Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

as irgi plysau mane siuvo ir dabar po 9 men jauciu kad tada susiuvo negerai.nes kazkoks odos gabalas atsirado blush-anim-cl.gif2:negaliu nei myletis nei normaliai vaikscioti trinti labai pradejo apatiniai.nu tiesiog tragedija,o ka daryt nezinau? schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrejos mama: 11 spalio 2006 - 20:32
as pirma karta plysau ziauriai,nes mergina 4,5 kg islindo biggrin.gif tai po to kosmaras kazkoks schmoll.gif viskas taip istino,kad atrodziau kaip su kiausiniais unsure.gif
antra karta kirpo,o ir lelius mazesnis buvo.Labai greit sugijo ir jokio diskomforto nejauciau smile.gif
Trecia karta vel plysau schmoll.gif per pirma randa.gijo ilgai ir skausmingai.paskutine siule ir dabar jauciu verysad.gif
Isvada:geriau kirpti smile.gif bent jau mano atveju biggrin.gif tik nesuprantu.kodel manes nekirpo trecia kart g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sjurgita @ 2006 06 08, 18:03)
Na man irgi greit sugijo viskas. Pirmas dienas, oi gal savaitę siaubingai skaudėjo, bet 3 savaitę po gimdymo jau pati vairavau automobilį ir visus darbelius dirbau ax.gif .

drinks_cheers.gif lygiai taip ir man. Pirmą savaitę be tokių išrašytų žvakučių negalėjau nei pajudėti, o po staigiai viską atleido ir nereikėjo jokių siūlų traukyti, nei aš juos jaučiau. Be vandens niekuo spec. neapsiplovinėjau, o labiausiai padėjo oro vonios thumbup.gif
Atsakyti
Mane kirpo... Pirmas 4 dienas tai labai nesmagiai grauze, sakudejo, bet kai tik pajusdavau diskomforta, tai po drungnu vandenuku lengva duso srovele apsiplaudavau ir kaskart po tualeto apsiprausdavau,stengiausi kad ten nuoga butu,(tinklines kelnaites nesiojau) tai vaiksciojau su chalatu ar naktinukais... Po 1 sav jau nejauciau jokio diskomforto, bet 5 savaite atsirado guziukas, paskui pulinukas, as ji isspaudziau, su spiritu pavalaiu kelis kartus ir dabar viskas thumbup.gif nei tempia, nei mylintis skauda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo su pirmu problemos, pirmą kartą man kirpo nes sūnus buvo 4050g tai kai susiūvo po kokių dviejų savaičių man truko kraujagyslė, tai paeiti negalėjau, nuvežė pas gydytoją, o ji išraukė kokius du dvidešimtinius švirkštus kraujo verysad.gif doh.gif O kai antrą gimdžiau irgi nemažą 4180g, bet jau plyšau, nežinau kodėl nekirpo, bet gal ir geriau jau praėjo 16 dienų, o aš jaučiuosi puikiai thumbup.gif siūlai patys iškrito ir jau viskas baigia sugyti ax.gif
Atsakyti
Man irgi kirpo,ir plysau.Tai jau kai susiuvo,negalejau savaityte sedet normaliai,bet ka jau cia kalbet,kokias 2sav.bijojau ant pilvo atsigult lotuliukas.gif .Siuliukus tai pastoviai stebedavau.Per 2savaites visi istirpo ir iskrito.Randu nebera. thumbup.gif .Aisku mylintis tempimas siek tiek jauciasi is pradziu.
Atsakyti
Kad susiuta tarpvietė geriau gytų , padeda homeopatinės tabletytės Traumeel, 50tabl. tinka ir maitinančioms mamos. Man padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
trečią dieną jau galėjau sedėt be jokių pagalvių, dar po poros dienų galėjau kad ir polkas šokt ax.gif (nebandžiau...) didesnė bėda, kad normalių paketų čia neradau. pratus prie libresse buvau, o Vok jų nėra.. prasikankinau, prišuto viskas doh.gif tai lakstau dabar tik su kelnaitėm kur nuo nėštumo liko blush2.gif
šiand sunerimau, ko man tie siūlai nekrenta.. čia prisiskaičiau blink.gif paprašiau MB, kad nufotkintų kaip ten atrodo blink.gif blink.gif SIAUBE: pamačiau, kad pažaliavę blink.gif blink.gif bet MB nuramino, kad tai siūlai tokios spalvos unsure.gif bet aš kelnes gerai pridėt spėjau..
eina sau, kaip nenoriu, kad kas prie tos skylės dar besiliestų schmoll.gif
Atsakyti
siuvimas siuvimui nelygu taip kaip ir siulu yra visokiu storiu mirksiukas.gif vienoms susiuta buvo storeniais taip kad jie ir tirpti turi ilgiau smile.gif kitoms kitaip, kirpo ir siuvo ir mane, matyt ir tu siulu storio neatitaike, nes betirpstant siulams ir zaizda veresi doh.gif vai tai dziaugsmo buvo, ilgai neatsisedau blink.gif , bet dabar tai rodos viskas lyg ir normaliai, aisku nuo apatiniu ir nuo iklotu patrina tai paskausta,o siaip atrodo viskas gerai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos.man irgi kirpo,tai sedet negalejau 2sav,gyd liepe po kiekvieno ejimo i tualeta apsipraust,taigi jau menuo praejo ir nebeskauda,padejo vaiksciojimas nes stiprino raumenis thumbup.gif tik va niekaip nesuprantu kodel as vis dar kraujuoju,nors atrode jog jau viskas,po savaites vel tas pats? g.gif ir ar galima eit pas ginekologe jei sergu,nes po 6sav reiks eit?
Papildyta:
beje as plaudavau su intymiai higienai skirtu muilu
Atsakyti
beje visad plaudavausi su imtymiai higienai skirtu muilu
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujai iskepta @ 2006 10 26, 14:31)
sveikos.man irgi kirpo,tai sedet negalejau 2sav,gyd liepe po kiekvieno ejimo i tualeta apsipraust,taigi jau menuo praejo ir nebeskauda,padejo vaiksciojimas nes stiprino raumenis thumbup.gif  tik va niekaip nesuprantu kodel as vis dar kraujuoju,nors atrode jog jau viskas,po savaites vel tas pats? g.gif  ir ar galima eit pas ginekologe jei sergu,nes po 6sav reiks eit?
Papildyta:
beje as plaudavau su intymiai higienai skirtu muilu

Nueik,neapziures,bet bent jau pakonsultuos mirksiukas.gif
Atsakyti