As irgi uzbegau pasiguosti, nes man praejus daugiau nei 3sav. vis negaliu kaip zmogus prisesti. Gal jus daktarai apsviete, kodel taip yra ir kada galima tiketis vel sedeti ant kedes ar vairuoti masina? As to visai nesitikejau, tai, aisku, niekieno is anksto neklausinejau. Mane jau ir panika ima, kad niekada taip ir neprisesiu Zodziu 12/19 pagimdziau dukra per vargus: pora kartu plysau ir turejo kirpti, ir dar hemorojus atsirado . Kaip daktaras sake, kad hemorojus turetu susitraukti per 4 sav., tai jau lyg neblogas progresas padarytas , bet va kodel negaliu prisesti, tai mane ir nervina, ir baime ima, kad taip ir nepasitaisys, ir liudna. Gal mano organizmas negerai atsiliepe i visus vaistus: su skatinamaisiais turejau gimdyti ir po to epidural leido i stuburo kanala. Dabar voneles darau 3 kartus per diena, tai palengveja po voneles, smagiau pasidaro, bet jei bandau sesti vel baisiai nemalonu.
Kiek jums, mamos, teko kankintis, kol pagaliau atsisedote ant kedes be problemu kaip pries nestuma? Man cia kaip invalide sau jauciuosi