Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 11 12, 12:57)
Žinok visdėl to nekompensuoja, prieš metus ar pusantrų jį kompensavo, o dabar ne, labai gaila teks mesti pinigus,

man ji israse kaip kompensuojama rolleyes.gif tik dar nenusipirkau, nes turiu dar kelias tabletes 4u.gif

QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 12, 20:33)
manau,kad raniberlas tikrai ne is tu stipresniuju kaip Pariet,jis naujos kartos vaistukas,o apie raniberl tik pradzioje gal veiksmingas,nesuperinis medikamentas kai jau nuolat kyla rugstis ir butent nuo refliukso ax.gif

na raniberlas ir pariet tai kaip batonas ir meduolis, cia visai kas kita smile.gif pariet, lanzul, omeprozolis ir kiti tai kaip ir taspats, tik vieni originalai, kiti pakaitalai su ta pacia veikliaja medziaga 4u.gif pradzioje jei nera nieko rimto- manau pilnai pakanka ir tu pigiu ax.gif
**** ryt ryte eisiu pas gastroenterologa, o antradieni santariskese pas kita, va ir zinosiu kaip ten bus su mano operacijom. unsure.gif gyvenimas jau kosmaras, maisto isvis beveik nenuryju, kas keisciausia kad liezuvis toks jautus, sonus grauzia, skauda nezmoniskai, burnoje atsilupusios odos, nosiarykle net ir ta isopejusi verysad.gif
o kas liecia stresa, tai mano gyvenime jo tiek, kad dar visai armijai uztektu. mire mama, pirmadieni teta, mociute irgi vis bando prikelti gyvenimui, is vyro puse patyliu.... ir t.t gerai kad nors vaikai savo meile dziugina ....
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 12, 21:55)
man ji israse kaip kompensuojama  rolleyes.gif tik dar nenusipirkau, nes turiu dar kelias tabletes  4u.gif
na raniberlas ir pariet tai kaip batonas ir meduolis, cia visai kas kita  smile.gif  pariet, lanzul, omeprozolis ir kiti tai kaip ir taspats, tik vieni originalai, kiti pakaitalai su ta pacia veikliaja medziaga  4u.gif pradzioje jei nera nieko rimto- manau pilnai pakanka ir tu pigiu  ax.gif
**** ryt ryte eisiu pas gastroenterologa, o antradieni santariskese pas kita, va ir zinosiu kaip ten bus su mano operacijom.  unsure.gif  gyvenimas jau kosmaras, maisto isvis beveik nenuryju, kas keisciausia kad liezuvis toks jautus, sonus grauzia, skauda nezmoniskai, burnoje atsilupusios odos, nosiarykle net ir ta isopejusi  verysad.gif 
o kas liecia stresa, tai mano gyvenime jo tiek, kad dar visai armijai uztektu. mire mama, pirmadieni teta, mociute irgi vis bando prikelti gyvenimui, is vyro puse patyliu.... ir t.t  gerai kad nors vaikai savo meile dziugina ....

Ir čia viskas nuo tos rukšties prakeiktos doh.gif g.gif tai negi nėr normalių priemonių, kad ji nekiltų ir kad jos skrandis tiek daug negamintų doh.gif man jau baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 11 12, 23:04)
Ir čia viskas nuo tos rukšties prakeiktos doh.gif  g.gif tai negi nėr normalių priemonių, kad ji nekiltų ir kad jos skrandis tiek daug negamintų doh.gif man jau baisu darosi doh.gif

zinoma yra priemoniu ir visos mes gerai jas zinome, bet nepavyksta mums...
jokio streso, super taisiklinga mityba ir sveikas maistas, jokiu bakteriju skrandyje, o tada ir vaistu nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 12, 23:11)
jokio streso, super taisiklinga mityba ir sveikas maistas

Tai neimanoma,deja...siais laikais... cool.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif ir mano vyra kankina ši beda.Labai senai skaičiau šia tema ir buvau radusi kažkoki labai gera gydytoja Klaipedoje.O dabar bandžiau atsekti,bet be šansu surast.Gal galetu kokia Klaipediške parašyt jo duomenis 4u.gif labai ačiu iš anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 17 lapkričio 2008 - 07:48
surask kad ir geriause gydytoje deja si liga nepagydoma...drauge aplakste puse lietuvos daktaru ir privaciu ir ne ir deja vis tas pats ...taigi išvada tokia kad stebūklu nebuna...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2008 11 17, 15:12)
surask kad ir geriause gydytoje deja si liga nepagydoma...drauge aplakste puse lietuvos daktaru ir privaciu ir ne ir deja vis tas pats ...taigi išvada tokia kad stebūklu nebuna...

su tokiom pesimistinem mintim ir pagerejimo nebus doh.gif
o as tikiu, kad po operacijos bus viskas gerai ir busiu be proto laiminga nail.gif
ir bus ir stebuklai ir visa kita, vo tep.... mirksiukas.gif
Atsakyti
niu taip taip po operacijos tikrai bus geriau tau...tikrai zinok as tikiu ir linkiu tau kuo didesnes sveikatos...o parasiau pirmais todel kad...pragerus menesi vaistus po 10 dienu vel reikia gert....ir taip jau virs 2 metu...zlastis sendiena sueme...kalbejau sendiena su savo daktarike tai ji pati serga sia liga...sako 2 savaites be vaistu ir vel ju reikia...jei pati daktare neissigydo taigis....ai nezinau...o seip del tavo isvarzos....man sesuo kazkada minejo kad buvo vienai pazystamai ta isvarza ja operavos ir tikrai jau keli metai be problemu sau laiminga gyvena...malibu sekmes tau dideles ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Aciu, daliuk wub.gif
jei butu tik isvarza, tai butu niekis. mane baugina bareto stemple, ji gi nebeatsistato verysad.gif
o dabar kas liecia kompensuojamus vaistus. pasiteiravau pazistamos vaistininkes ir savo gydytojos, tai suzinojau kad beveik visi brangieji kompensuojami ir maza ka kliedi gydytojai taupydami savo receptus. juos privalo israsyti jei yra diagnoze ( sorry kad su klaidom) - gastroezofaginis refliuksas 4u.gif blush2.gif ner raniberlas kompensuojamas. kai pasidare blogai su pinigais ir paprasiau kompensuojamu butent tu brangiuju- pariet, nexium, o.... ir kitus, israse. nebereikia man pakloti dabar po 700-1000 lt per men vaistams wub.gif
jei treciadieni cia sitoje temoje nepasirodysiu, vadinasi guliu ligoninej ir ruosiama operacijai unsure.gif
Atsakyti
sekmes brangioji...
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 11 17, 22:57)
Aciu, daliuk  wub.gif
jei butu tik isvarza, tai butu niekis. mane baugina bareto stemple, ji gi nebeatsistato  verysad.gif
o dabar kas liecia kompensuojamus vaistus. pasiteiravau pazistamos vaistininkes ir savo gydytojos, tai suzinojau kad beveik visi brangieji kompensuojami ir maza ka kliedi gydytojai taupydami savo receptus.  juos privalo israsyti jei yra diagnoze ( sorry kad su klaidom) - gastroezofaginis refliuksas  4u.gif  blush2.gif  ner raniberlas kompensuojamas. kai pasidare blogai su pinigais ir paprasiau kompensuojamu butent tu brangiuju- pariet, nexium, o.... ir kitus, israse. nebereikia man pakloti dabar po 700-1000 lt per men vaistams  wub.gif
jei treciadieni cia sitoje temoje nepasirodysiu, vadinasi guliu ligoninej ir ruosiama operacijai  unsure.gif

Sekmes tau Malibu ir lauksim taves su gera nuotaika ir pagerejusia sveikatele wub.gif Yra du būdai gyventi savo gyvenimą. Vienas - tarsi nieko nėra stebuklingo gyvenime. Antras - tarsi visas gyvenimas yra stebuklas,stiprybes tau
user posted image

group.gif
Atsakyti