Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(klaida @ 2008 11 12, 19:17)
O kur galima isigyti semenu klijuko? Idomu butu pameginti, blogiau gi nebus...

As nusiperku paprastu semenu, buna vaistinej, jauciu ir Maximoj. Tada dedu i puoda 2valgomus saukstus tu semenu,vandens is akies mazdaug puse litro ir paverdu apie 20min. ir geriu is ryto pries valgi ir nakciai einant miegot. Butinai tas klijukas turi buti siltas, jokiu budu ne karstas . Man padeda 4u.gif
Atsakyti
dar vietoje semenu galima i silta vandenuka ydeti krakmolo saukstely,irgi puiki priemone thumbup.gif man gyditojas ta patare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 11 12, 19:30)
Gali nebent paciu semenu isigyt, o klijuka reikia paciai pasidaryti ax.gif As tai sumalu semenis ir apipilu virintu vandenuku, pastovi jos ir ryte ant tuscio skrandzio gerdavau rolleyes.gif Siaip tai cia laiudiska priemone, bet tikrai veiksminga thumbup.gif

Aciu 4u.gif Butinai pabandysiu
Atsakyti
Bandziau krakmola ir neblogai, bet galvoju ,kad daznai gal nera gerai tas krakmolas g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 12, 20:38)
dar vietoje semenu galima i silta vandenuka ydeti krakmolo saukstely,irgi puiki priemone thumbup.gif man gyditojas ta patare ax.gif

O čia vakare prieš miegą?
Dėl raniberl tai schmoll.gif nepadėjo schmoll.gif Bet vaneramu, kad tie stipriejinelabai padeda g.gif Bet dabar galvoju, kad savaitgalį buvau vestuvėse, gal ko netyčia užvalgiau ir paūmėjo g.gif o taip sutapo su pradžia kai pradėjau gert tuos vaistus blush2.gif
Bet va ką radau apie opas ir stuburo problemų ryšį
http://www.ve.lt/?ru...p;id=1136225236
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 12 lapkričio 2008 - 19:51
bulviu krakmolas-naturali priemone,ko bijoti?Ryte ir vakare pageriu mirksiukas.gif Gal ir nuo maisto,stenkis maziau gilintis,nestresuok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 12, 20:50)
bulviu krakmolas-naturali priemone,ko bijoti?Ryte ir vakare pageriu mirksiukas.gif Gal ir nuo maisto,stenkis maziau gilintis,nestresuok wub.gif

va nestresuoti sunkiausia sekasi blush2.gif
Papildyta:

O dėl bulvių, tai buvau pradėjus sultis gerti, bet užmečiau, vos pagerėjo. Reiks vėl pradėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 12 lapkričio 2008 - 19:55
stresas perdeda dar visokiu neigiamu emociju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 12, 20:56)
stresas perdeda dar visokiu neigiamu emociju doh.gif

OOo dar kaip. Kai pasinervinu ypač iškart pajuntu, bet esu triznė, nors dabar bandau tokia nebūti. Neblogai sekasi tik dėl visų kitų dalykų nesinervinti, bet kai pradeda kalba eit apie sveikatą tai fear.gif
Atsakyti
as jau persilauziau tame,ygijau kantrybes wub.gif Reikia tiketi ir gyventi,juk aplink tiek puikiu dalyku dedasi wub.gif o pries likima nepapusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 11 12, 20:06)
as jau persilauziau tame,ygijau kantrybes wub.gif Reikia tiketi ir gyventi,juk aplink tiek puikiu dalyku dedasi wub.gif o pries likima nepapusi 4u.gif

As irgi persilauziau tame ir bandau visur pamatyti teigiamu dalyku. Taip saugau ir nervus ir skrandi. ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti