Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(trude @ 2008 11 06, 21:18)
Sveikutės 4u.gif
Buvau pas gastroenterologę, išrašė Periet ir dar biski tokiu spec. nervų sistemą stiprinančių. Nu jei dabar nepadės tai jau nebežinau doh.gif kadangi man nerado opos, tai vaistai nekompensuojami, o jie man kainuos apie 200 Lt. Nu bet jei tik padės, tai  irnesakyk.gif Bijau dar daugiau prisidirbti. Nes gerklėje jau nebaišku kokie velniai, skauda ir skauda doh.gif

pariet nekompensuojami, kiek supratau. va cia aprasymas.
Nezinau nuo ko priklauso, bet man Gasec 40 (omeptazolis) israse kompensuojamus.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 06, 23:02)
pariet nekompensuojami, kiek supratau. va cia aprasymas.
Nezinau nuo ko priklauso, bet man Gasec 40 (omeptazolis) israse kompensuojamus.

Deja vaistinėje man šiandien sakė kad kompensuoja esant refliuksui ir jai yra opa, ryt bandysiu pas gydytoja prašyti pariet, nes jo kaina 20mg 104 lt farmoje, o jai nekompensuos tai prašysiu kad mama išsirašytu sau nes ji jau jį gėrė nes jai kompensavo net esant išvaržai stemplės.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 02, 14:38)
Dziugu, kad pavyko pasveikti  4u.gif
jei nepaslaptis - koks tai daktariukas  g.gif

Aš Šiauliuose Valerijono vaistinėj buvau, pas gyd. Vainoriūtę. iki tol irgi nemažai "gerų gydytojų" aplankiau. Dar pamiršau pasakyt, kad vartojau ir homeopatinius acolikopodium ( nezinau kaip tiksliai rašos), nes po cheminių vaistų kurso, patarė dar homeopatinius po to pavartot.
Sėkmės visom 4u.gif bet ši liga pagydoma, nors man irgi jau sakė, kad praktiškai reiks visą gyvenimą vaistus vartot.
Atsakyti
QUOTE(jpaula @ 2008 11 08, 13:08)
Aš Šiauliuose Valerijono vaistinėj buvau, pas gyd. Vainoriūtę. iki tol irgi nemažai "gerų gydytojų" aplankiau. Dar pamiršau pasakyt, kad vartojau ir homeopatinius acolikopodium ( nezinau kaip tiksliai rašos), nes po cheminių vaistų kurso, patarė dar homeopatinius po to pavartot.
Sėkmės visom 4u.gif bet ši liga pagydoma, nors man irgi jau sakė, kad praktiškai reiks visą gyvenimą vaistus vartot.

O negaletumet situ vaistuku pavadinimo patikslint g.gif nes tokiu pavadinimu nerandu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
vakar apturejau pakartotini zarnos rijima, tai lyg viskas ir gerai, rado maza hiatine isvarzele, bet sake tai yra norma, nes 50% zmoniu ja turi. bakterijos jau neberado pas mane, tai reiskai antibiotikai padejo. erozijos stempeje uzgija, neiko nesimato, o del rugstumo pastovasu burnoje gydytojas ma nliepe apsilankyti pas gera stomatologa, nes sake problema gali buti ir cia. sake visi tik si pozymi skiria refliuksui, ir nieks tolaiu priezasciu neiesko. tai teks apsilankyti pas stomatologa, kad pasiziuretu kas dantukuose negera, nors nusikundimu neturiu, pries keleta metu susitvarkaiu visus idealiai, nu bet vardan sventos ramybes teks apsilankyti vel pas stomatologa. nu dar sugerssiu ultopa dvi savaites ir paskui ziuresiu kas kaip. nors dabr jau galiu valgyti daug ka. manau, kad ir bakterija ta kalta dazniausiai buna delto, nu ir kas kad opu nera. rugstinguma ir ji sukelia.
ir seip labai patiko gydytojas super, labai ramiai svelniai viska padare, malonus ziauriai, issamiai viska paaiskina. nors ejau tik zarnos rijimui, ne konsultaciaji, bet gavau info daugiau, negu buvau nuejus tik konsultacijai irgi privaciai. seip dabar siulo su narkoze ryti zarna, bet as atsisakiau, kazkaIP bijau buti priverstinai uzmigdyta g.gif nors aisku nereiktu kankintis, bet tas keturias minutes galima iskenteti, svarbiausia nusiteikti, lygiai kvepuoti, neissigasti.
Atsakyti
o man stomotologė aiškina kad mano dantukai genda nuo refliukso...remontuoju vos ne kas kelis menesius...ir vis naujos skylutes atsiranda...jau tu daktaru žiūriu greit visai nebeis suprasti kiekvienas pasakoja savo...
Atsakyti
Šiandien buvau ligoninėje dariausi tyrimus, rijau žarną, darė echoskopiją.
Echoskopija pasakė kad viskas pas mane tvarkoj su skrandžio ir kas su juo susiję, tik vienas insktas padidėjęs (šonas vis paskauda, o galvojau, kad perputė, ar raumenys skauda, nes obuolius griebiau doh.gif )
Jau kai žarną rijau doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif tai yra aš jos nerijau, man ją sugrudo į gerklę blink.gif (iki šiol gerklė skauda) Dabar suprantu koks buvo geras gydytojas kuris man pirmą kartą darė thumbup.gif o jau šitas tai doh.gif surado tą pačią išvaržą o visą kitą gerai g.gif tik man įdomu kodėl man rėmuo graužia unsure.gif
Ai dar kai rijau žarną darė biopsiją pylorei nustatyti. Kai pasakė kad dar biopsija išsigandau, kaip suprantat ją šiaip sau nedaro, o paskui paaiškino kad čia man neskaudės, tik paims mėginį. tai į tą žarną sukyšo siauresnę žarnelę ir ištraukė. Jokių blogų pojučių nebuvo.
Kai su atsakymais atėjau pas gastroenterologę, ji man pasakė kad esu sveikas žmogus tongue.gif aš žinoma apsidžiaugiau, kad nieko blogo nerado, tik kodėl tas rėmuo nesibaigia doh.gif O dėl pylores dar po 10 dienų eisiu atsakymo paimt.
Atsakyti
QUOTE(jpaula @ 2008 11 08, 14:08)

Aš ir pas ją buvau, tik poliklinikoje

Jau trečia diena geriu Pariet, rugtys atrodo negraužia, tačiau čiulpimo skausmas pavalgius neišnyksta doh.gif Nu bet tikiuosi po kurio laiko praeis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 lapkričio 2008 - 14:52
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 05, 20:20)
man artimiausiu metu darys operacija. truputi bijau, bet noras pamirsti ta beda toks didelis  ax.gif

laikysiu kumščius už tave sese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 11 10, 14:31)
man pasakė kad esu sveikas žmogus tongue.gif  aš žinoma apsidžiaugiau, kad nieko blogo nerado, tik kodėl tas rėmuo nesibaigia  :

arba bakterija sedi, arba nerviniu pagrindu pas tave refliuksas. gal daug itampos ar streso tavo gyvenime?

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 11 10, 22:14)
laikysiu kumščius už tave sese  wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
o kur galima butu nusistatyti tas bakterijas Vilniuje? smile.gif
nors pas mane nustatytas skrandzio atsiverimas taip vadinamas, bet galvoju, kad dar gali buti ir su bakterijom sussije. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruge @ 2008 11 11, 09:43)
o kur galima butu nusistatyti tas bakterijas Vilniuje? smile.gif
nors pas mane nustatytas skrandzio atsiverimas taip vadinamas, bet galvoju, kad dar gali buti ir su bakterijom sussije.  unsure.gif

kraujo tyrimus daro betkur 4u.gif man atrodo jis mokamas yra, bent jau as mokejau 30 lt 4u.gif
o kas per skrandzio atsiverimas blush2.gif jis pas visus atsiveria, ar nesandarus?
kiek kainuoja parriet kompensuojamas? bandysiu gydytojos isprasyti, nes 600 menesiui baisi kaina blush2.gif
Atsakyti