Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(Giedruge @ 2008 10 30, 15:35)
vat as tai turiu beda visam gyvenima. Su tuo refluksu jau nuo gimimo galima sakyti gyvenu, nes pas mane jis igimtas(kaip daktare sake, tiesiog neuzsidaro pilnai skrandis ir visos rugstys kyla i virsu)  doh.gif

O tau nesiūlė operacijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 31, 10:25)
O tau nesiūlė operacijos  blink.gif

nea, man nesiule. Tiesiog pasake, tai liga visam gyvenimui ir viskas, reik prisiziuret maista ir bla bla bla.. verysad.gif

o tai yra taliekamos kazkokios operacijos? ar jos tikrai veiksmingos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruge @ 2008 10 31, 09:08)
nea, man nesiule. Tiesiog pasake, tai liga visam gyvenimui ir viskas, reik prisiziuret maista ir bla bla bla..  verysad.gif

o tai yra taliekamos kazkokios operacijos? ar jos tikrai veiksmingos? smile.gif

Man pasiūlė operaciją, sakė nesudėtinga, man irgi neužsidaro tas kas turi sulaikyti visą skrandžio turinį, tai šiandien einu išsiaiškinti ar tikrai man reikia operacijos, sakė darys rentgeną ir žiūrės ant kiek tas skrandis neužsidaro ar kažkas panašaus ax.gif grįšiu galėsiu papasakot tongue.gif
O pasiūlė pati šeimos gydytoja, kai jau nežinau kelintą kartą pas ją atėjau, nes vaistus jau beveik metus geriu, o pagerėjimo nesimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 31, 09:25)
O tau nesiūlė operacijos  blink.gif

operacijas daro tik ipatingais atvejais ir kad pades maza tikimybe 4u.gif refliuksas ir yra ta liga, kad tas raukas neuzsidaro pilnai
beja kokio laipsnio isvarzas operuoja ir kokio ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 31, 20:02)
operacijas daro tik ipatingais atvejais ir kad pades maza tikimybe  4u.gif  refliuksas ir yra ta liga, kad tas raukas neuzsidaro pilnai
beja kokio laipsnio isvarzas operuoja ir kokio ne  ax.gif

Papriestarausiu ax.gif turiu dvi pazystamas,kurioms sekmingai buvo atliktos tos opercijos ir jau kelinti metai ju savijauta thumbup.gif Uzmirso ka reiskia gerti vaistukus ir gyvena pilnaverty gyvenima.Jei pradeti tiketi,kad viska blogai ir save skandinti tokiais pasisakymais,kad viskas neymanoma ir nuleist rankas,negalima,reikia myleti savo kuna ir visuomet gyventi su paciais tauriausiais jausmais,myleti aplinkinius ir negalvoti to ko reiketu bijoti wub.gif wub.gif wub.gif Turiu gera vaikystes drauge,kuriai buvo vienu metu seimoje tokia krize,du vaikuciai ,geriantis vyras ir nenusisekes gyvenimas,buvo ant beribes........Susipazino su vienu kunigu klaipedoje,jis atvere jai akis ir jis tiktai jis mokejo ja isklausyti ir paguosti,ji vazinedavo pas ji ieskodama saves,paniro i tikejima ir kasdiena meldesi prasydama issaugoti tai kas yra jos gyvenimas(seima)po dvieju metu tikejimo ir pasinerimas i baznycia jai pateike yrodymus,kad gyventi jie gali graziai wub.gif jau penkeri metai,kai jie susitvarke buity,vyras puikiai issigyde alkoholiui priklausomybe,auga puikus vaikuciai,ju seimoje tokia tyra ramybe wub.gif wub.gif wub.gif kai nuvaziuoju pas ja i svecius-apima neytiketinai malonus jausmas,nuo ju sklinda geris ir siluma,ju bendravime randu savyje gerio ir zmogiskos meiles wub.gif kai palyginu kokie dabartiniai musu zmones,is kur tiek pykcio,egoizmo ir savanaudiskumo,i ka mes virtome??Ysijauciau-atsiprasau,kad tiek prirasiau,bet norisi,kad viskas aplink matytusi tik graziausiomis spalvomis ir jausmais wub.gif Ir man dziugu uz visus kurie turi grazias seimas-mylimus ir sveikus artimuosius,ir,kad jiems nieko netruksta wub.gif wub.gif Gyditojai niekuomet nesako,kad operacija bus neveiksminga,jie sako,kad yra tokiu atveju,kad ta problema gali islikti,bet tai nutinka nevisiems ax.gif Daug pacientu dziaugiasi pagerejusia savijauta po operacijos.Kaip ir daugelis kitu ligu sergantys ir operuojami zmones,yra zmoniu kurie ir stuburo ir sirdies sudetingas operacijas patiria.O opercijos jau atliekamos kai isvarza buna pazengusi virs 4cm(tai gyditojo rekomendacija)Mano draugei ji per savaite jau sieke net7cm,naktimis jai dingdavo oras,ji kokiom 2min nustodavo kvepuoti ir baisiai po pavalgymo riaugedavo,jai operacija buvo atlikta extra atveju(savijauta jos dabar labai gera)Visoms linkiu tik sveikateles ir viso kas zmogui butina wub.gif
Atsakyti
oho raganiuke kiek prirasei biggrin.gif seip nepamirskit kad refliuksas buna visoks...pas mane viskas okei ten taigis nera ka operuoti...nezinau kas ten vyksta pas mane bet tas stemples raukas pas mane sandarus...as kiek suprantu galima isoperuoti kai nesandarus ar yra isvarza...is mano tarpo serga daug sia liga taciau vienai yra nesandarus taigis...
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 10 31, 23:28)
reikia myleti savo kuna ir visuomet gyventi su paciais tauriausiais jausmais,myleti aplinkinius ir negalvoti to ko reiketu bijoti wub.gif  wub.gif  wub.gif
Visoms linkiu tik sveikateles ir viso kas zmogui butina wub.gif

Gražiai parašei wub.gif
Stiprybės visoms ir nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 01, 00:28)
Papriestarausiu ax.gif turiu dvi pazystamas,kurioms sekmingai buvo atliktos tos opercijos ir jau kelinti metai ju savijauta thumbup.gif

as ziuriu i bendra statistika ir gydytoju straipsnius, o 2 drauges kad sekmingai issioperavo tai dziugu, bet didesne tikimybe nesekmei. darysiuos ne su siuntimu ja, o tarsi privaciai, nes kitaip man jos nedaro, nors kovoju su gyvenimu, niekas ten nesandaru isvarza jau nemaza ir apskritai sokti pro langa noretusi nes nebezinau kas yra normalus miegas nuo skausmo, kai nyksta visas organizmas taip akivaizdziai per savaite, kad aplinkiniai mato, o as sypsausi ir tikiu, bet turbut veltui. pasamone daug gali, bet kai fizinis kunas jau nieko, tai....
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 02, 13:02)
as ziuriu i bendra statistika ir gydytoju straipsnius, o 2 drauges kad sekmingai issioperavo tai dziugu, bet didesne tikimybe nesekmei. darysiuos ne su siuntimu ja, o tarsi privaciai, nes kitaip man jos nedaro, nors kovoju su gyvenimu, niekas ten nesandaru isvarza jau nemaza ir apskritai sokti pro langa noretusi nes nebezinau kas yra normalus miegas nuo skausmo, kai nyksta visas organizmas taip akivaizdziai per savaite, kad aplinkiniai mato, o as sypsausi ir tikiu, bet turbut veltui. pasamone daug gali, bet kai fizinis kunas jau nieko, tai....

Baik baik....Negalima taip pesimistiskai doh.gif
Jei yra galimybes, reik isbandyti visus variantus mirksiukas.gif
Sekmes tau, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2008 10 25, 19:53)
sveikos mergaiciukes,
geriu dvejus antibus nuo tos bjaurybes ir omeprozoli. sian ketvirta diena, ale vistiek rugstu burnoje doh.gif
sakykit, gal kuriai padejo kokie nors vaistai, kurioms yra refliuksas ir pastovus rugstumas burnoje. kolkas kitu simptomu nejauciu. geriau lanzul nepadejo, nexium irgi ne, nu dabar antibus ir omeprozpli ULTOP firmos. jau uzkniso juodai sitas rugstumas. neiko negalima valgyti, nes nuo vandens rugstu. doh.gif

Man irgi jokie nexium ir raniberlai su omeprozoliu nepadėjo, kiek daktarų aplankiau, kol pakliuvau pas vieną privačiai. tai va:
1- pariet 20mg po 1 tab dienoj ir viskas praėjo thumbup.gif thumbup.gif Daktarė pasakė, kad jei nuo paprasto omeprozolio nepraeina, tai nėr ko ir bandyt kitų, taip pat, kad po 2tablečių jei juntamas pagerėjimas, tai reiškia, kad vaistas tinka.
2- liepė gerti šiltą vandenį su medum kai užeina rūgštumas ( tikrai man padėjo) thumbup.gif (pradžioj tai ir sriūbavau vos ne pastoviai )
3 - "susitvarkyt gyvenimą" kitaip sakant, kuo daugiau nervinsiuos, tuo daugiau rūgštys kils
4- mityba!!!!!!!!
5- dar išrašė kažkokių silpnų raminamų, kurie skirti būtent tai ligai, na kitaip sakant veikia ir skrandį teigiamai, ir nervus. va nuo jų poveikis irgi buvo liux thumbup.gif tik pavadinimo nebežinau.
Tai vat, po 2 sav tokio gydymosi ( sąžiningai laikiaus nurodymų) baigėsi refliuksas. Dabar jau kokie 3 metai kaip nereikia vaistų thumbup.gif thumbup.gif
beje, tos bakterijos nebuvo pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpaula: 02 lapkričio 2008 - 13:30
QUOTE(jpaula @ 2008 11 02, 13:24)
Man irgi jokie nexium ir raniberlai su omeprozoliu nepadėjo, kiek daktarų aplankiau, kol pakliuvau pas vieną privačiai. tai va:

Dziugu, kad pavyko pasveikti 4u.gif
jei nepaslaptis - koks tai daktariukas g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pas mane irgi nustatė šią ligą, aš net negalvojau, kad pas mane kažkas negerai su skrandžiu... Visą laiką skaudėdavo gerklę, tai viena LOr mane apžiūrėjus išrašė vaistus nuo Bioparox nuo gerklės uždegimo ir dar kažkokius, sorry nepamenu pavadinimo, paskaitau anotacijoj, kad nuo skrandžio, galvoju gal ji suklydo kažką...
Dar kita LOr, kai jau galutinai mane užkamavo gerklės bėdos, skausmas skausmas, kosulys, oj blink.gif , pasakė, kad ji mato, kažkokią riba stemplėje, kad pas mame bėda su skrandžiu. Tyriausi skrandį, nustatė, kad refliuksas, išrašė vaistus ir liepė gert iš kart kasdien, po to kas antrą. Nelabai padėjo, svarbiausia, kad aš nejaučiau, kad man bėda su skrandžiu, skaudėdavo gerklę, kiekvieną rytą ypač, kol vieną naktį pabudau ir pajaučiau, kad tikrai man gerklę degina rūgštys... doh.gif Supratau kad kažką aš ne taip darau, nes ankščiau nežinojau kas yra tas gerklės skausmas, viską stengiausi prisiminti, kol atsiminiau, kad anksčiau aš ...negerdavau kavos, valgydavau lyg panašiai ir jos nebegeriu, bėda atsitraukė, kartais būna, kad suskausta dar gerklė, bet ne taip, kad kasdien ją skaudėdavo, dažnai būdavau užkimus ir kosėdavau kosėdavau, tokiu sausu kosuliu, lyg man kažkas vis dirgintų gerklę. Kava rūgština, saldumynai rūgština, arbata su cukrum irgi. Gal kam [padės mano patirtis, bent apmažinti šį "malonų" susirgimą. Kas stebina, kad gyd. nepasako kokio maisto reikia vengti o tik išrašo vaistus...
Atsakyti