Klinikose man 2 savaites su kalio permanganatu pridegindavao - tikrai geriau. Aisku, siek tiek pridega, bet ir tas tinimas mazta, ir siaip dezinfekuojasi. Plius kai man ta plysima lope valanda laiko, tai matyt buvo ka
Matau mamos dar vargsta su hemarojum. Ir pas mane buvo tas geris, plius toks, kad sake tokio nemaciusios

Visa vaistines pasiula isbandziau, niekas nepadejo. Tad draugiuke i homeopatine vaistine Kaune, Rotuses a. nuvaziavo nupirko tepaliuka specialu - akyse prasviesejo, kaip mat viskas gyti pradejo, po paros stiprus pagerejimas buvo. Tikrai rekomenduoju. Kam parekomenduoju, tos dekoja veliau is visos sirdies. Dar geras dalykas yra sermuksnio uogytes po keleta i diena suvalgyti.
O del siuluku - kad ir tirpstantys, ne visi mazgeliai nukrenta, kai kuriuos reikia istampyti, man ir po menesio gerokai teko pavargti. Man taip pat bvuo siule prairusi siek tiek, per kitas proceduras po gimdymo (isvalymus), bet nieko, sugijo viskas graziai. Taip kad nepergyvenkit, o jei kas - maukit pas daktariukus
Prielaidos klaida lemia ir išvados klaidą.
(Baxterio dėsnis)