Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

Oi merginos, prigasdinot jus mane unsure.gif
As maniau, pagersiu vaistukus pora menesiu ir pamirsiu tas skrandzio problemas, o pasirodo...jos visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti
sveiki,stai gavau receptuka su biciu pikiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
300ml spirito ir puse stiklines pikio,tik viska reikia kruopsciai isplakti plakama apie 10min paprastai,bet labai intensyviai.gerti reikia 3kartus per diena nuo 40 iki 60lasu(reikia kasdien didinti),lasinant i arbata arba piena,geriausiai veikia,gerti pries valgi 30min,letai.gydimo kursas 3-4 savaites,as pagerejima pajauciau po pirmos savaites.
sekmes gydantis,rasykit i AZ,jei kas neaisku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 11, 20:26)
sveiki,stai gavau receptuka su biciu pikiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
300ml spirito ir puse stiklines pikio,tik viska reikia kruopsciai isplakti plakama apie 10min paprastai,bet labai intensyviai.gerti reikia 3kartus per diena nuo 40 iki 60lasu(reikia kasdien didinti),lasinant i arbata arba piena,geriausiai veikia,gerti pries valgi 30min,letai.gydimo kursas 3-4 savaites,as pagerejima pajauciau po pirmos savaites.
sekmes gydantis,rasykit i AZ,jei kas neaisku 4u.gif  4u.gif

Sveiki,
as kankinuosi su sia bjauria liga. Buna, kad su tokiais skausmais, kad nors kauk... vaistai man nelabai padeda, tai sakiau bandysiu jusu receptuka, tik va kur gauti biciu pikio? (as is Kauno)
4u.gif
Atsakyti
Esu mačiusi bičių bikio turguje pirkti.

Man sakė, kad viena mergina išsigydė padidėjusį rūgštingumą gerdama sauso vyno. Tai jai buvo rekomendavę daktarai. Na man smalsu, ar iš tikro, nes man tai uždraudė daktarai vyną gerti g.gif unsure.gif
Atsakyti

Na kiek esu daktaru, kaip sakoma, "perejusi", tai kategoriskai neleido jokio vyno gerti... Gal jai buvo nerugstingumas, o kas kita?

Beje, nusipirkau vakar biciu pikio Eurovaistinej jau padaryto, tik jis vadinasi mediciniskai "Skystas Propolio ekstraktas", geriu nuo vakar vakaro, tai zinot nezinau ar sutapimas, bet siandien jauciuosi geriau, thu htu htu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte06: 20 gegužės 2008 - 13:17
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 20, 14:16)
Beje, nusipirkau vakar biciu pikio Eurovaistinej jau padaryto, tik jis vadinasi mediciniskai "Skystas Propolio ekstraktas", geriu nuo vakar vakaro, tai zinot nezinau ar sutapimas, bet siandien jauciuosi geriau, thu htu htu  mirksiukas.gif

Nieko neparašyta apie refliuksą ar skrandžio gydymą  g.gif

Preparato forma: 30ml tamsaus stiklo buteliuke.
    Paskirtis: Bičių pikio spiritinis tirpalas pasižymi ryškiu priešuždegiminiu, antiseptiniu veikimu. Vartojamas nuo burnos gleivinės uždegimo, anginos, faringito, ūminio bei lėtinio periodontito; pažeistam odos paviršiui gydyti.

VARTOJIMAS:

Pažeidus odą – 1 - 3 kartus dienoje dėti propolio ekstraktu suvilgytus tamponus.
      Infekcijų profilaktikai gerti 2 - 3 kartus dienoje 5 - 10 lašų tirpalą valgomajame šaukšte vandens.
      Sergant lėtiniu faringitu ir tonzilitu – 1 - 2 kartus dienoje 8 - 15 dienų tepamos tonzilės (migdolai). Burnos ir gerklės infekcijos gydomos 30 - 40 lašų pusėje stiklinės vandens tirpalu skalaujant daug kartų per dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 20 gegužės 2008 - 13:33
Mano sunui buvo nustatsytas gastroegzofaginis refliuksas,kai buvo astuoni metukai.Mums gydytoja sake butinai pakelti lovos gala (galvugali) apie desimt cm.Taip gulejo apie metus laiko,gerem metoclopramida ir prisiziurejom maista:vengem rukytu,keptu,riebiu gaminiu.Ir tikrai pasigydem.Zinoma reikia daug demesio ir kantrybes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 20, 14:16)
Na kiek esu daktaru, kaip sakoma, "perejusi", tai kategoriskai neleido jokio vyno gerti... Gal jai buvo nerugstingumas, o kas kita?
Beje, nusipirkau vakar biciu pikio Eurovaistinej jau padaryto, tik jis vadinasi mediciniskai "Skystas Propolio ekstraktas", geriu nuo vakar vakaro, tai zinot nezinau ar sutapimas, bet siandien jauciuosi geriau, thu htu htu  mirksiukas.gif

O po kiek lasu ir kaip daznai Tu ta biciu piki geri?
Atsakyti
Mane buvo gyde nuo astroezofaginio refliukso ligos,o pasirodo buvo nerviskai...Ir jokiu vaistu butu nereikeje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 05 23, 09:46)
Mane buvo gyde nuo astroezofaginio refliukso ligos,o pasirodo buvo nerviskai...Ir jokiu vaistu butu nereikeje doh.gif

O tai tyrimu nedare? Pagal ka nustate, kad gastro refliuksas? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Man 27 metai, skrandziu niekada nesiskundziau, kai artimieji minejo zodi "remuo" visada prasydavau paaiskint kas tai yra, man atrode nesuprantamas dalykas. Taciau kelis metus sergu letiniu tonzilitu - nuolat pulines anginos sunkiai gydomos, nuolat padidinta temperatura, bjauri savijauta. Nekas ir su plauciais: niekaip metu metais nepraeidavo bronchitai istisus metus kosejau, kosulio priepoliai budavo labai bjaurus prasidedavo dazniausiai kai ejau miegoti, net jei labai norejosi miegot tekdavo keltis ir 1-1,5 valandos tesesi labai varginantis kosulio priepolis su labai dideliu sudirginimu kazkur gerklej. Pulmonologai gyde mane hormoniniais inhaliatoriais, is pradziu atrodo jie kazkiek padedavo bet po menesio vis tas pats, isbandziau ju nemazai stipriu. Galiausiai gydytojai nusibodo kad as ateinu vos ne kas savaite su nerealiais karkalais ir anginom ir nusiunte mane i santariskes. Santariskese gydytoja nusiunte pasidaryti gastroskopijos. Ir ka jus manot? Nustate GERL, hiatine isvarza ir ezofagita su erozija strempleje. Buvau didziuliame shoke. Negalejau isivaizduoti kad TOKIOS N METU VARGINANCIOS PROBLEMOS yra visai del kito dalyko- GERL. Supratau kad tiesiog nekreipdavau demesio i ta rugsties atpilinejima, nezinojau kas tai yra. Nustojau vartoti inhaliatorius, man ju dabar nebereikia, kosulis praejo po antibiotiku kurso, ingaliaciju etc. kaip pradejau stebeti padeti su rugstimi. Dabar eisiu gydytis ta GERL. Labai tikiuosi kad man ir su gerkle pageres, nes LOR gydytoja tvirtina kad mano ziaurius pulines anginos kuriom niekas nepadeda net antibiotikai tai irgi del GERL.... Ar jus girdejot apie tai? Kaip manot ar gali puliniai tonzilitai del to buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin4ia: 06 birželio 2008 - 09:21
QUOTE(Lin4ia @ 2008 06 06, 09:19)
Ar jus girdejot apie tai? Kaip manot ar gali puliniai tonzilitai del to buti?

Taip, gali būti, aš irgi apie tai girdėjau...refliuksas gali daugybę ligų sukelti - ar anginas, ir kosulius, gerklės uždegimą, stomatitą... ax.gif n
Atsakyti