Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Klinikose man 2 savaites su kalio permanganatu pridegindavao - tikrai geriau. Aisku, siek tiek pridega, bet ir tas tinimas mazta, ir siaip dezinfekuojasi. Plius kai man ta plysima lope valanda laiko, tai matyt buvo ka ax.gif

Matau mamos dar vargsta su hemarojum. Ir pas mane buvo tas geris, plius toks, kad sake tokio nemaciusios blush2.gif Visa vaistines pasiula isbandziau, niekas nepadejo. Tad draugiuke i homeopatine vaistine Kaune, Rotuses a. nuvaziavo nupirko tepaliuka specialu - akyse prasviesejo, kaip mat viskas gyti pradejo, po paros stiprus pagerejimas buvo. Tikrai rekomenduoju. Kam parekomenduoju, tos dekoja veliau is visos sirdies. Dar geras dalykas yra sermuksnio uogytes po keleta i diena suvalgyti.

O del siuluku - kad ir tirpstantys, ne visi mazgeliai nukrenta, kai kuriuos reikia istampyti, man ir po menesio gerokai teko pavargti. Man taip pat bvuo siule prairusi siek tiek, per kitas proceduras po gimdymo (isvalymus), bet nieko, sugijo viskas graziai. Taip kad nepergyvenkit, o jei kas - maukit pas daktariukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2005 05 11, 09:02)
Kaip tik ir man aktuaus klausimas.
Mane tipo susiuvo su tais siūlais, kurie patys iskris, kuriu sake nereikia istraukti  - o ar jie tirpstantys ar ne ka as zinau g.gif Dabar 6 para, man neskauda siūlės, jau sedziu, skaua tik hemoroju blush2.gif , ir tik kai prausdamasi uzkabinu siula su rankom, ir patraukiu, tada suskausta... Bet baisu pasidarė čia pasiskaičius. Išvis man nepatikna nauja politika negydyti ligoninej, bent jau Kauno II-ojoj, siūtų tarpviečių. Kiek pamenu Mažylyje apiplaudavo ir su kaliu perman. praplaudavo, jokių problemų neturėjau, nors ir siūta buvau, ir jokie siūlai nesimaišė niekur... O dabar grįžau iš ligoninės jaučiausi nekaip, pati su kaliu namie persiploviau, žymiai geriau pasidarė, efektas iš karto, tik va su tais siūlais kas bus? blink.gif  blink.gif

Būtent dėl šių ir kitų dar baisesnių dalykų likau pakraupusi dėl gimdyvių priežiūros 2 Kauno ligoninėje ir gydytojos Šilkaitienės elgesio po gimdymo ... doh.gif
Atsakyti
O man gydytojas tiktai margancovke apiplauti kuo dazniau ir pasake. Nieko, sugyjo, o siulai gal menesi krito po truputi smile.gif
Atsakyti
viespatie, as dar nepagimdziau, bet kai cia paskaitau...nu siaubas kazkokstai. as jau dabar is proto kraustaus-mane pykina kiekviena ryta, isstorejau, slapimo pusle nelaiko, spuogais ismete, nervai pakriko, stogas pavaziavo...dar mama papasakojo, kad po gimdymo iskris dantys, kankins laktostaze, bus mazai pieno, skaudes nezmoniskai krutis, na ir aisku viska apvainikuoja suzalotos tarpvietes! na, dar aisku ir issimiegot pusmeti bus neimanoma...
nu laukiu as savo kudikelio, bet jau panika apima-jei jau dabar klykiu del kiekvienos smulkmenos, nuolat pavargusi, tai kas bus paskui, kaip as susitvarkysiu su vaiku?
JUMS PAMINKLUS REIK STATYT

o dar labai idomu, ka moterys anksciau darydavo, kai nebudavo tu masiniu tarpvieciu zalojimo? jos plysdavo? bet paskui juk vistiek po 10 vaiku pagimdydavo? arba mirdavo nukraujavusios? o seksa tai turbut visam gyvenimui tekdavo pamirst (bet tada su 10 vaiku nelogiskai gaunasi doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2005 05 19, 11:32)
viespatie, as dar nepagimdziau, bet kai cia paskaitau...nu siaubas kazkokstai. as jau dabar is  proto kraustaus-mane pykina kiekviena ryta, isstorejau, slapimo pusle nelaiko, spuogais ismete, nervai pakriko, stogas pavaziavo...dar mama papasakojo, kad po gimdymo iskris dantys, kankins laktostaze, bus mazai pieno, skaudes nezmoniskai krutis, na ir aisku viska apvainikuoja suzalotos tarpvietes! na, dar aisku ir issimiegot pusmeti bus neimanoma...
nu laukiu as savo kudikelio, bet jau panika apima-jei jau dabar klykiu del kiekvienos smulkmenos, nuolat pavargusi, tai kas bus paskui, kaip as susitvarkysiu su vaiku?
JUMS PAMINKLUS REIK STATYT

o dar labai idomu, ka moterys anksciau darydavo, kai nebudavo tu masiniu tarpvieciu zalojimo? jos plysdavo? bet paskui juk vistiek po 10 vaiku pagimdydavo? arba mirdavo nukraujavusios? o seksa tai turbut visam gyvenimui tekdavo pamirst (bet tada su 10 vaiku nelogiskai gaunasi doh.gif )

Nu tu cia ir siaubiaku prirasei. Tikrai nera viskas taip baisu doh.gif mirksiukas.gif Ne visoms juk vienodai ax.gif Ir nepergyvenk taip is anksto. doh.gif Ne visos plysta ir ne visas kerpa schmoll.gif Taip kad lauk ramiai savo leliuko ir galvok pirmiausia apie malonius dalykus mirksiukas.gif Sekmes tau!! 4u.gif
Atsakyti
man apie 6 savate siules istirpo. kantrybes merginos!
Atsakyti
Oi aciu merginos biggrin.gif .Ne man vienai tie vargai, tai is karto lengviau. Buvau isvykus tai dabar tik prie kompo prisedau blush2.gif .O man pasirodo tikrai mazgeliai buvo-visi trys.Bet isvargau juos pati.Viena isstumti padejo tas nelemtas viduriu uzkietejimas blink.gif , o kitus du pries veidrodeli su pincetu pati istraukiau.jau po gimdymo du menesiai, o paskutini mazga istraukiau tik pries pora savaiciu.Bet uz tai dabar ramu ir visi skausmai baigesi.aisku, nezinia kaip bus, kai vyras gris...
O ploviau as tik paprastu vandeniu, bet po kelis kartus per diena, nes nusiprausus labai palengvedavo.O po savo operaciju tai sunui israsytu bambutes spiritu padezinfekuodavau blush2.gif ir , aciu Dievui, infekciju isvengiau. biggrin.gif
Atsakyti
gera tema, gaila, kad po gimdymo nelabai buvo su kuo kalbetis. niekas man ligoninej dezinfekuotis neliepe, tai ir nedariau to. nieko blogo ir nebuvo.mazai buvo plysimu- nubrozdinimai. bet po kurio laiko siula viena issitraukiau apie 3 cm. sedeti galejau is karto, bet per drasiai tai padariau, tai po to paskaudedavo. vos nelabiau randus skaudejo per pirmas menesines, bet tuo viskas ir uzsibaige, tik santykiaujant- gal 2 men. be to kelis menesius vargau su slapimo nelaikymu- siaubas, slapinantis skaudejo, buvo neramu, bet gydytoja tuo metu atostogavo, tai taip ir praejo. dabar atrodo viskas tvarkoj, tik tualetan noreciau reciau vaiksciot. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 05 05, 12:35)
Nesvarbu, kaip kam buvo, bet temos autorė privalo apsilankyti pas ginekologą, nes, jei kas nors ne taip, gali baigtis labai liūdnai. Sakau iš savo patirties, nes aš pati per ilgai delsiau  cry.gif

o kas tau nutiko? Kalusiu, nes pati delsiu... Skauda susiuta vieta, pries dvi dienas pats is kazkur, is vidaus iskrito siulas... , o eiti pas ginekologa neprisiverciu... Nu siaubas, kaip negaliu as ten sugrizti... schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 18 birželio 2005 - 19:47
Po gimdymo man pasakė kad neplyšo ir kirpti nereikėjo, bet kažkokius kosmetinius pasiuvinėjimus padarė, įtrūkimų buvo. Pasakė, kad siūlai iškris po 1 - 1,5 mėn. Tai ir nežinau dabar ar reikia juos traukti anksčiau ar ne... Jau trys savaitės praėjo. Gal daktarai žino ką sako... g.gif
Atsakyti
Gimdymo metu man prakirpo ir siuvo tirpstanciais siulais. Nuejus i tualeta visa laika labai skauda. Skauda ir vaikstant, o dar ir hemarojus kiausinio dydzio islindes kuri po men. chirurgai zada operuoti. Po kiek laiko turi nustoti skaudeti kirpta vieta ir ji uzgis? Kuo galima gydytis, ar galima gerti nuskausminamuosius.?
Atsakyti
Man skaudėjo na kokias tris savaites.Ir dar man prasidėjo infekcija ,pradėjo pūliuoti doh.gif
Jei maitini ,dėl nuskausminamųjų pasitark su gydytoja.
Atsakyti