Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Mane irgi siuvo nuo pradžios iki pabaigos schmoll.gif Susiuvo tirpstančiais siūlais, tai jau po 10 dienų sėdėjau ir jaučiausi visai gerai. Dabar praėjo 3 mėn. ir nejaučiu joko diskomforto. Kodėl visoms nesiūna su tirpstančiais siūlais, būtų daug paprasčiau, ištirptų ir viskas, negi dar ne visos ligoninės turi, daugiau nei keista. 21 amžius gi!
Atsakyti
Mane irgi siuvo. Susiuvo tirpstančiais siūlais, neleido sėdėti 2 savaites. Viskas gerai sugijo, tik kartais randą pamaudžia
Atsakyti
Man siuvo maksti - siuvimo metu neskaudejo, o siulai nepastebejau kaip iskrito.....nors nieks ir nesake,kad turi iskrist
Atsakyti
Mane du kartus kirpo ir dar plysau ziauriai,tai kaip siuvo 1.5 val nenoriu nei prisimint verysad.gif Paskui selke dvi savaites istiso zliumbimo,nes vos galedavau iki tuoleto nusliauzt blink.gif O dar buvo tokie karsciai kelias savaites po to,kai pagimdziau,tai zaizdos visai negyjo,supuliavo,nu vnzd baisiausi prisiminimai kokie tik gali but doh.gif Bet dabar jau neblogai,tik vienas randas,kur raumenys susiuti,dar kartais neblogai paskauda 4u.gif
Atsakyti
man tai siuvo tirpstančiais, bet 2 savites buvo kažkoks košmaras doh.gif O kai pasirodžiau po 6 sav. ginekologei, pasirodo viena siūlė,, paleista", tipo gal aš per anksti atsisėdau, arba blogai susiuvo, todėl taip ilgai ir skaudėjo blink.gif
Atsakyti
mane irgi siuvo, ale jokių nepatogumų ar skausmų nebuvo. Viskas užgijo, siūlai ištirpo/iškrito. Sugyjo viskas gerai. Nieko neskaudėjo thumbup.gif
Atsakyti
Mane taip pat siuvo,tai koki mėnesį jaučiau diskomfortą.
Atsakyti
mane taip pat siuvo, tirpstančiais siūlais mirksiukas.gif atsisėdau praėjus savaitei, nors ir buvau žiauriai suplyšus doh.gif bet buvo kita problema: organizmas nepriėmė tų siūlų, atsirado vadinamos granuliacijos, kurias reikėjo nukarpyti doh.gif bet nieko, viskas greitai susitvarkė ir jaučiuosi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
as tik itrukau keliose vietose. gydytoja sake siaip del vaizdo keliose vietose isiusim tad galejau jau sedeti po keliu valandu be jokio skausmo
Atsakyti
Jetau mergaites kaip baisu blink.gif uzjauciu jus ,nors pati to nepatyriau,bet uzteko perskaityt kaip jus kentejot,ir vis dar kenciat. Gimdziau su cezariu,tai pilvo randas taip greit uzgijo kad nespejau pastebet,antro irgi nenoriu gimdyt pati schmoll.gif .Sekmes jums ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi kirpo, susiuvo. Net nezinau kiek laiko negalejau sedet, bijojau i tualeta nueiti. doh.gif Nors praejo daug laiko, buna, kad ir dabar ta siule pamaudzia. O dabar dar gydytoja ispejo, kad antro gimdymo metu per ta pacia siule gali plysti. blink.gif
Atsakyti
mane irgi kirpo, siuvo su tirpstanciais siulais.skaudejo labai, bijojau ir atsisest ir i tuoleta eit smile.gif ir siules po to buvo patine, nu zodziu menesi kosmaras buvo, bet nuejau pas ginekologe, sako viskas oki biggrin.gif tei va nepergyvenk praeis mirksiukas.gif o randa dar ir dabar kartais paskauda. po kiekvieno apsilankymo tualete apsiplauk siltu vandeniu ir sausai nusluostik,taip greiciau baigsis tas kosmaras mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti