Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Po antro gimdymo ir aš tą ,,malonumą" patyriau.Buvau labai suplyšusi cry.gif Bet siuvo tirpstanciais siūlais, ilgai negalėjau sėdėti, ilgai buvo patinimai, tempimai.Maniau, kad ten bus labai negražu, nes labai vaizdelis nepatiko schmoll.gif Bet viskas baigėsi tongue.gif Nubėgau po 3mėn pas kelis gydytojus(kad patikimiau būtų), jie kaip susitarę patvirtino, kad viskas puiku ir visi negalavimai baigėsi tongue.gif
Tik va su hemarojum, tai vis atsinaujina.Reiks ir šiuo galu rimčiau pasirūpinti tongue.gif Skaičiau, kad vonelės gerai, bet nėr kada g.gif
Atsakyti
Sveikutes, paskaicius tokiu jusu istvertu kanciu jau nebeisivaizduju kaip geriau gimdyt. Laukiuosiu pirmojo maziaus. Ka manot gal geriau jau cezario pjuvis negu tokios jancios toj vietoj, o dar paskaiciau kad kai kuriom mamytem gemarojus atsirado jau visai baisu pasidare.
Atsakyti
o mane vat uzpuole kitokia beda, neradau kur kitur rasyt, o naujos temos pradet neverta! Dabar mes jau 1menesio ir beveik savaites!Vel pradejau stipriau kraujuot!Jau atrode, kad vos vos tepa ir tuoj baigsis bvisi kraujavimai, o vakar vel pradejau visai stipriau dienai net neuztenka naktinio paketo!Ar cia kas nors blogai ar taip gali but!?Gal kam is jusu taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 05 05, 10:54)
Is pradziu nueik i lygonine, gal koks siulas likes, jis tau labai maiso....Dazniau apsiprausk vesiu, drungnu vandenuku, be to galetum pasitepti (ar vyras tau) medetku aliejumi, nestipriai, tiesiog lengvais prisilietimais, nes medetkos labai padeda gyti zaizdoms...Mani tai vyras mano trys plisimukus nuvalydavo is pradziu su tuo putuojanciu..sorry uzstrigo  ax.gif  blush2.gif , kad dezinfikuotu, po to su medetku aliejumi, liuks padeda, ir zaizdeles gyja daug greiciau, ir siap malonus vyro demesys.....o siuliuka gal is tikruju reiks istraukti....sekmes

Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2005 11 09, 12:26)
o mane vat uzpuole kitokia beda, neradau kur kitur rasyt, o naujos temos pradet neverta! Dabar mes jau 1menesio ir beveik savaites!Vel pradejau stipriau kraujuot!Jau atrode, kad vos vos tepa ir tuoj baigsis bvisi kraujavimai, o vakar vel pradejau visai stipriau dienai net neuztenka naktinio paketo!Ar cia kas nors blogai ar taip gali but!?Gal kam is jusu taip buvo?

gal tau vertetu pasirodyti gyditojui wub.gif wub.gif nenoriu gasdint gal tau ir nieko bet mano kriksto mamai taip buvo tai jai dare operacija dabar aisku nepamenu nes tai buvo pries kokius 10 unsure.gif metu
laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2005 11 09, 12:26)

Aš, Tavo vietoje, bent jau pasiskambinčiau gydytojui g.gif. Tikrai kraujavimas neturėtų atsinaujinti. O temperatūros ar neturi?
Atsakyti
Man po gimdymo gal po poros mėnesių prasidėjo mėnesinės, bet kraujavau, man rodos, daugiau nei po gimdymo. Net hig. paketus naudojau, skirtus po gimdymo ir taip gal kokia porą savaičių blink.gif . Gydytoja apžiūrėjus pasakė, kad viskas lyg ir normalu g.gif . Po to po poros mėnesių vėl susirgau panašiai. Visus metus mėnesinės buvo labai nereguliarios, bet dabar lyg ir susireguliavo 4u.gif , kaip pagal laikroduką ir negausiai ax.gif . Beje, per gimdymą taip pat buvo siūta ir tarpvietė, ir makštis verysad.gif
Atsakyti
Aš tai neplyšau. Pamenu gydytoja dar klausė, ar kerpam? Pasakiau, kad surizikuosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxe @ 2005 11 08, 20:26)
Sveikutes, paskaicius tokiu jusu istvertu kanciu jau nebeisivaizduju kaip geriau gimdyt. Laukiuosiu pirmojo maziaus. Ka manot gal geriau jau cezario pjuvis negu tokios jancios toj vietoj, o dar paskaiciau kad kai kuriom mamytem gemarojus atsirado jau visai baisu  pasidare.

Bet kokiu atveju nemanau, kad cezario pjūvis geriau, jis gi daromas tik neišvengiamu atveju, tada be abejo jis yra išsigelbėjimas. Šiaip žvelgiant iš kūdikio pusės, pačiam jam užgimti yra geriau, nes jis gauna net kažkokius hormonus užgimdamas, bent jau taip gydytojai sako (aš pati ne medikė tai nieko tiksliai paaiškinti negaliu), o juk nebūtinai tu turi plyšti ar tau turi atsirasti hemorojus, galbūt viskas bus sklandu kaip ir daugeliui moterų. Žiani, kaip sako: "Kas nerizikuoja - negeria šampano" wink.gif
Atsakyti
Man siuvo su tirpstančiais siūlais, bet velniškai skaudėjo gal dvi savaites schmoll.gif jei nebūtų buvę žvakučių, bučiau išprotėjusi
Atsakyti
QUOTE(eglytek @ 2006 01 04, 13:50)
Man siuvo su tirpstančiais siūlais, bet velniškai skaudėjo gal dvi savaites schmoll.gif jei nebūtų buvę žvakučių, bučiau išprotėjusi

man taip pat kai siuvo idejo zvakute kad neskaudetu wub.gif o po to kaip ir nebuvo didelio skausmo tik tempdavo jei netinkamai atsisesdavau ar siaip wub.gif
Atsakyti
As irgi uzbegau pasiguosti, nes man praejus daugiau nei 3sav. vis negaliu kaip zmogus prisesti. Gal jus daktarai apsviete, kodel taip yra ir kada galima tiketis vel sedeti ant kedes ar vairuoti masina? As to visai nesitikejau, tai, aisku, niekieno is anksto neklausinejau. Mane jau ir panika ima, kad niekada taip ir neprisesiu Zodziu 12/19 pagimdziau dukra per vargus: pora kartu plysau ir turejo kirpti, ir dar hemorojus atsirado . Kaip daktaras sake, kad hemorojus turetu susitraukti per 4 sav., tai jau lyg neblogas progresas padarytas , bet va kodel negaliu prisesti, tai mane ir nervina, ir baime ima, kad taip ir nepasitaisys, ir liudna. Gal mano organizmas negerai atsiliepe i visus vaistus: su skatinamaisiais turejau gimdyti ir po to epidural leido i stuburo kanala. Dabar voneles darau 3 kartus per diena, tai palengveja po voneles, smagiau pasidaro, bet jei bandau sesti vel baisiai nemalonu.

Kiek jums, mamos, teko kankintis, kol pagaliau atsisedote ant kedes be problemu kaip pries nestuma? Man cia kaip invalide sau jauciuosi schmoll.gif

Atsakyti