciu tai tai greit viskas parejo, kai rekiejo eiti tikrintis pas daktare nebeskaudejo bevei tik tmepimo jausmas toks buvo ir viskas
o gyjant ir ma niezejo cia taip turi buti, tik aisku reiktu apisprausti maziausiai kokius5 karus per diena svariu vandeniu taip greiciau sugis 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia svariai uzlaikyti, daznai apsiplauti, kiek galima daugiau buti be kelnaiciu ir be paketo - vedinti zaizda, taip sakant, tada geriau ir greiciau gyja...
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 11 24, 20:09)
Svarbiausia svariai uzlaikyti, daznai apsiplauti, kiek galima daugiau buti be kelnaiciu ir be paketo - vedinti zaizda, taip sakant, tada geriau ir greiciau gyja...

Sutinku su Sirana thumbup.gif - man jau šitas "malonumas" senokai buvo, tas pirmas dvi savaites irgi nebežinojau nei kur dėtis, bet tiediog reikia atkentėti tą laiką, po to viskas greit pasimiršta ir vėl gyveni normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
po kiekvieno apsilankymo wc apsiplauti ir dar su kokiu zaizdas skatinciu gyti tepaliuku patepti ir tada bus thumbup.gif thumbup.gif
nors is medicinines puses, tai susiuvimas sugyja per keias dienas ir nebegali imti taip sau ir perplysti blush2.gif (nes po gimdymo man atrode, kad nuo staigaus kokio judesio ar nusiciaudejimo ims man ten ir isirs blink.gif blink.gif )
Atsakyti
Sveikos!

Mane irgi siuvo,nors nedaug as ten suplysau,bet labai skaudejo kai susiuvo,bet siulai istirpo ir viskas gerai.
Daba jauciu randeli kur susiuvo.
Atsakyti