Mane irgi siuvo nuo pradžios iki pabaigos
Susiuvo tirpstančiais siūlais, tai jau po 10 dienų sėdėjau ir jaučiausi visai gerai. Dabar praėjo 3 mėn. ir nejaučiu joko diskomforto. Kodėl visoms nesiūna su tirpstančiais siūlais, būtų daug paprasčiau, ištirptų ir viskas, negi dar ne visos ligoninės turi, daugiau nei keista. 21 amžius gi!

Man siuvo maksti - siuvimo metu neskaudejo, o siulai nepastebejau kaip iskrito.....nors nieks ir nesake,kad turi iskrist
Mane du kartus kirpo ir dar plysau ziauriai,tai kaip siuvo 1.5 val nenoriu nei prisimint
Paskui selke dvi savaites istiso zliumbimo,nes vos galedavau iki tuoleto nusliauzt
O dar buvo tokie karsciai kelias savaites po to,kai pagimdziau,tai zaizdos visai negyjo,supuliavo,nu vnzd baisiausi prisiminimai kokie tik gali but
Bet dabar jau neblogai,tik vienas randas,kur raumenys susiuti,dar kartais neblogai paskauda

man tai siuvo tirpstančiais, bet 2 savites buvo kažkoks košmaras
O kai pasirodžiau po 6 sav. ginekologei, pasirodo viena siūlė,, paleista", tipo gal aš per anksti atsisėdau, arba blogai susiuvo, todėl taip ilgai ir skaudėjo

mane irgi siuvo, ale jokių nepatogumų ar skausmų nebuvo. Viskas užgijo, siūlai ištirpo/iškrito. Sugyjo viskas gerai. Nieko neskaudėjo

Mane taip pat siuvo,tai koki mėnesį jaučiau diskomfortą.
mane taip pat siuvo, tirpstančiais siūlais
atsisėdau praėjus savaitei, nors ir buvau žiauriai suplyšus
bet buvo kita problema: organizmas nepriėmė tų siūlų, atsirado vadinamos granuliacijos, kurias reikėjo nukarpyti
bet nieko, viskas greitai susitvarkė ir jaučiuosi puikiai

as tik itrukau keliose vietose. gydytoja sake siaip del vaizdo keliose vietose isiusim tad galejau jau sedeti po keliu valandu be jokio skausmo
Jetau mergaites kaip baisu
uzjauciu jus ,nors pati to nepatyriau,bet uzteko perskaityt kaip jus kentejot,ir vis dar kenciat. Gimdziau su cezariu,tai pilvo randas taip greit uzgijo kad nespejau pastebet,antro irgi nenoriu gimdyt pati
.Sekmes jums ir kantrybes

Mane irgi kirpo, susiuvo. Net nezinau kiek laiko negalejau sedet, bijojau i tualeta nueiti.
Nors praejo daug laiko, buna, kad ir dabar ta siule pamaudzia. O dabar dar gydytoja ispejo, kad antro gimdymo metu per ta pacia siule gali plysti.

mane irgi kirpo, siuvo su tirpstanciais siulais.skaudejo labai, bijojau ir atsisest ir i tuoleta eit
ir siules po to buvo patine, nu zodziu menesi kosmaras buvo, bet nuejau pas ginekologe, sako viskas oki
tei va nepergyvenk praeis
o randa dar ir dabar kartais paskauda. po kiekvieno apsilankymo tualete apsiplauk siltu vandeniu ir sausai nusluostik,taip greiciau baigsis tas kosmaras
sekmes