Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(LiVo @ 2008 11 02, 22:03)
Sveikos,
Pas mane irgi nustatė šią ligą, aš net negalvojau, kad pas mane kažkas negerai su skrandžiu... Visą laiką skaudėdavo gerklę, tai viena LOr mane apžiūrėjus išrašė vaistus nuo Bioparox nuo gerklės uždegimo ir dar  kažkokius, sorry nepamenu pavadinimo, paskaitau anotacijoj, kad nuo skrandžio, galvoju gal ji suklydo kažką...
Dar kita LOr, kai jau galutinai mane užkamavo gerklės bėdos, skausmas skausmas, kosulys, oj  blink.gif , pasakė, kad ji mato, kažkokią riba stemplėje, kad pas mame bėda su skrandžiu. Tyriausi skrandį, nustatė, kad refliuksas, išrašė vaistus ir liepė gert iš kart kasdien, po to kas antrą. Nelabai padėjo, svarbiausia, kad aš nejaučiau, kad man bėda su skrandžiu, skaudėdavo gerklę, kiekvieną rytą ypač, kol vieną naktį pabudau ir pajaučiau, kad tikrai man gerklę degina rūgštys... doh.gif  Supratau kad kažką aš ne taip darau, nes ankščiau nežinojau kas yra tas gerklės skausmas, viską stengiausi prisiminti, kol atsiminiau, kad anksčiau aš ...negerdavau kavos, valgydavau lyg panašiai ir jos nebegeriu, bėda atsitraukė, kartais būna, kad suskausta dar gerklė, bet ne taip, kad kasdien ją skaudėdavo, dažnai būdavau užkimus ir kosėdavau kosėdavau, tokiu sausu kosuliu, lyg man kažkas vis dirgintų gerklę. Kava rūgština, saldumynai rūgština, arbata su cukrum irgi. Gal kam [padės mano patirtis, bent apmažinti šį "malonų" susirgimą. Kas stebina, kad gyd. nepasako kokio maisto reikia vengti o tik išrašo vaistus...

Nu ir man paskutiniu metu das gerklės skausmas doh.gif užkniso tos rūgštys negyvai verysad.gif Vėl eisu pas gyd.
Atsisakiau daugybės patiekalų (keptų, žalių daržovių, vaisių, pieno produktų) bet rugštis kaip kyla, taip ir kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 04, 15:18)
Nu ir man paskutiniu metu das gerklės skausmas doh.gif užkniso tos rūgštys negyvai verysad.gif Vėl eisu pas gyd.
Atsisakiau daugybės patiekalų (keptų, žalių daržovių, vaisių, pieno produktų) bet rugštis kaip kyla, taip ir kyla doh.gif

o tau nepadejo po antibu kurso, nes kiek pamenu is tavo pasisakymu tu juos gerai neseniai. nes as irgi kursa antibu sugeriau nuo bakterijos ir dabr geriu Ultop ryte ir vakare, tai neblogai, tfu tfu tfu, nu neskaitant kad nakti kartias seiles tokios rugscios buna. Nu ir pakrenksiu kartais i vakara bet nezymiai labai. sestadieni varau i gryba rysiu zarnike ir ziuresiu dar ta bakterija pasinaikino ar ne. nes cia buvo toks nesusipratimas, galvoaju, akd gydytoja ne tai pskyre vasitus, bet pasirodo ji viena antiba israse, akd gerti tik viean karta dienoje buvo israsius ilgesnio veikimo, o vaistininke per apsirikimapardave trumpesnio, tai var galimas daiktas kadas juos geriau veltui. bet jau cia laukisu gydytoju isvadu. nors dabr po anbtibu galiu valgyti, valgiau is pica ir saldinius, ir tfu tfu tfu nieko. nu bus matyt. tik esme ta, kad reikia prisiziureti blogejimo periodu labai labai. as irgi esu silnu nervu, viska imu i galva, panikuoju kartais be reikalo, tai ir atsiliepia cia irgi.. Ale ka daryt, tokia jau esu..
oi klaideliu pridariau, nepykit, labai jau skubejau rasyti tongue.gif

dar mama padare man degitnytes us biciu pikiu, kakzur internete radau recepta, ta ireikia ryte ant tuscio skrandzio 30 lasu isgerti, sako padeda. nu pamegisniu ir duosiu zinot. reiks bandyt viska kas imanoma
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2008 11 04, 22:10)
o tau nepadejo po antibu kurso, nes kiek pamenu is tavo pasisakymu tu juos gerai neseniai. nes as irgi kursa antibu sugeriau nuo bakterijos ir dabr geriu Ultop ryte ir vakare, tai neblogai, tfu tfu tfu, nu neskaitant kad nakti kartias seiles tokios rugscios buna. Nu ir pakrenksiu kartais i vakara bet nezymiai labai. sestadieni varau  i gryba rysiu zarnike ir ziuresiu dar ta bakterija pasinaikino ar ne. nes cia buvo toks nesusipratimas, galvoaju, akd gydytoja ne tai pskyre vasitus, bet pasirodo ji viena antiba israse, akd gerti tik viean karta dienoje buvo israsius ilgesnio veikimo, o vaistininke per apsirikimapardave trumpesnio, tai var galimas daiktas kadas juos geriau veltui. bet jau cia laukisu gydytoju isvadu. nors dabr po anbtibu galiu valgyti, valgiau is pica ir saldinius, ir tfu tfu tfu nieko. nu bus matyt. tik esme ta, kad reikia prisiziureti blogejimo periodu labai labai. as irgi esu silnu nervu, viska imu i galva, panikuoju kartais be reikalo, tai ir atsiliepia cia irgi.. Ale ka daryt, tokia jau esu..
oi klaideliu pridariau, nepykit, labai jau skubejau rasyti tongue.gif

Nu gėriau aš juos, bet šalutinis poveikis buvo. Prasidėjo kasos uždegimas, tai gydžiausi jį doh.gif Tai net nežinau ar išsigydžiau tą bakteriją doh.gif va kelios dienoskai geriu ultop, tai geriau, bet gerklę skauda. Ypač iš ryto, bet būnair dieną doh.gif
Bijau, kad nebūtų kokių žaizdų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 05 lapkričio 2008 - 17:00
QUOTE(trude @ 2008 11 05, 17:58)
Nu gėriau aš juos, bet šalutinis poveikis buvo. Prasidėjo kasos uždegimas, tai gydžiausi jį doh.gif  Tai net nežinau ar išsigydžiau tą bakteriją doh.gif va kelios dienoskai geriu ultop, tai geriau, bet gerklę skauda. Ypač iš ryto, bet būnair dieną doh.gif
Bijau, kad nebūtų kokių žaizdų verysad.gif

man irgi ziaurus ju poveikis buvo, bet atsilaikiau. o ejigu geri ultopa, a ijeigu ir buvo zaizdeles kokios erozijos, jos uzsitraukti turi, o kas liecia gerkle tai apsilankyk pas loriste, as kai buvau sake gerklej zaideliu jau buvo, tai pridegino kakzokius volelius ar ka ji ten, gal penkis kartus apsilankiau. dabr po zarnos rijimo, vel apsilankysiu pas loriste. nu kosmaras tas refliuksas, is kur jis atsiranda nesuprantu. bet su kuo nebepaklabu dauguma ji turi.
Atsakyti
man artimiausiu metu darys operacija. truputi bijau, bet noras pamirsti ta beda toks didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 05, 21:20)
man artimiausiu metu darys operacija. truputi bijau, bet noras pamirsti ta beda toks didelis  ax.gif

Laikysim kumščius 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif Ir pamirši tas bėdas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2008 11 05, 18:42)
man irgi ziaurus ju poveikis buvo, bet atsilaikiau. o ejigu geri ultopa, a ijeigu ir buvo zaizdeles kokios erozijos, jos uzsitraukti turi, o kas liecia gerkle tai apsilankyk pas loriste, as kai buvau sake gerklej zaideliu jau buvo, tai pridegino kakzokius volelius ar ka ji ten, gal penkis kartus apsilankiau. dabr po zarnos rijimo, vel apsilankysiu pas loriste. nu kosmaras tas refliuksas, is kur jis atsiranda nesuprantu. bet su kuo nebepaklabu dauguma ji turi.

kai ryjau žarną tai sakė, kad žaizdų nėra stemplėje, bet man kažkoks keistas jausmas ties gomuriu gale, prie gerklės ten daugiausia ir skauda doh.gif O kai degino skaudėjo? Būtinai reiksryt užsiregistruot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 05, 20:20)
man artimiausiu metu darys operacija. truputi bijau, bet noras pamirsti ta beda toks didelis  ax.gif

Laikykis Malibu, laikau kumstukus. 4u.gif Pas ka operuosies, planuoju ir as , nes jau pavargau nuo tos zarazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 05, 21:36)
Laikysim kumščius 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif Ir pamirši tas bėdas ax.gif
Papildyta:
kai ryjau žarną tai sakė, kad žaizdų nėra stemplėje, bet man kažkoks keistas jausmas ties gomuriu gale, prie gerklės ten daugiausia ir skauda doh.gif O kai degino skaudėjo? Būtinai reiksryt užsiregistruot unsure.gif

man tai rado dvi smulkias puse milimetro erozijas pirmakart kai rijau. o gerkle kai loriste degino, tai tokiu geleziniu pagaliuku pamirkydavo kakzokiam tepaliuke ir kisdavo ten i gerkle, skaudet neskauda, tik nelabai malonu, nes mane vimdydavo. bet gal tau nereikes to daryti.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų, na man pastoviai gerklėje stovėjo toks guzas, atrodė kaip nenurytas kasnis, pradėjau tirtis skydliaukę, bet iš karto nustatė stemplėje išdegintas žaisdutes verysad.gif ir pripažino skrandžio refliukso sutrikimą verysad.gif bet aš niekada nejaučiau padidėjusio rūgštingumo, bet tiesa tokia doh.gif Kol kas gydimas tik toks, geriu po kiekvieno valgymo Motiliumą, o prieš miega reniberl 300, na guzas jau dingo, nors sugėriau tik 6 dienas, bet baisiausiai kad tai yra visam gyvenimui kaip supratau. Einu dabar paskaitinėti ką jūs čia rašote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2008 11 05, 21:43)
Laikykis Malibu, laikau kumstukus.  4u.gif Pas ka operuosies, planuoju ir as , nes jau pavargau nuo tos zarazos doh.gif

na jei ne uz pinigus, tai jos taip paprastai tos operacijos neisprasysi. man nutare kad vaistai galutinai nepadeda ir viskas sparciai blogeja. isvarza didoka jau patapo, tai gavau pora siuntimu operuotis (nereiks turbut privaciai), o pas ka nesako, nors zmogus jau paskirtas g.gif
Pranesiu kai zinosiu. 19 diena bus aisku galutinai unsure.gif
Atsakyti
laukiam ziniu, kaip ten kas ir pas ka smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Buvau pas gastroenterologę, išrašė Periet ir dar biski tokiu spec. nervų sistemą stiprinančių. Nu jei dabar nepadės tai jau nebežinau doh.gif kadangi man nerado opos, tai vaistai nekompensuojami, o jie man kainuos apie 200 Lt. Nu bet jei tik padės, tai irnesakyk.gif Bijau dar daugiau prisidirbti. Nes gerklėje jau nebaišku kokie velniai, skauda ir skauda doh.gif
Atsakyti