Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

nu va priregistravau liepos pirmai dienai ziuresim kaip ten bus...gal reiks paklausti daktaro gal tikrai kokiu vaistu turi kad apsnustu...taip sake nebijau o kai data pasakiau ziuriu kiad jau susijaudines vaiksto vargselis...
Atsakyti
nu vot mes jau po visko...tiek buvo pablogeje jam prasidejo ir stamatitas pilvo skausmai nervai paeme nutraukiau visus vaistus ir pradejom bulviu sultis gert zaibiskai viskas pasikeite...matyt vaistai nebetiko...nu prarijo vaikinas tai greit 2 minutes uztruko ir parejo laimingas...pasirodo viskas siuo momentu viskas ten gerai tai dabar eisim pas lor o veliau del tuberkuliozes tyrima darys seip gali sake buti ir nervinis tikas todel ir krenksce pastovei....tai dabar galvoju ar nebereikalo tiek vaistu rijo jei ne tas buvo nors is kitos puses rugstis tai jaute...tu barone man atrodo rimciau patirk gal ir jam vaistai netinka nes jei gere lanzul tai ten parasyta kad gali buti stomatitas tai manajam kai gere 3 sykius buvo...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 07 02, 21:51)
.tu barone man atrodo rimciau patirk gal ir jam vaistai netinka nes jei gere lanzul tai ten parasyta kad gali buti stomatitas tai manajam kai gere 3 sykius buvo...

Mes geriam Omeprozolį tris mėnesius, o stomatitas vaiką jau porą metų vargina unsure.gif Šiandien turėjom pas gastroenterologą eiti, bet taip gavosi, gydytojo nėra ir neaišku kada bus ir kada dabar iš viso pakliūsim, nervai ima, neaišku kas ten vaikui stemplėje, nežinau, rytoj skambinsiu į santariškes kada ten gautume taloną unsure.gif tuo labiau kad eilės nemažos, o mėnuo čia mėnuo ten vaistus gerti tai nežinau nežinau, kad dar blogiau nebūtų unsure.gif Kaip nervina tokia sistema, kai gydytojai laiku nežiūri, o kai pati prisikasiau iki to kad rado vaikui ligą, tai dabar reikia blaškytis nuo vieno gydytojo prie kito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 07 03, 00:12)
Mes geriam Omeprozolį tris mėnesius, o stomatitas vaiką jau porą metų vargina unsure.gif Šiandien turėjom pas gastroenterologą eiti, bet taip gavosi, gydytojo nėra ir neaišku kada bus ir kada dabar iš viso pakliūsim, nervai ima, neaišku kas ten vaikui stemplėje, nežinau, rytoj skambinsiu į santariškes kada ten gautume taloną unsure.gif tuo labiau kad eilės nemažos, o mėnuo čia mėnuo ten vaistus gerti tai nežinau nežinau, kad dar blogiau nebūtų unsure.gif Kaip nervina tokia sistema, kai gydytojai laiku nežiūri, o kai pati prisikasiau iki to kad rado vaikui ligą, tai dabar reikia blaškytis nuo vieno gydytojo prie kito unsure.gif

Jei ka nors rekomenduos des stomatito, parasyk, man labai aktualu ax.gif
Vaistus geriu jau kokius 5 men. kol kas nelabai padejo.
Siandien nupirkau linu semenu, nuo ry pradesiu gert, sako po menesio atsigauni tai tikiuosi bent tai pades unsure.gif
Atsakyti
butinia parasykit ar padejo linu semenu aliejus. As tai geriu mezimforte ir raniberla. bet labai retai, derinu maista, geriu neurorubina (stiprus b vitaminas) ir pakankamami normaliai tas skrandis jauciasi.
Atsakyti
galiu pasakyti, kad man visai neblogai tos linų semenys 4u.gif
Atsakyti
seip linu semenys gerai jei priima organizmas...draugei tai baigesi liudnai suvidurevo ...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Prieš savaitę dariausi endoskopiją unsure.gif Žodžiu, užrišo visus pieniškus produktus, bet kokią duoną, obuolius. ir dar galybę visko.
patarė naminį receptą: lygio dalim spirito, alijošiaus sulčių ir medaus sumaišyti, palaikyti tris savaites ir kas rytą po du valgomuosius šaukštus. O vaistukus gerti lanobax ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif As irgi turiu sia problema verysad.gif . Nebuciau suzinojus jei su balsu nebutu pasidare blogumai... Tapo labai uzkimes tai kai nuejau pas daktara paaiskejo kad viskas del skrandzio refliukso. Ten tos kazkokios rugstys kyla ir dirgina balso stygas. Ir db esu labai susirupinusi nes daug laiko skiriu dainavimui... Tai gal kas galit patart ar nieko blogo balso stygoms nebus? galiu ir toliau dainuot? unsure.gif durnele visai pamirsau paklaust daktaro doh.gif
Atsakyti
Noriu jūsų pasiteirauti g.gif Paskutiniu metu skauda gerklę ir niekaip nepraeina. Ryklė parauduisi. darė endoskopiją rado uždegimą ir refliuksą. Ar gali būt kad taip ilgai nuo refliukso skaudėtų gerklę? doh.gif
Atsakyti
Taip tikrai gali ir net skauda sad.gif ir kosulys gali atsirasti. Pas mane praktiskai niekur ir nedingsta gerkles skausmas ir kosuliukas.
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2008 08 09, 10:45)
Taip tikrai gali ir net skauda sad.gif ir kosulys gali atsirasti. Pas mane praktiskai niekur ir nedingsta gerkles skausmas ir kosuliukas.

verysad.gif verysad.gif tai matyt ir manta pati problema verysad.gif
Atsakyti