Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Man tai viskas gerai buvo, desimt dienu negalejau sedeti, tai po tu 10 gal ir nebeskaudejo... g.gif Po dvieju savaiciu tikrai nebeskaudejo. Gal negraziai susiuvo, arba daug prakirpti reikejo. Siaip sisiojant man tikrai neskaudejo...
Atsakyti
QUOTE(Zirziukas @ 2005 09 30, 14:29)
Gimdymo metu man prakirpo ir siuvo tirpstanciais siulais. Nuejus i tualeta visa laika labai skauda. Skauda ir vaikstant, o dar ir hemarojus kiausinio dydzio islindes kuri po men. chirurgai zada operuoti. Po kiek laiko turi nustoti skaudeti kirpta vieta ir ji uzgis? Kuo galima gydytis, ar galima gerti nuskausminamuosius.?

Sveika,
labai gerai suprantu tave, man buvo panašiai cry.gif Pirmas dvi savaites verkiau kaip skaudėjo ir siūles ir hemorojus buvo, maniau tas košmaras tęsis amžinai, bet pasirodo praėjo biggrin.gif Viskas užgyja maždaug 3-4 savaitę, priklauso nuo siūlės ir žaizdos... Aš vartojau tokias žvakutes nuo skausmo, jei reikės pažiūrėsiu kaip vadinas, o nuo hemorojaus - gydytojas išrašė tokias žvakutes - Posterisan Forte - tikrai labai padėjo, dar liepė gerti paracetamolio po 8 tab. per dieną blink.gif Paracetamolį galima vartoti žindant, jį net kūdikiams duoda smile.gif O dėl operacijos patarčiau tikrai neskubėti - po jos būna blogiau nei po gimdymo - skausmas nerealus, aš irgi galvojau, kad man reikia operacijos, bet kažkaip viskas praėjo ir be jos, nors netikėjau doh.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pasidalintas mintis!
Atsakyti
Zirziukui kaip ir atsakyta, bet norėčiau pratęsti. Gal kas patars ar yra panaŠoje situacijoje cry.gif (nutariau, kad mano problema labiau tinka šiai temai, o ne UŽ MIEGAMOJO DURŲ)
Mane kirpo ir susiuvo, bet po to neskaudėjo nei WC, nei hemorojus išlindo, galėjau normaliai sėdėti (tai ir dariau, kol akušerė neperspėjo,kad man, kirptai, negalima tvirtai sėdėti smile.gif )
Vėliau gydytoja sakė, kad viskas idealiai sugiję, tačiau būnant su vyru skauda. Toks jausmas, kad vienoj pusėj plėštų audinius. MAMOS ŽURNALE skaičiau, kad tokiais atvejais reikalinga ginekologinė operacija. NA, nelabai norėčiau po peiliu gultis... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2005 10 11, 19:31)
Vėliau gydytoja sakė, kad viskas idealiai sugiję, tačiau būnant su vyru skauda. Toks jausmas, kad vienoj pusėj plėštų audinius. MAMOS ŽURNALE skaičiau, kad tokiais atvejais reikalinga ginekologinė operacija. NA, nelabai norėčiau po peiliu gultis...  cry.gif

Manau, tave per daug susiuvo, todėl ir vargstat dabar, man irgi panašiai buvo po pirmo gimdymo ax.gif Tiesiog gydytojas pamanė, kad bus visai gerai, jei būsiu kaip mergaitė vėl, todėl tarsi teko viską iš naujo pradėti su vyru blush2.gif Vėliau jau viskas susitvarkė savaime... tačiau, jei tau tai tęsiasi jau ilgai, pasitark su gydytoja, gal visai nereik tos operacijos...

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2005 10 11, 20:31)
Zirziukui kaip ir atsakyta, bet norėčiau pratęsti. Gal kas patars ar yra panaŠoje situacijoje   cry.gif  (nutariau, kad mano problema labiau tinka šiai temai, o ne UŽ MIEGAMOJO DURŲ)
Mane kirpo ir susiuvo, bet po to neskaudėjo nei WC, nei hemorojus išlindo, galėjau normaliai sėdėti (tai ir dariau, kol akušerė neperspėjo,kad man, kirptai, negalima tvirtai sėdėti  smile.gif )
Vėliau gydytoja sakė, kad viskas idealiai sugiję, tačiau būnant su vyru skauda. Toks jausmas, kad vienoj pusėj plėštų audinius. MAMOS ŽURNALE skaičiau, kad tokiais atvejais reikalinga ginekologinė operacija. NA, nelabai norėčiau po peiliu gultis...  cry.gif

blink.gif manau,kad tikrai per daug susiuvo.Man po gimdymo, net tik tarpvietę,bet ir prie šlapimtakio blush2.gif susiuvo.Dažnai jausdavau stiprų tempimą doh.gif ,bet dabar jau metai laiko preėjo ,ir viskas jau susitvarkė .Jau nebeskauda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 12 spalio 2005 - 10:40
Dėkui, žibaliux ir estrella! smile.gif o tai visai jau nesmagu buvo. juolab, kad gydytoja, pas kurią gimdžiau, geriausia mamos draugė. gimdant jau dzin viskas buvo, o dabar kažkaip jau blush2.gif blush2.gif blush2.gif kalbėt su ja apie tokius reikaliukus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as ir norejau pasikonsultuoti su jumis smile.gif po gimdymo dar nepraejo 3 sav. plysau ir prie slapimtakio ir prie klitorio,vienu zodziu visa ir daug, man atrodo lyg ir sugijau,bet retkarciais vis paskauda,patempia.Bet kaip supratau taip ir turi buti? Dar po savaiteles tureciau geriau pasijusti? O gal verta nerimauti?
Nes pastoviai ten jauciu toki isausejima ir perstima blush2.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2005 10 12, 15:17)
Sveikos mergaites, as ir norejau pasikonsultuoti su jumis smile.gif po gimdymo dar nepraejo 3 sav. plysau ir prie slapimtakio ir prie klitorio,vienu zodziu visa ir daug, man atrodo lyg ir sugijau,bet retkarciais vis paskauda,patempia.Bet kaip supratau taip ir turi buti? Dar po savaiteles tureciau geriau pasijusti? O gal verta nerimauti?
Nes pastoviai ten jauciu toki isausejima ir perstima  blush2.gif  sad.gif

Man savaime prėjo,bet visgi tu pasikonsultuok su gydytoja ax.gif
Atsakyti
Man tarpvietė neplyšo, tačiau iplyšo gimdos kaklelis bei dar keliose vietose sukabino žaizdeles. Jau praėjo 4 sav. po gimdymo, o as vis dar su pirštu apčiuopiu siulų mazgelius, vadinasi ir mane susiuvo paprastais siulais? Beje vienas siulelis iskrito... g.gif
Atsakyti
Man ir teko pajausti tą siuvimo malonumą doh.gif . Skaudėjo apie dvi savaites. Nors po gimdymo praėjo beveik du metai ir tai kartais jaučiu kur buvo siūta sad.gif .
Atsakyti
Nesuprantu kaip daktarai leidžia sau tokiose vietose siūti netirpstančiais siūlais ar jie įsivaizduoja, kad didelis malonumas kankintis kol tuos siūlus išsitrauki, kol nežinojau tai vien nuo minties apie siūlų traukinėjimus purtė, po gimdymo ir tarpvietės siuvimo jau nesinorėjo kad ten vėl lįstų, bet pasirodo siūlai tirpstantys buvo tai kankintis neteko, užtenka, kad paskui 2sav išvis atsisėst negali, o dar 2 kankiniesi kol patogiai įsitaisai nes visur dar tempia,gerai kad jau praeina visi šiti nemalonumai nors kartais būna tokių dienų, kad net nežinodama galiu pasakyt kokio ilgio siūlė ir kurioj tiksliai vietoj, nes apima toks durnas jausmas lyg ten tirptų ir dilgčioja visa tarpvietė.
Atsakyti