Na man irgi greit sugijo viskas. Pirmas dienas, oi gal savaitę siaubingai skaudėjo, bet 3 savaitę po gimdymo jau pati vairavau automobilį ir visus darbelius dirbau
.

QUOTE(leina @ 2006 03 31, 14:19)
tai tu lek greit pas savo gydytoja,o parlekusi vel pasipasakok!Man ir turbut taip buvo,tik as to laiku nepastebejau,gal per anksti koks siulas iskrito,ar susiuvo negerai,sugijo tai labai(man taip atrodo)blogai
Atrodo lyg kazko per daug butu like
,bet manau,kad rando pradzioje siulas iskrito,nebuvo kam padeti,tai visus darbus teko paciai atlikti,gal ir persistengiau,nepasisaugojau,o ka dabar po 2metu daryti ir nebezinau,po "meiles "kartais vis dar labai skauda ta vieta.Taigi,man atrodo,kad eik pas gyd.kaip tik gali greiciau,juk ramiau bus tau paciai!

Pamaciau tema ir prisiminiau kad ir pati cia pasireiskiau

Dabar Leina jau 2men praejo nuo mano posto, tai vadinasi tau jau 4

Na man buvo taip: as tada visgi nenulekiau pas daktare, ji pati atejo po keletos dienu ir apziurejusi pasake: viskas graziai gyja, nieks nepraire

Mane po gimdymo irgi susiuvo.Taip pat žadėjo,kad siūlai po 2 sav. iškris.Deja,siulai pradėjo kristi tik trečia sav., o visi iškrito tik po 2 men.Man irgi l. skaudėjo.Siūlau pasiėmus veidroduką apsižiūrėt tarpvietę, ar nėra paraudimo.Gal ten infekcija.Aišku, apsilankyt pas gydytoją irgi vertetų.
Siūlai siūlai. Net dabar baisu prisiminus, kiek vargau kol viskas susitvarkė. Kirpo nuo..iki...Susiuvo. Laikas ėjo, o man kaip negerėjo, taip negerėjo. Pastovėti ar vaikščioti galėjau max 1 val., po to prasidėdavo toooks tempimas, lyg kas į tarpvietę akmenį būtų įdėjęs. Ploviau "Tantum Rosa", medetkų nuoviru, bet... Viskas baigėsi tik tada, kai gydytojas truputį praskyrė susiuvimo vietą ir iš vidaus ištraukė apie 5 cm ilgio siūlą
Na kai sako kad per 2 sasv siulai iskris tikrai ne, menesi krito, trik pats nemalonumas tai kokia savaite buvo, bet sugijo liuks, nesijaucia nieko

man siulai istirpo greitai,tik siule dar ilgokai skaudejo,buvo tox tempimo ir durimo jausmas,bet sedet normaliai pradejau po 2 saviciu,o visiskai uzgijo randas peer menesi.
Man sugijo po poros savaiciu, pirma savaite kaip skaudejo
: Tikiuosi dabar nebereiks kirpt ir neplysiu

na man labai sunkiai gyja. po gimdymo jau greit bus 3 men, ir tik sendien gydytoja pasake kd jau viskas gerai ir sugijo.pirmas menesis buvo siaubingas.dar dabar jauciu lengva tempima ir kartais sudiegia.tikiuosi viskas greitai jau pasibaiks ir pagaliau galesiu vel jaustis savimi.
na, siulai tikrai per 5 dienas nesutirpsta ir neiskrenta
man menesi ar daugiau jie ten tirpo, galiausiai likucius pati pries veidrodi issitraukiau
tik va siaip as nepatenkinta susiuvimu.. kazkaip, manau, ne taip susiuvo.. ta prasme maudantis vandens ibega, pavyzdziui zvake darant ar kulversciu verciantis, oro tne prieina
ta prasme, makstis tai susitraukusi, bet is isores tas siuvimas kazkoks ne toks, kazin, ar kam dar taip irgi?

tik va siaip as nepatenkinta susiuvimu.. kazkaip, manau, ne taip susiuvo.. ta prasme maudantis vandens ibega, pavyzdziui zvake darant ar kulversciu verciantis, oro tne prieina

As atsisedau po 7 dienu,o siulai visiskai istirpo po menesio.Nenoriu ne prisimint pacio siuvimo ir gijimo,nemalonus jausmas.